UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TAYYAR IŞIKSAÇAN "UÇANKUŞ TV"Yİ YAZDI: "CAN TANRIYAR ÇILDIRMIŞ OLMALI!!!"

FLAŞ! TAYYAR IŞIKSAÇAN "UÇANKUŞ TV"Yİ YAZDI: "CAN TANRIYAR ÇILDIRMIŞ OLMALI!!!"

FLAŞ! TAYYAR IŞIKSAÇAN "UÇANKUŞ TV"Yİ YAZDI: "CAN TANRIYAR ÇILDIRMIŞ OLMALI!!!"

İşte Tayyar Işıksaçan'ın kaleme aldığı o yazı:

Çok uzun yıllardır tanırım Can Tanrıyar’ı, meslek hayatında birçok yerde ayrı servislerde beraber çalıştık. Yıllar içinde çok önemli işler, oluşumlara, kadrolara imza attı.

Can Tanrıyar, çok akıllı ve ileri görüşlüdür. En azından ben öyle bilirdim. Kazandığın paralarla mal mülk yapmak varken, yurt dışında ev almak, dövize yatırım yapmak varken sen kalk televizyon kanalı kur. Bu akıllı adam işimi Allah aşkına.

Adamın adı Can Tanrıyar olursa başka birşey beklemek yanlış olur zaten. Adam hayatını bu mesleğe adamış. Yine rahat durmadı, yine kendi kendine yük bindirdi omuzuna ve son aylarda adeta kupon bir kanal yayın hayatına geçirdi.

Uçankuş TV şu sıralar fena sükse yapıyor. Özellikle son düzenlemeden sonra frekans değişikliği ile hem yurt içinde hemde yurt dışında daha çok izlenir oldu.

Kanalın başında Can Tanrıyar’ın iki gurur abidesi var. Anılcan ve Oğulcan kardeşler günün 24 saatini kanalda geçiriyorlar. Koltuklarda uyuduklarının haberlerini alıyorum. Bebekliklerinden buyana bildiğim bu dünya efendisi iki genç adam Uçankuş TV’de harikalar yaratıyorlar.

Dedim ya Can Tanrıyar rahatsız bir adam, rahatlık adate batıyor adama. Taktı kafaya bir kere Uçankuş Tv birkaç yıl içinde magazin ve eğlence dünyasının bir numarası olmadan ona rahat yüzü yok. Bu adam emekli felan olamaz, gidip evinde çiçek besleyip huzurlu bir hayat süremez. Anılcan ve Oğulcan’ın bu sürede neler yaşadığını tahmin bile etmek istemiyorum.

Çok değil birkaç yıla kalmaz Uçankuş TV, magazin ve eğlence dünyasının en popüler kanlı olacak yazmıştı dersiniz.

Kanalın yayınları ve rejisi Uçankuş’un levent ofisine taşınmış. Rejide artık aynı binada. Kanal şimdilik test yayını yapar gibi programlar yayınlayarak 2015 Eylül ayı için hazırlıklar yapıyor. Çok önemli isimler çok önemli projelerle kanalda olacak. Anılcan ve Oğulcan kanal yönetimini elden bırakmazken Can Tanrıyar günün büyük bir bölümünü kanalın geleceği ve programları için görüşmelere adamış durumda.

Ekibin hiç acalesi yok, herşeyi defalarca elden geçirip piyasanın vazgeçilmezi olma yolunda hamleler yapıyorlar.

Kesinlikle bu Can Tanrıyar çıldırmış bunun başka bir ziahı olamaz. Yayıncılık aşkıyla Anılcan ve Oğulcan’ı da zehirlemiş. Gerçi armudun başka düşecek bir yeri olmadığı için bu iki genç adamın bebekliklerinden buyana içinde oldukları hayatın bir parçası olmaktan başka şanslarıda yoktu zaten.,

Herkes hazır olsun 2015 Eylül ayı itibariyle Tanrıyar ekibi televizyon dünyasının tarihine sağlam imza atacaklar demedi demeyin.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13