UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! PODYUMLARIN ARANILAN MODELLERİNDEN TÜLİN ŞAHİN FORMUNU NASIL KORUDUĞUNU AÇIKLADI!..

FLAŞ! PODYUMLARIN ARANILAN MODELLERİNDEN TÜLİN ŞAHİN FORMUNU NASIL KORUDUĞUNU AÇIKLADI!..

FLAŞ! PODYUMLARIN ARANILAN MODELLERİNDEN TÜLİN ŞAHİN FORMUNU NASIL KORUDUĞUNU AÇIKLADI!..

Tülin Şahin formunu bisiklete binerek koruduğunu açıkladı. Şahin, “Yaz kış demeden her gün 12 kilometre pedal çeviriyorum” dedi.

Dünyaca ünlü model Cindy Crawford’a olan benzerliğiyle yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da tanınan Tülin Şahin, yıllardır formundan bir şey kaybetmemesinin sırrını açıkladı.

İşi gereği kilosunu her daim muhafaza etmek zorunda olduğunu belirten Şahin, “Her yere yürüyüş yaparak gitmeyi tercih ediyorum. En sevdiğim şey ise Anadolu yakası sahilinde bisiklete binmek. Yaz kış demeden her gün 12 km bisiklete binmeyi hiç aksatmıyorum. Ayrıca, haftada birkaç kez yüzüyorum. Birkaç kez denediğim pilatesi ise pek sevmedim” dedi.

BOĞAZIMI TUTARIM
Form­da ol­mak için spor yap­ma­nın ya­nın­da bes­len­me­nin de çok önem­li ol­du­ğu­nu be­lir­ten ün­lü man­ken, “Ö­ğün­le­rim hep dü­zen­li. Sos­yal or­tam­da bi­le bo­ğa­zı­mı tu­ta­rım. Mec­bu­ri­yet­ten ha­mur işi ve tat­lı­lar­dan uzak du­ru­yo­rum. So­mon ba­lı­ğı­na, her tür­lü zey­tin­yağ­lı­ya ve seb­ze ye­me­ği­ne ba­yı­lı­rım. Bir de mer­ci­mek köf­te­si gör­dü­ğüm­de da­ya­na­mı­yo­rum. Si­ga­ra ve al­kol­den uzak du­ru­yo­rum. Tu­zu az kul­la­nı­yo­ru­m” de­di.
GÜZELLİK İÇİN ÖZEL TARİF
Cilt ba­kı­mı­mı as­la ih­mal et­me­di­ği­ni be­lir­ten Şa­hin, “Çe­ki­mim yok­sa yü­züm­de mak­yaj çok az­dır. Özel bir mas­ke ta­ri­fim var. 1 çay ka­şı­ğı tuz, şe­ker, li­mon ve 1 tat­lı ka­şı­ğı zey­tin­ya­ğı­nı süt­le ka­rış­tı­rı­yo­rum.
Yü­zü­me ma­saj ya­pa­rak sü­rü­yo­rum. Tuz en ufak si­yah nok­ta­la­ra te­mas edi­yor. Toz şe­ker ise ken­di gi­bi cil­di ışıl ışıl ya­pı­yor. Süt nem ve­ri­yor. Zey­tin­ya­ğı en has­sas cil­di bi­le ya­tış­tı­rı­yor. Bu mas­ke­yi uzun uçuş­lar­da uçak­ta bi­le ya­pı­yo­ru­m”di­ye ko­nuş­tu.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtülin Şahin  Cindy Crawford