UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ŞENAY YANGEL’İN YORUMLARINI KOPYALAYARAK KULLANDIĞI SAVCILIK TARAFINDAN TESPİT EDİLEN NURAY SAYARI’YA “CEZA” DAVASI AÇILDI!

FLAŞ! ŞENAY YANGEL’İN YORUMLARINI KOPYALAYARAK KULLANDIĞI SAVCILIK TARAFINDAN TESPİT EDİLEN NURAY SAYARI’YA “CEZA” DAVASI AÇILDI!

FLAŞ! ŞENAY YANGEL’İN YORUMLARINI KOPYALAYARAK KULLANDIĞI SAVCILIK TARAFINDAN TESPİT EDİLEN  NURAY SAYARI’YA “CEZA” DAVASI AÇILDI!

Daha önce ünlü Astrolog Şenay Yangel’in kendisine ait olan yazılarını kopyalayarak kendi sitesinde kullandığı iddiası sonucu mahkeme tarafından suçlu bulunan Nuray Sayarı’ya bir şok daha.

CEZA DAVASI AÇILDI

 Daha önce mahkeme tarafından Astrolog Şenay Yangel’in yazdığı yazıları alıntılayıp kendisi yazmış gibi yayınlamaktan dolayı haksız bulunarak maddi tazminat olarak 1 TL, manevi Tazminat olarak ise yine 1 TL olmak üzeretoplamda 2 TL Astrolog Şenay Yangel’e ödemeye mahkum olan Nuray Sayarı hakkında savcılık tarafından yeni bir dava daha açıldı. Ancak açılan dava bu kez çok önemli çünkü ceza davası!..

İŞTE DETAYLAR

Emniyet birimince alınan şüpheli Nuray Sayarı'nın savunmasında " şikayetçiyi tanımadığını, suçlamaları kabul etmediğini, bilirkişi raporunda yapılan tespitteki site içeriklerin birbirinden farklı olduğunu ve uzlaşmayı kabul etmediğini" beyan etmiş ise de bilirkişi raporu ekindeki şüpheli Nuray Sayarı'ya ait www.nuraysayari.com isimli web sitesinin sonradan kaldırılan 11 ayrı ekran görüntülerinde yapılan burç yorumlarının birebir (kelime ve noktalamalarına kadar) müştekiye ait burç yorumlarıyla aynı olduğu görülmekle savunmasına itibar edilmeyerek atılı suçu işlediği, şüphelinin yapılan tebliğe rağmen uzlaşmayı kabul etmemesi nedeniyle uzlaşma prosedürünün uygulanamadığı, tüm evrak kapsamından anlaşılmakla; Şüphelinin atılı suçtan yargılamasının yapılarak eylemine uyan sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmasına karar verilmesi kamu adına talep ve iddia olunur" denildiği ve  Mahkemenin bu iddanameyi kabul ettiği öğrenildi.

İstanbul 1. fikri ve sınai haklar ceza mahkemesindeki davanın ilk duruşması 18 Haziran’da yapılacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsenay yangel  nuray sayarı