UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! OLAY YORUMLAR VE İLGİNÇ DETAYLARIN YER ALDIĞI LİSTE İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! OLAY YORUMLAR VE İLGİNÇ DETAYLARIN YER ALDIĞI LİSTE İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ! UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! OLAY YORUMLAR VE İLGİNÇ DETAYLARIN YER ALDIĞI LİSTE İÇİN TIKLAYIN!..

İNENLER

1 NUMARA DEMİR DEMİRKAN

Sertap Erener’le ayrıldıktan sonra kendisini gecelere atan Demir Demirkan, bu hafta inenler listemizde zirvede. Yeni albümünde istediğini alamayan ve sadece gece hayatıyla gündemde olan Demir Demirkan haftanın inenler listesinde zirvede.

2 NUMARA ÖZLEM YILDIZ

Eşi Sinan Serter’le boşandıktan sonra adı farklı kişilerle anılan Özlem Yıldız, özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor. Mustafa Elgin’le birlikte olduğu haberlerinden sonra eleştiri oklarının hedefinde olan Yıldız, bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA KIVANÇ TATLITUĞ

Son dönemde motorlara olan tutkusuyla görmeye alıştığımız Kıvanç Tatlıtuğ, kariyeri açısından sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Nedeni ise son dönemde yer aldığı projelerin kötü gitmesi ve yüzü olduğu markaların kendisinden vazgeçmesi olabilir. Yakışıklı oyuncunun kendisine yakışan bir projeyle ekrana dönmesini bekliyoruz. Yakışıklı oyuncu bu hafta inenler listemizde 3 numarada.

4 NUMARA CANSU DERE

Cansu Dere resmen bir anda kayboldu. Zaman zaman gecelerde gördüğümüz güzel oyuncu, kendisini fazlasıyla özletti. Sürekli adı farklı projelerle anılan isimlerden de olsa kendisinden herhangi bir hareket göremiyoruz. Cansu Dere bu haftanın inenler listesinde 4 numarada.

5 NUMARA HAZAL KAYA

Tv8’de yeni bir diziye başlayacak olmasına rağmen inenler listemize aldığımız Hazal Kaya, sadece son haftalarda değil, son yıllarda da müthiş bir düşüş içerisinde. Bir dönem aldığı kilolarla çok konuşulan Kaya, yeni dizi şansını iyi değerlendirmeli. Ekranların özlenen isimlerinden olan Hazal Kaya bu hafta inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA PARAMPARÇA

Star Tv’nin belkide en çok izlenen dizilerinden olan Paramparça’nın maşallahı var. Pazartesi günleri açık ara zirvede. Zaten kadrosunda bulunan Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın olması da büyük etken. Hikayesi ve sahneleriyle seyirciyi kendisine çeken dizi, bu hafta çıkanlar listemizde 1 numarada.

2 NUMARA BENGÜ

Özellikle yeni imajıyla çok konuşulan Bengü, son günlerin başarılı isimlerinden. Yeni albümü “İkinci Hal” ile iyi bir çizgi yakalayan ve listelerde de zirveye oynayan Bengü, bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada

3 NUMARA ÖZCAN DENİZ

Yılların eskitemediği ismi Özcan Deniz, sinemada da önemli işler yapıyor. Hemen hemen her yıl bir film yapan ve beklenenin üstünde bir seyirci kitlesi yakalayan Özcan Deniz, yeni filmi Sevimli ve Tehlike’nin vizyona girecek olmasından dolayı çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA HADİSE

Prenses şarkısıyla müzik piyasasına bomba gibi bir giriş yapan Hadise, yine turnayı gözünden vurdu. O ses Türkiye yarışmasındaki renkli görüntüleriyle büyük bir sempati kazanan güzel şarkıcı, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA FAHRİYE EVCEN-BURAK ÖZÇİVİT

Aşk Sana Benzer filmiyle aşklarını da ilan eden ünlü ikili Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, artık ilişkilerini gözler önünde yaşayacak gibi. Her ne kadar  bu aşkın reklam ilişkisi olduğu söylense de Ortadağu’nun en gözde isimlerinden  olan başarılı ikili bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar