UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!... BÜLENT ERSOY KENDİNE YAZIK ETTİ, OLABİLECEK BİR ŞOV PROGRAMINI DA YAPAMADAN, BİTİRDİ!.. ÇÜNKÜ DURUM FACİA!..

RATING ANALİZİ!... BÜLENT ERSOY KENDİNE YAZIK ETTİ, OLABİLECEK BİR ŞOV PROGRAMINI DA YAPAMADAN, BİTİRDİ!.. ÇÜNKÜ DURUM FACİA!..

RATING ANALİZİ!... BÜLENT ERSOY KENDİNE YAZIK ETTİ, OLABİLECEK BİR ŞOV PROGRAMINI DA YAPAMADAN, BİTİRDİ!.. ÇÜNKÜ DURUM FACİA!..

Kiraz Mevsimi yoluna doludizgin devam ediyor…

Dün dizi yine totalde ilk sırayı almış… Kiraz Mevsimi totalde 7.29 rating, 16.99 share almış. Totalde ikinci sırada ise Samanyolu’nun iddialı dizisi Sungurlar var… Her ne kadar az fark olsa da Kiraz Mevsimi bir türlü zirveyi bırakmıyor.

O yüzden artık sezon sonuna kadar bizi şaşırtacak bir sonucun çıkacağını düşünmüyorum totalde…

AB’de ise yine Güllerin Savaşı zirvede… Dizi AB’de 6.05 rating, 16.08 share elde etmiş.

Özellikle AB’de zirvede çok güzel bir yarış izliyoruz. Fakat zamanla Güllerin Savaşı farkı açabilir…

 

BÜLENT ERSOY KENDİNE YAZIK ETTİ!.. OLABİLECEK KENDİ SHOW’UNU BİTİRDİ!

 

Bu Tarz Benim’in yeni formatı belli oldu! Ama o format “moda” ile ilgili değil anladığım kadarıyla…

Dün programa biraz bakabildim, Show Tv’yi Twitter’dan da takip ettim. Fakat anladığım kadarıyla Bülent Ersoy’un stüdyoda olması nedeniyle Bu Tarz Benim’in müzik programına döndüğünü düşünüyorum… Önce alttaki resme bir bakalım…


Bu Tarz Benim’in logosunu kapatın, işte size Bülent Ersoy Show

Programın altyazısında bile “istek yapın Bülent Ersoy söylesin” cümlesi var…

Ratıng almak uğruna müzik programına-Bülent Ersoy Şov’a çevrilmiş olsa da Bu Tarz Benim yine kötü sonuçlar aldı…

Baktığımızda program totalde 6, AB’de ise sadece 3 share’de kalmış…

Yazık olan o kadar çok şey var ki…

En başta Bülent Ersoy’a yazık, Cemil İpekçi gibi moda dünyasına damgasını vuran isme yazık, Show Tv gibi zamanının en büyük kanalına yazık, böylesi değerli bir saate yazık

Kısacası yazık, yazık, yazık…

Tv’de bir laf vardır ve gerçekten değişmeyen bir genellemedir. Çocuk ölü doğarsa öyle gider… Show Tv formatı Tv8 kaptırdıktan sonra Bu Tarz Benim’e başladı fakat çocuk ölü doğdu.

Durumun böyle olmadığını kabul edemeyen Show Tv yöneticileri ise herhalde ayakta uyuyor…

Durum böyle olunca Show Tv’de moda programı yerine müzik-şov programı yapma kararı aldı fakat o da olmadı, hatta daha kötü oldu. Bari isim hakkı için bu derece uğraş vermeselerdi.

Sonuçta “tarz” ile ilgili bir program değil artık, bir şov, bir müzik programı…

Programın temelini moda üstüne kuran İşte Benim Stilim ise totalde 9, AB’de 10 share almış.

Kısacası seyirci yine moda programı izlemeyi tercih edince Tv8’i yakalayabilmiş… Hele hele AB’de çok büyük fark var. AB’de sıralamada da öyle… TV 8’in programı 7’nci sırada, Show TV’ninki 36’ncı sırada

Bu sonuçlar her şeyi ortaya koyuyor… Daha fazla bir şey yazmanın pek anlamı yok.

AB’de alınan 3 share’le ve de programın Bülent Ersoy şov’a dönüştüğü anda alınan bu çok düşük izlenme payıyla, Diva yapabileceği veya kendine gelebilecek bir şov programı teklifini de tüketmiş oldu. Bülent Ersoy, zaten bu projeye girmekle çok büyük bir hata yapmıştı. Ama dün programın kendi şovuna, kendi söylediği şarkılara dönüşmesine izin verirken, sonuçların daha da kötü gelmesinden sonra çok büyük bir hataya düştüğünün farkına varmıştır herhalde…

Hadi, bir hata yaptı, kimse kendisini uyaradığı için programa girdi. Ama, “istek yapın biz  söyleyelim” diye kendi şovunda kullandığı sözcükleri kullandırarak çok daha büyük bir hata yaptı. Çünkü, programın ratingleri daha önceki programlara göre çok daha aşağı indi ve görüldüğü gibi AB’de sadece 3 share aldı.

Ve yineleyelim… Bu Tarz Benim’de yaşananlar, şu anda programı yapan yapımcıların değil, tamamen kanal yönetiminin hatası… Çünkü her şey onların(kanal) zorlamalarıyla şekillendi ve artık arkasında durulamayacak 3 share’e kadar indi program…

 “VE KAZANAN” BELLİ NASIL?

Dün Ve Kazanan başladı.

Ve Kazanan’da çok iyi isimler var… Jüride Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah ikilisi yer alıyor.

Program dün AB’de 6.28 share almış. Unutmamak lazım dün daha ilk bölümdü. Biliyorsunuz bu tarz yarışmaların her daim zamana ihtiyacı vardır.

Daha iyi yorumlar yapabilmemiz için en azından bir hafta beklememiz gerekiyor.

 

ANILCAN TANRIYAR

anilcantanriyar1@gmail.com

Titter: @AnilcanTanriyar

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanılcan tanrıyar  rating  analiz