UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞARILI İSİM MUAZZEZ ABACI'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR! "200 AYAKKABIM VAR, GİYMEYE ÖMRÜM YETER Mİ?"

BAŞARILI İSİM MUAZZEZ ABACI'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR! "200 AYAKKABIM VAR, GİYMEYE ÖMRÜM YETER Mİ?"

BAŞARILI İSİM MUAZZEZ ABACI'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR! "200 AYAKKABIM VAR, GİYMEYE ÖMRÜM YETER Mİ?"

45 yıllık gazino, radyo ve sahne hayatını geride bırakan sanat müziğinin güçlü sesi Muazzez Abacı, Günaydın'ın sorularını yanıtladı.

Abacı, özel hayatından kızı Saba'ya ve torunu Sera'ya kadar bilinmeyen dünyasını anlattı. Çekirdek aile hayatını yaşayamamış olmasının büyük eksikliğini duyduğunu belirten Abacı, Hasan Heybetli'nin en büyük aşkı olduğu söyledi.

YANLIŞ SEÇİMLERİM OLDU

İşinizle ilgili alkışlandınız, büyük takdir gördünüz, maddi-manevi kazançlar sağladınız... Peki bugüne kadar neleri yaşayamadınız?

Tabii ki beraber olduğum kişinin (Hasan Heybetli) ve benim yaşantım nedeniyle; evliliği, sabah kahvaltılarını, akşam aile yemeklerini, gece onunla beraber yatmayı yaşayamadım. Aile ortamım olmadı benim; hep kızım Saba ile birlikte yaşadık. Hayatımın en büyük eksikliği; çekirdek ailemin olmamasıydı. 1991 yılından beri de hayatımda kimse yok. O tarihten sonra ufak flörtlerim oldu ama bir evi, yaşamı paylaşacağım bir ailem olmadı. Ama yanımda hep kızım Saba vardı.

Bu hayattaki en büyük pişmanlığınız neydi? 
Beni yaralayan çok büyük pişmanlıklarım olmadı; stratejik şeyler olmuştur. Özel hayatımdaki seçimleri de kendim yapmadım, hep seçildim.

DESPOT, PARMAĞI HAVADA BİR ANNEYDİM

Torununuzla neler yaparsınız?

Sera 14 yaşında bir genç kız. O benden her şeyi daha iyi anlıyor, biliyor. 2000 yılının çocukları çok acayip. "Sen bilmezsin, anlamazsın anneanne" diyor. Sera ile arkadaş gibiyiz. Saba "Bana toleranslı değildin" diyor.

Sert bir anne miydiniz?

Evet, parmağı havada, despot bir anneydim. Çok katı kurallarım vardı. 21.00'den sonra hiçbir arkadaşı Saba'ya telefon edemezdi. Gece gezmeleri yoktu. Liseden bir arkadaşı ile evlendi yani gözünü onunla açtı. Gerçekten çok iyi, mutlu bir evliliği var. Aile yaşamları çok güzel. Saat 18.00 dedin mi herkes evdedir, akşam yemeğinde hep bir arada olunur.

Torun sevgisi nasıl bir duygu, anlatır mısınız?

Birdenbire başbakan ya da kraliçe olursun, başına taç takarlar ya... Bir taç taktım başıma; "İyi ki anne olmuşum, iyi ki kadınım" dedim. Torun öyle bir gurur verdi ki bana, anlatamam duygusunu. "Ben bir şeymişim" dedim. Benden bir şey. Çok başka bir duygu.

Sabah/Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMuazzez Abacı