UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE HAFTANIN DİKKAT ÇEKEN LİSTESİ!..

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE HAFTANIN DİKKAT ÇEKEN LİSTESİ!..

FLAŞ! UÇANKUŞ'UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR KÖŞESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE HAFTANIN DİKKAT ÇEKEN LİSTESİ!..

İNENLER

1 NUMARA NUR FETTAHOĞLU 

Nur Fettahoğlu, hayatımızdan film şeridi gibi geldi geçti. Muhteşem Yüzyıl dizisinde yıldızı parladı ve bir okadar hızlı söndü. İş adamı Levent Veziroğlu ile evlendi ve bu evlilik günler önce ayrılıkla sonuçlandı.

Güzel oyuncu kariyerinde de bir hayli şanssız. Rol aldığı “Hayat Yolunda” dizisi de yakın zamanda yayından kalktı.  Arkadaşlarıyla düzenledikleri eğlenceler dışında, gündemde görmek artık çok zor. Bu durum tabiki Nur Fettahoğlu'na fazlasıyla zarar vermekte. Bizde bu hafta Nur Fettahoğlu'nu inenler listemizin 1'inci sırasına koyduk.

2 NUMARA İBRAHİM ÇELİKKOL 

Sinem Kobal ile yaşadığı sürpriz ilişkiyle magazin gündeminin merak edilen isimlerinden olan İbrahim Çelikkol, uzun süre çıktığı yurt dışı tatilinden döndü. Döner dönmez hemen aşk dedikoduları da çıkmaya başladı. Bir dönem fırtınalı aşk yaşadığı Deniz Çakır'la barıştığı ve evlenecekleri konuşuluyor. Çelikkol'un Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra gecelerde olay çıkardığı haberleri, yakışıklı oyuncuya mutlaka zarar vermiştir. Reaksiyon dizisinden sonra herhangi bir projede göremediğimiz İbrahim Çelikkol, bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA ÖZLEM YILDIZ 

Sunucu Özlem Yıldız, Mustafa Elgin'le yaşadığı iddia edilen yasak aşktan sonra bir anda ortadan kayboldu. Elgin'le görüntülendikten sonra yaptığı açıklamalarla tepki toplayan Özlem Yıldız, bu hafta inenler listemizde 3 numarada.

 

4 NUMARA KARA PARA AŞK

Kadrosunda Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek gibi ünlü oyuncuları bulunduran Kara Para Aşk dizisi, resmen her hafta daha da kötüye gidiyor. Başladığı dönemlerde kanalının en iddialı projelerinden olan ama son dönemde müthiş kan kaybeden dizi bu hafta inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA CEYDA ATEŞ 

Bir dönem müthiş bir popülariteye sahip olan Ceyda Ateş, resmen kayboldu. Buğra Toplusoyile  yaşadığı aşkla çok konuşulmuş ve ayrılık sürecinde Ateş'in açıklamaları gündemi bir hayli meşgul etmişti. Son dönemde ise ortalıkta gözükmeyen güzel oyuncu bu hafta inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA ŞENER ŞEN 

20. Nürnberg Türk-Alman Film Festivali'nde onur ödülü alacak olan usta oyuncu Şener Şen'i bu hafta çıkanlar listemizde zirveye yazmak istedik. Kendisi zaten Türk sinema tarihinin en önemli aktörlerinden. Usta oyuncu bu hafta çıkanlar listemizde 1 numarada.

2 NUMARA DEMET AKALIN 

Demet Akalın, her geçen yıl şarkıcı kimliğinin üstüne koymaya devam ediyor. Şarkılarının yanında sahne şovlarına da önem veren Akalın, yeni klibi “Yeminim Var” ile de beğeni topladı. 2015 yılında da zirvede yer alacak gibi gözüken ünlü şarkıcı bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 NUMARA O SES ELNUR 

O Ses Türkiye yarışmasının şampiyonuElnur, geçtiğimiz haftayı sallayanlardan. Final gecesi özellikle sosyal medyadatrendtopic olan ve sesiyle de birinciliği hak eden Elnur, bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA METİN ŞENTÜRK

Yıllardır çizgisini bozmayan Metin Şentürk, yeni çıkardığı Kelebek albümüyle 2015 yılına hareketli girdi. Uzun süren sessizliğini yeni albümüyle bozan yılların eskitemediği isimlerden Metin Şentürk, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA KENAN DOĞULU-ŞEBNEM FERAH

Kenan Doğulu ve rock müziğin önemli isimlerinden Şebnem Ferah, yeni bir yarışma programına başladı. Yarışma ilk hafta istenilen düzeyde olmasa da önümüzdeki günlerde istenilen seviyeye gelecektir.

Tabi ki burada önemli olan Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu’nun ekranlara dönmüş olması. Bu nedenle renkli ikili  bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar