UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ŞAKA DEĞİL GERÇEK! BİR BABA, KUCAĞINDAKİ BEBEĞİYLE BİRLİKTE İNTİHARA GİRİŞİMİNDE BULUNDU!

FLAŞ! ŞAKA DEĞİL GERÇEK! BİR BABA, KUCAĞINDAKİ BEBEĞİYLE BİRLİKTE İNTİHARA GİRİŞİMİNDE BULUNDU!

FLAŞ! ŞAKA DEĞİL GERÇEK! BİR BABA, KUCAĞINDAKİ BEBEĞİYLE BİRLİKTE İNTİHARA GİRİŞİMİNDE BULUNDU!

İstanbul Haliç Köprüsü üzerinde bir baba, kucağındaki bebeğiyle birlikte intihara girişiminde bulundu.

İHA'nın haberine göre genç baba, polis tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçti. Olay, dün saat 18.00 sıralarında Haliç Köprüsü Edirne istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre, eşiyle arasında problemleri olduğu öğrenilen bir şahıs, kucağındaki bebeğiyle birlikte köprüye doğru yürüdü. Ardından şahıs bebeğiyle birlikte korkulukların arkasına geçti. Köprü üzerinde korkuluklarda bir çocuğun olduğunu fark eden sürücüler, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bebeğini kucağına alarak köprü korkuluklarının arkasında duran bir şahsı gördü. Polis ekipleri ilk olarak korktuğu gözlenen 2 yaşındaki bebeği serbest bırakması için Sinan Gündüz’ü ikna etmeye çalıştı. Deniz polisi ise Gündüz’ün atlama ihtimaline karşı Haliç Köprüsü altında deniz de önlem aldı.

Polis ekiplerinin ikna çabaları sırasında 3 yıllık evli olduğu öğrenilen şahsın eşiyle bir süredir ayrı olduğunu öğrenildi. Şahsın eşi gelmeden intihardan vazgeçmeyeceğini ve çocuğunu bırakmayacağını Yaklaşık yarım saatlik müzakere çalışmalarının ardından Sinan Gündüz kucağındaki çocuğunu yere bırakarak polis ekiplerine teslim etti. Polisler de, şiddetli rüzgar ve yağmur altında üşüyen ve korkan çocuğu ekip aracına bindirdi. Müzakereci polisin 1 saatlik ikna çabaları sonucu Sinan Gündüz’de korkuluklardan inerek intihar etmekten vazgeçti. Baba ve çocuğu ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Polis ekipleri araca bindirilen şahsın kucağına çocuğu geri verdi.

Öte yandan intihar girişimi nedeniyle Haliç Köprüsü Edirne istikametinde ise uzun araç kuyrukları oluştu. Olayı gören araç sürücüleri, hız düşürerek olan biteni izledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERintihar  halic