UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'NA YAKALAMA KARARI!..

FLAŞ! TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'NA YAKALAMA KARARI!..

FLAŞ! TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'NA YAKALAMA KARARI!..

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu hakkında, bir radyo programında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik hakaretlerinden dolayı açılan davada duruşmalara katılmadığı için yakalama kararı çıkarıldı.

3 CELSEDİR DURUŞMALARA GELMİYORDU!..

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu hakkında, 14 Haziran 2013 tarihinde telefonla katıldığı bir radyo programında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik olarak söylediği, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Hırsızlara, hırsızların işbirlikçilerine, ahlaksızlara, Türk futbolunu kendi çıkarları için kullananlara öncelikle tabi ki hukuk çerçevesi içerisinde ama gerekirse her türlü platformda hesap soracağız”, “Asker ocağı peygamber ocağıdır. Biz böyle büyütüldük. Ama asker kaçağı, çürük raporlu insanlar Türk futboluna ahlak dersi veriyor. O zatın ve kulübünün yapacağı savunmayı merakla bekliyoruz. Savunma haktır ama haklıysanız yaparsınız. Artık bizim olduğumuz hiçbir masada ahlaksızlar oturmayacak. Biz bedel ödemeye geldik.

Söylediklerimizin peşinden gitmeye, Trabzonlu gibi Trabzonspor Başkanlığı yapmaya sonuna kadar devam edeceğiz” ve “3 gün Kemer’de tatil yaptılar. 58. maddeyi değiştirdiler. UEFA’ya gittiler. İsviçre’ye gittiler. Herhalde onu değiştirememişlerdir.

“BASIN YOLUYLA HAKARET” SUÇUNDAN DAVA AÇILDI

Aylardır Türk savcısının ve polisinin tespitleri ve tutanaklarını hiçe saydılar. Ortalığı hırsıza, ahlaksıza ve namussuza bıraktılar. Bizim için benim tek korkum vardır, yanlış yapmak. Bir tek inancım vardır o da adalet. Ne eylemlerimiz, ne de söylemlerimiz değişti. 58. maddeyi değiştirmek için ilk imzayı sen atacaksın, sonra da kupa diyeceksin. Rüyanda bile vermezler” şeklindeki sözlerinden dolayı “Basın yoluyla hakaret” suçundan 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Anadolu Adalet Sarayı 62. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk iki duruşmasına katılmayan sanık İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, dün yapılan 3. duruşmaya da gelmedi. Duruşmaya Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdurrahim Erol katıldı.

Avukat Erol, “sanık hakkındaki şikayetimiz devam ediyor. Duruşmalara gelmediği için yakalama kararı çıkartılmasını istiyoruz” dedi. Mahkeme Hakimi Neslihan Doğan, duruşmaya yine gelmeyen sanık İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu hakkında yakalama emri düzenlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13