UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! İŞTE 11 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER!..

FLAŞ! İŞTE 11 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER!..

FLAŞ! İŞTE 11 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER!..

Uşak il genelinde tüm okullar valilik kararı ile 1 gün tatil edildi.

Uşak Meteoroloji Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarında belirtilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler ışığında öğrencilerin sağlığı ve ulaşım güvenliği için İl Merkezi ve İlçeler dahil olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları 10 Şubat 2015 Salı günü 1 (Bir) gün süre ile tatil edilmesine karar verildi.

Ayrıca İl geneli ve İlçeler dahil olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin 10 Şubat 2015 Salı günü 1 (Bir) gün süre ile idari izinli sayılacağı da bildirildi.

KARS

Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü Kars merkezde, ilçelerinde ve köylerinde okullar bugün de (salı) tatil edildi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle salı ve çarşamba günleri okullar tatil edildi.

AĞRI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Ağrı merkeze bağlı tüm köy okulları ile taşıma merkezli okullar bugün (salı) tatil edildi.

MUŞ

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili oldu muş merkez ve tüm ilçelerde bugün (salı) okullar tatil edildi.

BİNGÖL – KARLIOVA

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 2 gündür etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı ilçe merkezinde okul öncesi, ilköğretim okulları ve liselerde eğitimin 2 gün tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Kar nedeniyle Bingöl-Erzurum karayolu ulaşıma kapanırken, yolda mahsur kalan bir otobüsteki yolcular karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı. Borhane mevkisinde kara saplanan 2 kamyona ise ulaşmak için ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.

BİTLİS

Yoğun kar yağışının devam ettiği Bitlis'te Valilik tatil kararı aldı. Bitlis Valiliği, Bitlis merkez ile merkeze bağlı köylerde bugün (salı) için ilk, orta ve liselerin tatil edildiğini bildirdi. Bitlis kent merkezindeki kar kalınlığı ise yaklışık 30 santimetreyi buldu.

Kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü Güroymak'ta da ilçe merkezi ve bağlı köylerde okulların 2 gün süreyle tatil edildiği, hamile ve engelli kamu personelinin ise idari izinli sayılacağı bildirildi.

ARDAHAN – GÖLE

Ardahan'da gün boyu etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Göle ilçesinde okullar, bugün (salı) için 1 günlüğüne tatil edildi. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de bir gün süre ile idari izinli sayılacak.

İstanbul Valisi'nden açıklama!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da bugün okulların tatil edilmeyeceğini twitter adresinden duyurdu.

Vali Vasip Şahin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Meteorolojik tahminlere göre çok yoğun kar yağışı beklenmediğinden bugün (salı günü) okullarımızda eğitime devam edilecektir" dedi.

FLAŞ!İŞTE 11 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER

Yağış sonrası çeşitli illerden kar tatili haberleri de gelmeye başladı. İşte yarın okulların tatil edildiği iller (Şu ana kadar)

MANİSA (KULA)

Kula'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları  nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süre ile tatil edildiği açıklandı.

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışından dolayı  eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi  ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve  liselerin, yarın bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de yarın bir gün idari izinli  oldukları ifade edildi. 

ANTALYA (AKSEKİ)

Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta  dereceli okullar yarın tatil edildi. Akseki Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçe merkezi ile bağlı  mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın bir  gün süreyle tatil edildiği kaydedildi. 

KONYA'NIN İKİ İLÇESİNDE TATİL

KONYA’nın Taşkent ve Derebucak İlçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi. 

Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, Taşkent ve Derebucak ilçelerinde dün geceden bu yana aralıksız süren kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 1 gün olmak üzere yarın tatil edildiğini açıkladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkar  hava  meteoroloji  okul  tatil