UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ BU HAFTA DA ÇOK RENKLİ! KİMLER NEDEN İNDİ, NEDEN ÇIKTI? İLGİNÇ YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ BU HAFTA DA ÇOK RENKLİ! KİMLER NEDEN İNDİ, NEDEN ÇIKTI? İLGİNÇ YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ BU HAFTA DA ÇOK RENKLİ! KİMLER NEDEN İNDİ, NEDEN ÇIKTI? İLGİNÇ YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

İNENLER

1 NUMARA DENİZ ÇAKIR

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Ferhunde hanımkarakteriyle üne kavuşan güzel oyuncu Deniz Çakır, son dönemde sosyal medyadan yaptığı ilginç açıklamalarla gündemde yer alma çabasında. Son olarak “Yasak”dizisinde rol aldı ve dizi de kısa süre sonra yayından kaldırıldı. Yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen ilginç yapısı ile hep ön planda olmayı tercih eden ve kariyeri açısında hiçbir girişimde bulunmayan Çakır, bu hafta inenler listemizde zirvede.

2 NUMARA DEMİR DEMİRKAN

Sertab Erener'le ayrıldığı dönemde hemen hemen her gece kendisini görüntülediğimiz Demir Demirkan, şu sıralar duruldu. Sevgilisi Seda hanımla evleneceği haberleri çıkan ve Sertab Erener'le ayrıldıktan hemen sonra çıkardığı albümünden de umduğunu bulamayan Demirkan, bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA KARA PARA AŞK

Kadrosunda Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek gibi isimleri bulunduran ve Atv'nin son dönemde hayal kırıklığı yaşatan projelerinden olan Kara Para Aşk, son günlerde sallantı içerisinde.Rating tablosunda da her hafta düşen ve yayından kaldırılması an meselesi olan dizi, bu hafta inenler listemizde 3 numarada.

4 NUMARA GÜLBEN ERGEN

Erhan Çelik'le evlendikten sonra ekranlardan uzak kalmayı ve çocuklarıyla zaman geçirmeyi tercih eden Gülben Ergen, sektörden elini çekmiş gibi gözüküyor. Sadece“Çocuklar Gülsün” derneği için çalışmalarını sürdüren, bayramdan bayrama sahne alan Gülben Ergen de bu hafta inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA TEOMAN

Rock müziğinin sembol isimlerinden Teoman evlendi, çocuk yaptı, şimdi de boşanıyor. Bu süreçte müziği bıraktığını açıkladı, aylar sonra ise geri döndü. Yeni yaptığı“Eski Bir Rüya Uğruna” albümü de kendisine hayal kırıklığı yaşattı. Artık yaşı itibariyle usta sanatçılar kervanına katılan Teoman, bu hafta inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA ERKAN PETEKKAYA

Paramparça dizisiyle Pazartesi gecelerine damga vuranErkan Petekkaya, yeni filmi Yeni Dünya ile yine gündemde. İlk sinema filmi ile beyaz perde de boy gösteren usta oyuncu, filmin galasında renkli ve mütevazi kişiliği ile yine herkesin gönlünü fethetti. Kariyerinin en parlak dönemini geçiren ve her projesiyle başarıyı yakalan Erkan Petekkaya bu hafta çıkanlar listemizde zirvede.

2 NUMARA HADİSE

O Ses Türkiye yarışmasında renkli kişiliği ile herkese renkli yönünü de tanıtan Hadise, yarışmanın sona ermesinin ardından  kendisini başarılı olduğu işlerine verdi. Şu sıralar her fırsatta duyabildiğimiz Prenses şarkısıyla zirvede yer alan ve büyük beğeni toplayan Hadise,  bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada..

3 NUMARA HALİT ERGENÇ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman rolüyle özellikle Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Halit Ergenç, Azerbaycan'da çekilen Ali&Nino filminde rol aldı. Film sürecinde çok konuşulan ve hatta imajını da yenileyerek büyük sürpriz yapan  Halit Ergenç, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA SURVIVOR

Tv8'inratinglerde zirvede yer alan yarışma programıSurvivor, başladığı günden bu yana iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Yarışmadaki heyecanlı anlar, çekişmeler ve yarışmacıların renkli görüntüleri, izleyenlere ilginç anlar yaşatmaya devam ediyor. Seyir zevki yüksek olan ve yayınlandığı günlerde aldığı sonuçlarla alkışı hak eden Survivor bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA GÖKSEL

2012 yılında çıkardığı albümüyle birlikte dijital platformlarda yılın en çok indirilen şarkısı “Acıyor” ile “En İyi Pop Kadın Sanatçı” ödüllerine layık görülen Göksel, uzun süren suskunluğunu “Sen Orda Yoksun”albümüyle bozdu. Yeni albümündeki şarkılarıyla en çok dinlenenler listesinde yer alan Göksel, bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar