UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! HANGİ İSİMLER NEDEN İNDİ KİMLER ÇIKIŞTA? OLAY LİSTE İÇİN TIKLAYIN!

UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! HANGİ İSİMLER NEDEN İNDİ KİMLER ÇIKIŞTA? OLAY LİSTE İÇİN TIKLAYIN!

UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! HANGİ İSİMLER NEDEN İNDİ KİMLER ÇIKIŞTA? OLAY LİSTE İÇİN TIKLAYIN!

İNENLER

 

1 NUMARA TUBA BÜYÜKÜSTÜN

 

“Kara Para Aşk” dizisinin güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün, son dönemde sıkıntılı günler geçirdiği iddia ediliyor. Atv'de yayınlanan dizisinin kalkması da an meselesi. Set çalışanlarına kötü davrandığı haberleri de çıkan Tuba Büyüküstün, haftanın inenleri listesinde zirvede.

 

2 NUMARA HALİL SEZAİ

 

Bir dönem fırtına gibi esen Halil Sezai, özellikle son yıllarda yokları oynuyor. Aylar önce yaptığı “İncir Reçeli 2” filmi tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşattı. Albümü ise filminden farksız. Sürekli özel hayatıyla gündemde olan farklı tarzıyla çok konuşulan Halil Sezai, bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

 

3 NUMARA TUĞÇE KAZAZ

 

Dönem dönem farklı tepkileriyle gündemde yer almaya çalışan Tuğçe Kazaz, son günlerde yaptığı ilginç siyasi açıklamalarla her kesimden tepki aldı. Kariyerinin en kötü günleri yaşayan Kazaz, yaşının da ilerlemiş olmasını dikkate alarak kesinlikle toparlanmalı. Dönemin en iyi mankenlerinden olan ve son dönemde podyumlardan bir hayli uzak kalan Tuğçe Kazaz, inenler listemizde 3 numarada.

 

4 NUMARA RAFET EL ROMAN

 

Aşk şarkılarının unutulmaz ismi Rafet El Roman, kendisini resmen unutturdu. Son albümü “Yadigar”dan sonra durgunlaşan ve sürekli genç şarkıcılarla çalışmayı tercih eden El Roman, kariyerinin en durgun yıllarını yaşıyor. Özellikle evlendikten sonra albüm ve konserlerine ara veren usta sanatçı bir an önce toparlanmalı. Usta sanatçı haftanın inenlerinde 4 numarada.

 

5 NUMARA OZAN GÜVEN

 

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinden sonra yeni bir projede göremediğimiz Ozan Güven, Cem Yılmaz ile başrollerini paylaştığı “Pek Yakında” filminde oyunculuğuyla göz doldursa da filmin izleyicileri tarafından rağbet görmemesi, haliyle Ozan Güven'e de yansıdı. Özel hayatı ve çay reklamından başka bir yerde göremediğimiz Ozan Güven haftanın inenleri listesinde 5 numarada.

 

 

ÇIKANLAR

 

1 NUMARA SERKAN ÇAYOĞLU

 

Genç ve yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu, “Kiraz Mevsimi” dizisiyle resmen zirve yaptı. Rol aldığı “Kiraz Mevsimi” dizisi de seyirci tarafından beğenilince yakışıklı oyuncu doğal olarak ön plana çıktı. Popüler oyuncuların olduğu dönemde rakiplerine göre bir adım ön plana çıkmayı başaran Serkan Çayoğlu, bu hafta çıkanlar listemizde 1 numarada.

 

2 NUMARA HÜLYA AVŞAR

 

Tv8'de yaptığı programla dikkatleri üzerine çeken Hülya Avşar, son günlerde de güler yüzüyle gündemde. Bir dönem özelikle magazin muhabirlerine olan tavrı ile eleştirilen Avşar kızı, şu sıralar kariyeri açısından başarılı bir dönem geçiriyor. Tv programına ve sahnelere devam eden Hülya Avşar, önümüzdeki günlerde de sinema filmiyle beyazperde de boy gösterecek. Son günlerdeki çalışkanlığıyla Hülya Avşar, çıkanlar listemizde 2 numarada.

 

3 NUMARA EMRAH

 

Bir hamburger firmasıyla çektiği reklam filmi olay olan Emrah, son dönemde yine gündemde. Yeni bir dizi için kilo veren ve ilerleyen yaşına rağmen fit vücuduyla alkışı hak eden Emrah, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

 

4 NUMARA DERYA-FERHAN ŞENSOY

 

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızları Derya ve Ferhan Şensoy, şu sıralar yeni oyunları “Pera’daki Hayalet” ile tiyatro sahnesinde boy gösteriyorlar. Başarılı iki oyuncu olan Derya ve Ferhan kardeşler, tiyatroya olan bağlılıklarını, sergiledikleri bu oyunla da bir kez daha göstermiş oldular. Kişilikleri ve oyunculuklarındaki başarılarıyla beğeni toplayan Derya ve Ferhan Şensoy kardeşler, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numaradalar.

 

5 NUMARA METİN ŞENTÜRK

 

Yılların eskitemediği isimlerden olan Metin Şentürk, yıllar sonra çıkardığı albümüyle müzik piyasasını hareketlendirdi. “Kelebek” şarkısıyla listelerde zirveye oynayan ve yaptığı mütevazi açıklamalarla her kesim tarafından sevilen usta sanatçı, bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinen  çıkanlar  ucankus