UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. UÇANKUŞ’TAN AVM HABERLERİ!.. AKMERKEZ’DE BUGÜN NELER OLDU?.. KİMLER GELDİ, ALIŞVERİŞTE İLGİ GÖREN MARKALAR HANGİLERİ?

FLAŞ!.. UÇANKUŞ’TAN AVM HABERLERİ!.. AKMERKEZ’DE BUGÜN NELER OLDU?.. KİMLER GELDİ, ALIŞVERİŞTE İLGİ GÖREN MARKALAR HANGİLERİ?

FLAŞ!.. UÇANKUŞ’TAN AVM HABERLERİ!.. AKMERKEZ’DE BUGÜN NELER OLDU?.. KİMLER GELDİ, ALIŞVERİŞTE İLGİ GÖREN MARKALAR HANGİLERİ?

İşte Akmerkez günlüğü:

Erhan Kamışlı

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı Akmerkez’deydi.Yoğun iş temposundan fırsat bularak haftasonu Akmerkez’egelen Erhan Kamışlı, biraz kendine vakit ayırıp tek başına mağazaları gezdi.Kamışlı, bir kitabevinden okumayı sevdiği birkaç kitap aldıktan sonra, kahve içerek dinlendi.

Gül Saygı

İstanbul sosyetesinin tanınmış simalarından Gül Saygı alışveriş için Akmerkez’e geldi. Her zaman şıklığı ile dikkat çeken Gül Saygı,bu seferde spor giyim tarzıyla dikkat çekiyordu. Saygı, oğulları Ali ve Emir için alışverişe geldiğini belirtirken kırtasiye ve giyim mağazalarından alışveriş yaptı.

Mehmet Mutlu

İstanbul cemiyet hayatının genç işadamlarından Mehmet Mutlu Akmerkez’deydi. Mehmet Mutlu eşi Melisa Hanım’ın Antalya’da bir iş toplantısında olduğunu belirtirken Serafina’da arkadaşlarıyla buluşup yemek yiyerek sohbet etti.

Sibel İlkiz

Si Belle by Sibel İlkiz markasıyla uzun bir aradan sonra tekrar modacılığa geri dönen cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Sibel İlkiz Akmerkez’deydi. Sibel İlkiz, önümüzdeki sonbahar, markası için bir mağaza açmayı planladığını belirtti. Bunun için Akmerkez’de gezinen Sibel İlkiz, diğer giyim mağazalarının da vitrinlerini inceledikten sonra kitabevine girerek yeni çıkan moda dergilerini aldı.

Melis Yelkenci          
Melis Yelkenci iş çıkışı alışveriş yapmak için Akmerkez’e geldi. Melis Yelkenci, iş çıkışı geldiği Akmerkez’de önce alışveriş yaptı. Ardından arkadaşlarıyla buluşup kahve içerek sohbet eden Yelkenci, deri taytı ve kuru kafa desenli tişörtüyle dikkati çekti.

Hasan, Murat Cevahir               
İstanbul eğlence hayatının tanınmış isimlerinden işadamı Murat Cevahir ve babası Hasan Cevahir Akmerkez’e geldi. Murat Cevahir ve babası Hasan Cevahir, hafta sonu Bulgaristan’da geçirdikleri keyifli kayak tatili sonrası Akmerkez’e gelerek ayakkabı ve giyim mağazalarından alışveriş yaptı. Ardından birlikte Serafina’da yemek yiyerek, sohbet ettiler.

Serap Tibuk 
Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı turizmci işadamı Besim Tibuk’un eşi Serap Tibuk Akmerkez’deydi. Tam bir kitap kurdu olan Serap Tibuk, katıldığı bir davet sonrası Akmerkez’e gelerek kitabevinden beğendiği ve takip ettiği yazarların kitaplarını aldı.

Tolga Egemen     
Bankacılık kariyerini sürpriz bir kararla noktaladıktan sonra Çeşme Alaçatı’ya yerleşen Tolga Egemen, bilindiği üzere İzmir’deki bir üniversite de Uluslararası Ticaret ve Finansman üzerine dersler veriyor. İstanbul’a dostlarını ziyarete gelen Tolga Egemen, Akmerkez’de teknoloji ve elektronik mağazalarını gezerek alışveriş yaptı.

Avm haberlerimiz yazılı olarak www.ucankus.com sitemizde, görüntülü olarak ise Uçankuş Tv’de devam edecektir. Ayrıca Uçankuş Tv’de yayınlanan Avm görüntülerini video olarakta www.ucankus.com sitesinde bulabileceksiniz.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERakmerkez