UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! VEFATIYLA HERKESİ YASA BOĞAN USTA İSİM EROL BÜYÜKBURÇ'A HÜZÜNLÜ VEDA!..

FLAŞ! VEFATIYLA HERKESİ YASA BOĞAN USTA İSİM EROL BÜYÜKBURÇ'A HÜZÜNLÜ VEDA!..

FLAŞ! VEFATIYLA HERKESİ YASA BOĞAN USTA İSİM EROL BÜYÜKBURÇ'A HÜZÜNLÜ VEDA!..

Etiler'deki evinde hayatını kaybeden pop müziğinin usta ismi Erol Büyükburç, Levent Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.

Etiler'deki evinde 79 yaşında hayatını kaybeden Erol Büyükburç için ilk olarak sabah saatlerinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda tören düzenlendi.

Ünlü sanatçının naaşı daha sonra Levent Camii’ne getirildi. Büyükburç’u son yolculuğuna uğurlamak için sanatçı dostları ve yakınları Levent Camisi’nin avlusunu doldurdu.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ!..

Cenaze törenine, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sanatçılar; Orhan Gencebay, Selçuk Ural, Hakan Peker, Erol Evgin ve Çelik’in de aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı katıldı.

Namaz öncesi cami avlusunda Erol Büyükburç’un kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç taziyeleri kabul etti.

Kılınan namazın ardından ünlü sanatçının cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CENAZEDE İSTENMEYEN OLAYLAR!..

Erol Büyükburç'un cenazesinde istenmeyen bir olay yaşandı. Cenaze namazının kılınmasından önce cenaze namazını kıldıracak imam cemaatten helallik istedi. Bunun üzerine arka sıralardan iki kişi hakkımızı helal etmiyoruz diye bağırdı. Cemaatten bu çıkışa tepki geldi ve cemaat ile iki kişi arasında koşturmaca ve kısa süreli arbede yaşandı.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERerol büyükburç