UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TATLISES MİAMİ’YE GİDELİ BİRKAÇ GÜN OLMASINA RAĞMEN… DETAYLAR BU HABERDE!..

FLAŞ! TATLISES MİAMİ’YE GİDELİ BİRKAÇ GÜN OLMASINA RAĞMEN… DETAYLAR BU HABERDE!..

FLAŞ! TATLISES MİAMİ’YE GİDELİ BİRKAÇ GÜN OLMASINA RAĞMEN… DETAYLAR BU HABERDE!..

İbrahim Tatlıses, uğradığı saldırı yüzünden kafasında kalan kemiği aldırmaya gittiği ABD’deki ameliyat tarihi 16 şubat olarak belirlendi. İmparator, Miami’de bir de ev aldı.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası kafasında kalan kemik parçasını aldırmak için Amerika’ya giden ‘İmparator’ lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses, Miami’de fizyoterapiye başladı. Bu ay ortasında ameliyatı düşünülen Tatlıses’in tetkiklerini Florida’nın en tanınmış profesörlerinden Dr. Seza Güleç yapıyor. Ankara Tıp Fakültesi mezunu Dr. Güleç, New Orleans’da Lousiana Devlet  Nükleer Tıp ve Nükleer Onkoloji masteri yaptıktan sonra North Miami Beach’de Nükleer Tıp Radyoloji ve Biokimya Mühendislik’te cerrah profesör olarak büyük ün yaptı. Tatlıses’in tedavisiyle ilgili olarak üç profesörün birlikte alacağı karara göre hareket edileceği öğrenildi. Tatlıses’i Miami’de uzun bir tedavi bekliyor.

Tatlıses Miami’ye geleli birkaç gün olmasına rağmen uzun süre tedavi için kalacağını hesaplayarak kendisine lüks bir cip ve Miami zenginlerinin yaşadığı Miami Beach’te bir ev satın aldı.

MASRAFLAR ERDEMOĞLU'NDAN

Dünyaca ünlü Merinos halılarının sahibi Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun ABD Merinos temsilcisiyle Tatlıses’in Miami’de doktor, uçak ve otel masraflarını karşıladıkları öğrenildi. Miami Üniversitesi’ne bağlı olduğu Miller Tıp Okulu kaynaklarına göre Tatlıses’e operasyonun 16 Şubat’ta yapılması planlanıyor.

(DHA)


İBRAHİM TATLISES'İN MİAMİ'DE TEDAVİ ESNASINDA ÇEKİLEN FOTOĞRAFINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13