UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ROL ARKADAŞI BURÇİN TERZİOĞLU'YLA ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞAN İLKER KALELİ'DEN 'AŞK' AÇIKLAMASI!..

ROL ARKADAŞI BURÇİN TERZİOĞLU'YLA ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞAN İLKER KALELİ'DEN 'AŞK' AÇIKLAMASI!..

ROL ARKADAŞI BURÇİN TERZİOĞLU'YLA ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞAN İLKER KALELİ'DEN 'AŞK' AÇIKLAMASI!..

Poyraz Karayel dizisinin başrol oyuncularından İlker Kaleli, rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile ilgili hakkında çıkan haberlere ilişkin, "Dedikodu dünyasından uzak duruyorum. İnsanların tanımadığı kişileri biliyormuş, onlar hakkında fikir sahibiymiş gibi değerlendirilmesini yanlış bulurum" dedi.

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programının son konuğu İlker Kaleli oldu. Kaleli, 19 yaşında İstanbul’da ‘Sanat Yönetimi’ alanında yüksek öğrenim görürken, DJ olarak çalıştığı ‘Lucca Bar’da 21 yaşında asıl amacının drama alanında eğitim görmek olduğuna karar verdiğini belirtti. Kaleli, o dönemde verdiği kararı şöyle anlattı:

'ÇOK KÖTÜ GÖRÜNÜYORSUN’ 

"Haluk Bilginer’in de mezun olduğu Londra’daki okula gitmeyi kafama koymuştum. DJ’lik yaparken gece bitmek üzereydi. Saat 03.00’e gelirken seti topluyordum. Gerçekten ağır hastaydım. Gördüğüm iki kişi 'Çok kötü görünüyorsun’ deyince aklımdan geçenleri anlatmaya başladım; 'Londra’daki okul için son başvuru tarihi bugün ama hala başvuramadım’ dedim. 'Neden şimdi başvurmuyorsun?’ dediler. İnternetten okulun sayfasını açtım. Formu doldurmaya başladım. Başvuruyu kendim yapmaya karar verdim. Hemen THY’den bilet aldım. İlk uçakla Londra’ya uçtum."

 İlker Kaleli, beğeniyle izlenen ‘Poyraz Karayel’ dizisindeki karakterlerin çok ilginç olduğunu, daha önce rol aldığı ‘Silsile’ filmi ve ‘Kayıp Şehir’ dizisi ardından şu anda oynadığı karakteri ‘Anti-kahraman’ olduğu için sevdiğini söyledi. Kaleli, 5 ay boyunca çektikleri ‘Poyraz Karayel’in yayına girmesi için çok sabırsızlandığını ancak, yayına girince son derece rahatladıklarını anlatırken şöyle dedi:

"BURÇİN ÇOK AÇIK FİKİRLİ"

"Bir oyuncu için yayınlanmamış dizinin çalışmaları zordur. Çünkü ne yaptığınızı göremezsiniz. Herhangi bir geri dönüş alamazsınız. Dizi şu an yayında ve ratingler iyi. Sonuç olarak çok mutluyum. Oyunculuk insanın hayatına çok şey katıyor. Oynadıkça kendinizi geliştiriyor ve kendinizi daha iyi bilmeye başlıyorsunuz. Bu durum oynadığınız karakter de etki yapıyor. Poyraz’ı karizmatik bulduğunuza çok şaşırdım. Aslında oynarken ben bundan çok kaçıyordum. Poyraz’ın karizmatik olmasına gerek yok. Sahte bir karizmanın çirkin olduğuna inanıyorum. Baba veya aşık rolünü, karşınızdakiyle birlikte oynuyorsunuz. Aldığınız enerji çok önemli. O elektrik biraz da interaktif olmanızı sağlıyor. Birbirinize verdiğiniz tepkilere göre rolü oynamaya başlıyorsunuz. Dizide oynadığımız Burçin mesela çok açık fikirli. Birlikte oynamak çok keyifli. Birbirimizin keskin çizgileri yok. Çünkü böyle olursa, bu rolümüze etki eder, karakteri öldürür. ‘Karakter şunu yapsın, bunu yapmasın’ gibi düşünmeye başladığınızda bu oyununuza etki eder."

İlker Kaleli, dizideki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile arasında ilişki olduğuna dair yer alan haberler hatırlatılınca, ‘Dedikodu dünyası’ olarak nitelendirdiği magazin dünyasına uzak durmaya çalıştığını söyledi. Kaleli, ""Bu işimin bir parçası. Ancak, aslında çok da önemli bir parçası değil. İnsanların tanımadığı kişileri biliyormuş, sanki onlar hakkında fikir sahibiymiş gibi değerlendirilmesini yanlış bulurum. Bunu çok da fazla önemsemiyorum ve sonuçta konu beni rahatsız etmiyor" diye konuştu.

EVLENMEK İSTEYEN HAYRANA 'İYİ KOCA OLMAM’ YANITI

İlker Kaleli, röportajın sonunda bir hayranının internet üzerinden kendisiyle evlenmek istediği ve yaş ile boyunu öğrenmek istediğini öğrenince, "Şu an 30 yaşındayım. 11 Mayıs’ta 31 yaşına basacağım. 1.77 boyum var. Sürekli çalışıyoruz. İyi bir koca olacağıma inanmıyorum" diyerek esprili yanıt verdi.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİlker Kaleli  Burçin Terzioğlu