UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! MİLLİ FUTBOLCUMUZ ARDA TURAN, ÖNCEKİ GECE HANGİ GÜZELLE EĞLENDİ?

FLAŞ! MİLLİ FUTBOLCUMUZ ARDA TURAN, ÖNCEKİ GECE HANGİ GÜZELLE EĞLENDİ?

FLAŞ! MİLLİ FUTBOLCUMUZ ARDA TURAN, ÖNCEKİ GECE HANGİ GÜZELLE EĞLENDİ?

Geçtiğimiz akşam Madrid' ten İstanbul'a gelen Turan soluğu adının sürekli anıldığı Burcu Esmersoy'un yanında almıştı... Yıldız futbolcu, önceki gece ise eski aşkı Aslıhan Doğan ile eğlencedeydi.

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan, geçtiğimiz gün İstanbul'a geldi. Özel uçakla geldiği İstanbul'da soluğu Burcu Esmersoy'un yanında alan yıldız futbolcu, önceki akşam da Arnavutköy Balıkçısı'ndaydı. Arda Turan, Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin ile nişanlısı Emel Demiryürek ve eski sevgilisi Aslıhan Doğan'la yemek yedi. Mekandan ilk Selçuk ile nişanlısı ayrıldı. Daha sonra ise Arda Turan ve Aslıhan Doğan, ise yanlarına bir kız arkadaşlarını alarak mekandan çıktı.

HEP AYNI AÇIKLAMA!

Karşısında gazetecileri gören Arda Turan, bir dönem aşk yaşadığı Aslıhan Doğan için "Arkadaşlar biliyorum kafanıza göre yazacaksınız. Ama yanımdakiler kız arkadaşlarım. Lütfen yanlış bir şey yazmayın" dedi. Yıldız futbolcu, basın mensuplarıyla konuşurken Aslıhan Doğan'ın ise çekingen tavırlar sergilemesi akıl karıştırdı. İkili, daha sonra Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekana gidip geç saatlere dek eğlendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan