UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ASTROLOJİ’NİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL, BUGÜN GERÇEKLEŞECEK OLAN GÜNEŞ TUTULMASININ RİTÜELLERİ VE TUTULMANIN ETKİLERİNİ ANLATTI!

FLAŞ! ASTROLOJİ’NİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL, BUGÜN GERÇEKLEŞECEK OLAN GÜNEŞ TUTULMASININ RİTÜELLERİ VE TUTULMANIN ETKİLERİNİ ANLATTI!

FLAŞ! ASTROLOJİ’NİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL, BUGÜN GERÇEKLEŞECEK OLAN GÜNEŞ TUTULMASININ  RİTÜELLERİ VE TUTULMANIN ETKİLERİNİ ANLATTI!

 

"İnsan vav şeklinde doğar, bir ara doğrulunca kendini elif sanır.

İnsan iki büklüm yaşar, oysa en doğru olduğu gün ölmüştür.

Kulluğun manası vavdadır, elif uluhiyetin ve ehadiyetin simgesidir"

Hz.Mevlana

 

De ki: “Göklerde ve yerde neler var, bir baksana.” Fakat ayetler ve uyarılar, inanmayan bir topluma hiçbir fayda sağlamaz.

Yunus Suresi 101. Ayet


Bugün Türkiye’miz den de gözlemlenebilecek İstanbul’a göre saat:10:53 te başlayıp 11:57 de maksimum seviyeye çıkıp 13:02 de bitecek olan Balık burcunda yılın ilk GÜNEŞ TUTULMASI (Ekliptik) Türkiye’mizin haritasında 3.evde olmakta ve 12.evde yerleşen natal Ay ile sert kare açı ortaya çıkmaktadır. Horoskopta 3.ev medya, iletişim ve kültür alanlarını temsil eder. Tutulma enerjisi ile Medya ve siyasetin savaşı büyük kaosa neden olabilir.  Tüm dünya genelinde ve ülkemizde Doğal afetler depremler sudan gelecek zararlar eğitim alanında yaşanacak kaos karşıt görüşlü öğrencilerin bir birleri ile çatışmaları büyük gerginliklere yol açabilir. Çocuklarda hiperaktivite artabilir. İlaç kullanımına bağlı yan etkiler ilaç zehirlenmeleri aşılarla ilgili sorunlar sağlıkla ilgili skandallara ve önlenmesi güç şekilde hastalıkların hızla yayılmasına neden olabilir. Genel olarak stres, kazalarda artış yaşanabilir. Enerjimizi yapıcı olarak kullanmaya çalışmalı sağ duyumuzu kaybetmeden zorlukları başarıya çevirmek için mücadele etmeliyiz. Sevmeyi sahiplenmeyi unutan yürekler iyinin güzelin merhametin anlamı bilemez. Yıkıcı değil yapıcı ve birleştiren davranışlarımızla BİZ olmaya çabalamamız gereken bir aydayız.

21 Nisan ve 17 Mayıs; 31 Temmuz ve 10 Ağustos (Özellikle tehlikeli ve yıkıcı) Depremler ülkemizin iç bölgelerinde özellikle batıya yakın olabilir. Bursa Uşak Isparta hattı civarı özellikle bu anlamda hassasiyetin olduğu bölgeler arasında Maddi hasar oldukça büyük ama can kaybı biraz daha az olabilir. Mayıs Haziran ayları Türkiye’miz için  daha iyi etkilere sahip sağ duyu hakim olursa şayet.1 Ekim ve 11 Ekim Ülke için iç açıcı değil. 11 Ekim 2015 ten 12 Mart 2016 ya kadar hükümet ve reform politikaları üzerine çalışma dönemi olacak. Mevcut hükümet iktidarda kalacak, ancak bazı yetkililer, bu dönemde istifa edecek. Ekonomiyi iyileştirmek ve finansal olarak iyileşme ülkemizi aydınlığa çıkarabilir! 2 Kasımdan itibaren ise terörist grupların kendi aralarında çatışmaları özellikle Güney doğu da halkı korkutacak ve can güvenlikleri ile ilgili hassasiyetleri arttıracak etkilere sahip. Ukrayna'da Savaş başka ülkelerinde katılımına sebep olabilir. Doğu ülkelerinde hükümet skandalları ve depremler olabilir. Suudi Arabistan Brezilya, Filipinler ve Yeni Zelanda Japonya'da panik ve hükümetlerle ilgili skandallar ani değişimler ve salgın hastalıklarda artış yaşanabilir. Çin Hükümet'inde de büyük sorunlar olabilir diğer Ülkelere göre Türk ekonomisi Eylül'e kadar daha iyi görünüyor. İran ve Irak'ta sefalet halkı bekleyen trajediler ve açlık yaşanabilir. Yunanistan’da 8 ay sonra kısıtlamalar ve krizlerle karşılaşabilir.  Kasırgalar erken başlayacak ve uçak kazaları Avustralya Japonya Kore'de dünya genelinde daha yüksek olacaktır.

 

TUTULMADAN EN ÇOK ETKİLENECEK BURÇLAR 

 

NOT:

*Güneş yada  Ay burcu Balık olup 29 derece ile yerleşimi olanlar.

*Güneş yada Ay burcu Başak 29 derece ile yerleşimi olanlar.

*Güneş yada Ay burcu İkizler yada Yay olup 29 derece olanlar

*29 derece Balık  burcu ile doğum haritalarında(MC kavuşumu) olanlar

*29 derecede Balık burcu yükselene sahip olan kişiler bu tutulmadan oldukça fazla etkilenecekler. 

 

MÜNECCİM BAŞLARININ GÜNEŞ VE AY TUTULMASINDA YAPTIKLARI RİTÜELLER

Osmanlı döneminde müneccimbaşılar Güneş ve Ay tutulmalarını daima titizlikle incelemişlerdir. Kayıt altına almış, padişah ve saray halkını bu konuda bilgilendirmişlerdir. Gereken tedbir ve izlenmesi gereken yollar konusunda rehberlik etmişlerdir. XV. yüzyılın sonları ile XVI. yüzyılın başlarında başlayan müneccimbaşılık müessesinde Osmanlı sarayında Bîrun erkanından olan müneccimbaşılar, aslen ilmiye sınıfına mensup medrese mezunu kişilerdir. Kuyruklu yıldızların geçişi, zelzele, yangın, Güneş ve Ay tutulmaları gibi önemli astronomi hadiseleri ile fevkalade olayların gözlemleri sonucu yaşanacak olumsuzlukları en aza indirebilmek için bu zamanlarda sizlerle paylaştığım dua ve uygulamaları yaparlardı.

 

Güneş ve Ay tutulması esnasında Küsuf namazı kılınır. 2 rekattır.

 

NOT: Güneş tutulmasında namaz kılmak sünnet-i müekkekedir.

 

Güneş ve Ay tutulması esnasında KÜSUF namazı kılınır. 2 rekattır.

 

NOT: Güneş tutulmasında namaz kılmak sünnet-i müekkekedir.

 

Okunacak Esma ve Dualar

 

312 Kez Ya Rakiybu

 

170 Kez Ya HAY

1020 Kez Ya AZİYMU CELLE CELALÜHÜ

75 Kez Ya Muzillu

 

14 Kez Ya Vehhab

 

100 Kez Ya Gaffar

 

1020 Kez Ya Aziymu Celle Celalühü

 

306 Kez ‘’Ya Kahiru ya zel batşiş şedidi entellezi la yütakuntikamüh.

 

Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, Aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm.

 

7 kez

 

Hangi dine inanca mensup olursak olalım Güneş ve Ay  tutulmalarında dua etmek bizleri yüceltir ve arındırır… BALIK burcunda gerçekleşecek Yeni ay ve Güneş tutulmasının tüm insanlığa ve ülkemize BİR lik ve düzen getirmesini diliyorum…

 

Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel