UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! İZDİHAMIN BÖYLESİ! NUR YERLİTAŞ'LA BÜLENT ERSOY'A NİŞANTAŞI'NDA ÖYLE BİR İLGİ VARDI Kİ...

FLAŞ! İZDİHAMIN BÖYLESİ! NUR YERLİTAŞ'LA BÜLENT ERSOY'A NİŞANTAŞI'NDA ÖYLE BİR İLGİ VARDI Kİ...

FLAŞ! İZDİHAMIN BÖYLESİ! NUR YERLİTAŞ'LA BÜLENT ERSOY'A NİŞANTAŞI'NDA ÖYLE BİR İLGİ VARDI Kİ...

Güneş Gazetesi yazarı Şahin Büyükkaya'dan çok konuşulacak bir yazı daha! Büyükkaya fenomen isim Nur Yerlitaş'la diva Bülent Ersoy'u kaleme aldı. İşte o yazı:

Bülent Ersoy ile Nur Yerlitaş Nişantaşı’nda izdiham yarattılar. Önce fotoğraf çektirmek isteyenler ardından  para isteyen  çocuklar etraflarını sardı. Tıkanan trafiği ise polisler açtı.

Bülent Ersoy, ‘Bu Tarz Benim’le Show TV’de, Nur Yerlitaş ise tv8’de ekrana geliyorlar. İkilinin dostlukları ara sıra kesintiye uğrasa da yıllardır sürüyor. Yerlitaş, aynı zamanda Bülent Ersoy’un hem modacısı, hem de moda danışmanı... Bülent Ersoy ile ekranların yeni fenomeni Nur Yerlitaş önceki gün öğleden sonra  Nişantaşı Valikonağı Caddesi’nde buluştular.  Ünlülerin uğrak yeri olan  La Vita adlı mekanın bahçe bölümünde oturup tarçınlı sahlep içip sohbet etmeye başladılar. 

Ancak bir anda Valikonağı Caddesi’nde izdihama neden oldular. Önce fotoğraf çektirmek isteyenler, ardından para isteyen çocuklar etraflarını sardı.  Bülent Ersoy, sıraya giren çocukların hepsine çantasından tomar halinde çıkardığı 10’ar liraları harçlık olarak dağıttı. “Çocuklar hava soğuk üşütmeyin, hasta olmayın!” diye tembih etmeyi de ihmal etmedi. Parayı alan çocuklar üçer beşer giderken bu kez caddeden geçen otomobiller trafiği tıkadı. Ersoy ve Yerlitaş’ı daha yakından görebilmek için otomobiller yavaşlayınca bir anda Nişantaşı trafiği karışıp kilitlendi. Trafik polisleri araçlara müdahale edip yolu açarken iki  ‘kanka’ Ersoy ve Yerlitaş, üstten ısıtılan  tenteli bahçede sıcak keklerini yiyip çaylarını yudumlamaya devam etti.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNur Yerlitaş  Bülent Ersoy