UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. GÜZEL OYUNCU SONGÜL ÖDEN’DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ!.. GÜZEL OYUNCU SONGÜL ÖDEN’DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ!.. GÜZEL OYUNCU SONGÜL ÖDEN’DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

Star TV’nin yeni dizisi ‘Serçe Sarayı’nda rol alan Songül Öden, InStyle dergisi için Tamer Yılmaz’ın objektifinin karşısına geçti. Kadınlar tarafından sevilmenin çok büyük bir şans olduğunu söyleyen Öden, ekranda kendisini izlemekten pek hoşlanmadığını belirtti. Kadın olmanın zorluklarından bahseden oyuncu, “Türkiye’de kadın olmak, korkmak, kaygı duymak ve mücadele etmek demek. Ülkemizde kadın olmak adeta bir lanetle eş değer görülmüş kimi zaman” şeklinde konuştu.

 Dizide kendi ayakları üzerinde durup, var olmayı seçen bir kadını canlandıran Öden, “Mutlu bir kadınsınız. Gözlerinizin içinde afacan bir kız çocuğu da var. İçeride bizim bilmediğimiz Songül nasıl biri?” sorusuna, “Aynen tanımladığınız gibiyim. İçimde zaman zaman sırasını bekleyen bilge bir anneanne, fazla çikolata yememesi gerektiğini henüz öğrenmiş küçük bir çocuk arasında gidip gelen beşer şeşer bir kadınım” yanıtını verdi.

Songül Öden, yeni dizisi için “Umarım bizim serçemiz uçar” dedi

Tiyatro sahnesinde güçlü, beyaz camda popüler halleriyle karşımıza çıkan Songül Öden, bugünlerde ‘Serçe Sarayı’ndaki performansıyla kendinden yine bahsettiriyor. Oyuncu, InStyle dergisine konuştu.

Kendinizi izlerken neler hissediyorsunuz? 
Kendimi izlemekten pek hoşlanmıyorum. Tuhaf geliyor. Çok eleştirel bakıyorum, keyifli bir süreç olmuyor benim için.

 ’Serçe Sarayı’nda kendi ayakları üzerinde durup, var olmayı seçen bir kadını canlandırıyorsunuz. ‘Serçe’ye nasıl hazırlandınız? 
Çevremizde ve coğrafi genetiğimizde o kadar çok Serçe var ki… Külkedisi masalını yaşıyorum sanıp da, bir cehennemin içinde olduğuna uyanan… Kimisinin kanadı kırık, uçmaya mecali yok... Umarım bizim Serçe’miz uçar.

 Türkiye’de kadın olmanın nasıl zorlukları var sizce? 
İnsanlık var olduğundan  bugüne kadar hep mücadele gerektirmiş. Türkiye’de kadın olmak, korkmak kaygı duymak ve mücadele etmek demek.

‘Serçe’nin kocası ortaya çıkıyor

Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy’un paylaştığı, ‘Serçe Sarayı’na İsmail Demirci dahil oldu.
Demirci, ‘Serçe’nin öldü sanılan fakat iki yıl sonra mahalleye geri dönen, kocası ‘Ramazan’ı canlandırıcak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13