UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN OLAY YARATAN İNENLER VE ÇIKANLARI YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER LİSTEDE? OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN OLAY YARATAN İNENLER VE ÇIKANLARI YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER LİSTEDE? OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN OLAY YARATAN İNENLER VE ÇIKANLARI YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER LİSTEDE? OLAY YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN!..

İNENLER

1 NUMARA BEREN SAAT

Kenan Doğulu ile mutlu bir beraberliği olan Beren Saat’in artık ekranlara dönmesi gerek. Nedendir bilinmez uzun süredir hiçbir projede yer almıyor. Evlendikten sonra sadece reklamlar, galalar ve eşi Kenan Doğulu’nun konserlerinde görmeye alıştığımız güzel oyuncu bu hafta inenler listemizde zirvede.

2 NUMARA OZAN GÜVEN

Cem Yılmaz’ın filmlerinde görmeye alıştığımız ve son olarak Muhteşem Yüzyıl’da rol alan Ozan Güven, son günlerde ise sadece gizemli aşk hayatıyla gündemde. Meryem Uzerli  ile birlikte olduğu iddialarıyla magazin gündemini sıklıkla meşgul eden ve aşk hayatıyla ilgili gizemini sürdüren Ozan Güven, bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA ÖZLEM YILDIZ

Ünlü manken Özlem Yıldız, eşi Sinan Serter’den boşandıktan sonra şaşırtmaya başladı. Sürekli farklı kişilerle anıldı, hatta evli iş bir adamıyla birlikte olduğu bile iddia edildi. İşin kötü tarafı ise Özlem Yıldız’ın talihsiz açıklamaları oldu. Önce birlikteliklerini reddetti, sonrasında yalanladığı isimlerle birlikte yakalandı. Durumlar böyle olunca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Şu sıralar sessizliğe bürünen Özlem Yıldız, bu hafta inenler listemizde 3 numarada.

 4 NUMARA YALIN

Yalın son dönemde yaptığı müzikle tat vermiyor. Kendi söylüyor kendi dinliyor misali. Çünkü listelerde görmek mümkün değil. Zaman zaman gece gezmelerinde ya da kız arkadaşlarıyla gündemde. Şimdilerde ise prodüktör Hüseyin Emre’nin kızı Hazal ile birlikte olduğu öğrenildi. Umarız bu ilişki kendisine yarar ve eski günlerine geri döner. Yalın bu hafta inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA BURCU ESMERSOY

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, güzelliği ve futbolculara olan yakınlığı ile gündemden düşmüyor. Sürekli tatilleri, futbolcularla çekildiği “selfie”leri ve aşk hayatıyla gündemde. Son zamanlarda özel hayatıyla da konuşulmasa da ülkemize gelen dünyaca ünlü Neymar’la çekildiği fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Başta da yazdığımız gibi proje anlamında ise hala yerinde sayan Burcu Esmersoy, bu hafta inenler listemizde 5 numadara.

ÇIKANLAR

1 NUMARA YILMAZ ERDOĞAN

Geçtiğimiz hafta içi Avustralya'nın Oscar'ı olarak bilenen 'Australian Academy of Cinema and Television Arts'ta en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görülen Yılmaz Erdoğan’ı biz de tebrik ediyoruz. Zaten oyunculuğu ve tecrübesiyle sinemada da çok önemli işler yapan Erdoğan, bu hafta çıkanlar listemizde zirvede.

2 NUMARA EBRU GÜNDEŞ

Yeni albümü “Araftayım”la müzik piyasasına bomba gibi bir giriş yapan Ebru Gündeş, son haftaların en çok konuşulan isimlerinden. O Ses Türkiye jürisindeki sempatisine zaten diyecek bir şey yok. Yaşadığı sıkıntılı günleri atlatan ve özlendiği müzik piyasasında önemli işler yapan Gündeş, bu hafta çıkanlar listemizde  2 numarada.

3 NUMARA MUSTAFA CECELİ

Şarkıcılıktan çok müzisyen kimliği ile bilinen Mustafa Ceceli, yeni şarkısı “Hüsran”la listeleri alt üst etti. Sevilen şarkıcının aynı zamanda müzisyen kimliği de başarısında büyük etken. Bu nedenle Mustafa Ceceli bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ-ŞÜKRAN OVALI

Genç jenarasyonun iki önemli oyuncusu Şükrü Özyıldız ve Şükran Ovalı Kanal D’nin sevilen dizisi Şeref Meselesi’nde de başrolü paylaşıyor. Şükrü Özyıldız, Sevimli ve Tehlikeli filmiyle de dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Ayrıca sempatik ikilinin yeni bir ilişkiye yelken açtığı da gelen haberler arasında.

5 NUMARA İSMAİL YK

Yıllardır müzik piyasasının içinde olan ve özellikle tarzından hiç ödün vermeyerek önemli işler yapan İsmail Yk, yeni albümü “Kıyamet”le olay yaratmaya devam ediyor. Albümü daha yeni çıkmasına rağmen en çok tıklananlar listesinde yer alan hemen hemen her konserinde binlerce kişiyi coşturan İsmail Yk bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar