UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ! BU HAFTA HANGİ İSİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İLGİNÇ DETAYLAR VE OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ! BU HAFTA HANGİ İSİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İLGİNÇ DETAYLAR VE OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

FLAŞ! İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ! BU HAFTA HANGİ İSİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İLGİNÇ DETAYLAR VE OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

İNENLER

1 NUMARA HANDE YENER

Hande Yener, yeni yıla bir hayli sessiz girdi. Naber şarkısı zaman zaman listelerde yer almış olsa da, sonuca baktığımızda Hande Yener bir düşüş içerisinde. Sevgilisi Ozan Öğüt’le sık sık gece gezmelerinde görmeye alıştığımız Yener, bu hafta inenler listesinde zirvede.

2 NUMARA WILMA ELLES

Oyuncu olarak ülkemize gelen ve önemli projelerde yer alan Wilma Elles, son zamanda yaptığı reklam kokan hareketlerle bir anda çakıldı desek yanılmış olmayız. Bir hamileliktir tutturdu gidiyor. İlginç ve tutarsız açıklamaları ise cabası. Çıkışı gibi düşüşü de hızlı olan Wilma Elles, bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA CEM YILMAZ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ayşe Hatun Önal ile yaşadığı aşkla hemen hemen her gün magazin gündeminin zirvesindeydi. Gizemli buluşmaları, lüks arabaları ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla çok konuşulan Cem Yılmaz, inenler listemizde 3 numarada.

4 NUMARA HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

Bay klarnet Hüsnü Şenlendirici, tam manasıyla ortadan kayboldu. Zaman zaman Deniz Seki’yle alakalı haberlerle gündeme gelen ama artık mesleği ile adından söz ettiremeyen Hüsnü Şenlendirici, bu hafta inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA PINAR ALTUĞ

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinin ardından sektörden oldukça uzaklaştı. Yaşının da ilerlemesiyle ailesiyle vakit geçiren ünlülerimizden olan Altuğ, bu hafta inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA KAYAHAN-NİLÜFER

Uzun süredir küs olan Kayahan ve Nilüfer, sevgililer gününde sahneye çıktı. Bu sahne çalışması, nerden bakarsanız bakın çok büyük bir olay. Çünkü Kayahan, yaşadıkları tartışmalar sonrası bir daha Nilüfer’le görüşmeyeceğini açıklamıştı. Ama Beşiktaş Belediyesi’nden gelen teklifi reddedemeyen iki usta sahneye birlikte çıktı ve 14 Şubat’a resmen damga vurdu. Son günlerin olay iki ismi çıkanlar listemizde zirvede.

2 NUMARA NUR YERLİTAŞ

Nurella fırtınası koptu gidiyor. “Bu Stil Benim” jürisindeki tarzıyla  bir çok kesim tarafından sevilen ve özellikle sosyal medyanın fenomenlerinden olan usta modacı, bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 NUMARA KARDEŞ PAYI

Star Tv’nin çok sevilen dizisi geç saatlerde yayınlandığı için istediği sonuçları alamıyordu. Geçtiğimiz haftadan itibaren erken saate çekilen Kardeş Payı, AB’de zirveye oturmayı başardı.

4 NUMARA ASENA

Sempatik oryantal Asena, durmak bilmeyen ünlülerimizden. Her fırsatta dansa verdiği önemi dile getiren ve bir çok ülkede bizzat kendisi ders veren Asena, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA HAKAN AKKAYA

Genç ve başarılı modacı Hakan Akkaya, son dönemde kendisini modaya adamış gibi. Her fırsatta kendi tasarladığı modeller ile defileye çıkan ve büyük ses getiren Akkaya, bu yolda başarılı işlere imza atıyor. Bu tempoda gittiği sürece de konuşulmaya devam edecek olan Hakan Akkaya, çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar