UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKBAĞ'IN MUTLULUK SIRRI NE? AKBAĞ, ARDA TURAN VE ATA DEMİREL HAKKINDA HANGİ AÇIKLAMALARI YAPTI?

DEMET AKBAĞ'IN MUTLULUK SIRRI NE? AKBAĞ, ARDA TURAN VE ATA DEMİREL HAKKINDA HANGİ AÇIKLAMALARI YAPTI?

DEMET AKBAĞ'IN MUTLULUK SIRRI NE? AKBAĞ, ARDA TURAN VE ATA DEMİREL HAKKINDA HANGİ AÇIKLAMALARI YAPTI?

‘Niyazi Gül Dört Nala' adlı sinema filminde, Ata Demirer'le dördüncü kez kamera karşısına geçen Demet Akbağ, merak edilen soruları yanıtladı. İşte o hoş sohbetten kesitler:

Bu Ata Demirer'le dördüncü filminiz... Aranızda bir kader birliği mi yaptınız yoksa tesadüfler mi sizi birleştirdi?

Samimi arkadaşlığımızın ilerlemesinden, profesyonel hayat dışında dost olarak da birbirimizi sevmekten, ailecek görüşmemizden kaynaklanan bir şey bizimki; kopamamışlık. Bunun için biz birbirimizin hayatına dahil olduk ve çıkmaya da hiç niyetimiz yok! Birbirimizden çok memnunuz, o yüzden de projeler yapıyoruz. İçimize sinen işler olduğu sürece çalışmaya devam ederiz.

* Son zamanlarda ünlüler dünyasında boşanma oranlarının arttığını görüyoruz. Siz ise eşiniz Zafer Çika'ya hâlâ aşk dolu gözlerle bakıyorsunuz... Sizin mutlu giden evliliğinizin sırrı nedir?

Biz arkadaşız, arkadaş olabildiğimiz için sahipleniyoruz birbirimizi. Şansımıza tesadüfen iyi arkadaş olduk. Birbirinden etkilenen, aşık olan, flört eden, o hevesle bir anda evlenip de hüsrana uğrayan çok insan oluyor. Bunun böyle olmasının tek nedeni; sonradan arkadaş olamamak. Yani şöyle bakacaksınız; ben bu adama aşık olmasaydım ve evlenmeseydim bu benim arkadaşım olur muydu? Bence insanın kendisine bu soruyu sorması lazım. Ben soruyorum ve bize nikah düşmeseydi de karşılaşsaydık; Zafer benim arkadaşım olurdu çünkü çok aynı yerden bakıyoruz hayata. Bizim sırrımız bu; birbirimizi eğlendiriyoruz. Bir de çok erken yaşlarda tanışmadık, belki onun da etkisi vardır. Sizi aile yapan çocuktur aslında, birlikte ürettiğiniz şey bu! Çocuk da bizi birbirimize bağladı, birleştirici oldu. Hep ortak fikirlerle ve aynı anlayış ile büyüttük onu.

* Spor dünyasında da çok seviliyorsunuz, özellikle Arda Turan ile sıkı bir dostluğunuz var...

Sporu seviyorum. Bir de geçtiğimiz yıllarda eşim, dostum, etrafım ve sosyal çevrem de biraz sporcularla haşır neşir olmamızı gerektirdi. Kocamın da futbol ve spor merakı, tuttuğumuz takım, Terim Ailesi'yle yakınlığımız da bizi futbol dünyasının içine soktu.

Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDemet Akbağ  Zafer Çika  Ata Demirer