UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!..UÇANKUŞ’UN OLAY YARATAN İNEN-ÇIKAN LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTE!

FLAŞ!..UÇANKUŞ’UN OLAY YARATAN İNEN-ÇIKAN LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTE!

FLAŞ!..UÇANKUŞ’UN OLAY YARATAN İNEN-ÇIKAN LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI LİSTE!

İNENLER

1 NUMARA İBRAHİM ÇELİKKOL

Magazin camiasının yakından tanıdığı bir isim haline gelen İbrahim Çelikkol, son dönemde sadece aşk hayatı ve sevgilileriyle gündemde. Tuğba Ekinci, Deniz Çakır ve Sinem Kobal’la yaşadığı aşklarla ön planda olan Çelikkol, iş hayatında ise yerle bir olmuş durumda.

Sadece son dizisi Reaksiyon’dan bahsedecek olursak ömrü uzun sürmedi. Büyük umutlar bağlanan dizi kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı. Özel hayatıyla gündemde tutunmaya çalışan İbrahim Çelikkol bu hafta inenler listemizde 1 numarada.

2 NUMARA GÜLBEN ERGEN

Erhan Çelik’le evlendikten sonra adeta kabuğuna çekilen Gülben Ergen, şu sıralar sosyal medyanın en aktif kullanıcılarından birisi. Ailesiyle gittiği tatillerden sıklıkla fotoğraf paylaşan, sahnelere ise bayramdan bayrama çıkan Gülben Ergen, bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA BURCU ESMERSOY

Mankenlere taş çıkartan güzelliği ile çok konuşulan, futbolculara olan yakınlığı ile bilinen Burcu Esmersoy, iş hayatına ara vermiş gibi gözüküyor.

Ülkemize gelen yabancı ve ünlü futbolcularla çektirdiği fotoğraflarla sosyal medyada çok konuşulan, zaman zaman da bu tavrıyla eleştirilen Burcu Esmersoy bir an önce kendisini toparlamalı ve kendisine çok yakışan sunuculuk-oyunculuğuna geri dönmeli. Burcu Esmersoy bu hafta inenler listemizde 3 numarada.

4 NUMARA SERTAB ERENER

Sertab Erener hakkında çok farklı şeyler yazmak isterdik aslında. Ama maalesef yazamıyoruz. Uzun yıllar birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Demir Demirkan’dan ayrıldıktan sonra kendisini gecelere bırakan Sertab Erener, bu tavrıyla çok eleştiriliyor. Ülkemize Eurovision’da birincilik yaşatmış olan Erener’in bir an önce kendisini toparlayıp hak ettiği yerlere gelmesini cani gönülden istiyoruz. Sertab Erener bu hafta listemizde 4 numarada.

5 NUMARA MERVE BOLUĞUR

Murat Dalkılıç’la ayrıldıktan sonra ayrılık acısını katıldığı partilerle unutmak isteyen Merve Boluğur, 2015 yılına çok şanssız başladı.

En son Muhteşem Yüzyıl’da rol alan, sonrasında hiçbir projede yer alamayan güzel oyuncu son dönemde müthiş bir ivme kaybetti. Ufak tefek reklam çekimleriyle ayakta durmaya çalışan İstanbul gecelerinin aranan yüzü Merve Boluğur inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1 NUMARA MAHSUN KIRMIZIGÜL

MahsunKırmızıgül’ün son yıllarda Türk sineması’na damga vurduğu kesin. Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare’nin ardından şimdi de Mucize gerçeği…

Filmlerin içeriği ile seyirciyi çeken ve beğeni toplayan MahsunKırmızıgül’ün gişedeki tablosu da ortada. Filmdeki oyuncuların başarısını da unutmamak gerek. Müzik sektöründen bir hayli uzak kalan ama sinemadaki başarısıyla alkışı hak eden  MahsunKırmızıgül, bu hafta çıkanlar listemizde zirvede.

2 NUMARA BEYAZIT ÖZTÜRK

Kanal D’ninfenomen programı Beyaz Show, gündeme damga vurmaya devam ediyor. Son olarak Candan Erçetin’le renkli atışmalara sahne olan skeci sosyal medyada olay yaratmış, günlerce konuşulmuştu. Başarısıyla yıllara meydan okuyan Beyazıt Öztürk, bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 NUMARA EBRU GÜNDEŞ

Uzun bir süre sessiz kaldıktan sonra Araftayım’la müzik listelerini alt üst edenEbru Gündeş, yine Araftayım şarkısına çektiği kliple son günlerin en çok konuşulan ismi oldu. Albümde özellikle Sinan Akçıl’dan aldığı Bir Devir Bitti şarkısıyla beğeni toplayan Ebru Gündeş bu hafta çıkanlar listesinde 2 numarada.

4 NUMARA ŞENAY YANGEL

Amerika Birleşik DevletleriWashinton'da bulunan Kepler Collage'da eğitmen olarak görev yapan ve Türkiye’nin sayılı Astrologlarından olan Şenay Yangel’in yeni kitabı Ay Burçları’ı geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini almıştı.

Şenay Yangel’ yeni kitabıyla yaptığı muhteşem lasmanla büyük ses getirdi. Analizleriyle Astroloji de çığır açan Yangel, bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA OKAN BAYÜLGEN

Okan Bayülgen, uzun bir süre ara verdiği televizyon programlarına Dada Dandinista’ta ile start verdi. Programda klasik Okan Bayülgenespirileri renkli anların yaşanmasına neden oluyor. Özellikle magazin muhabirlerine olan sert tavrından da eser kalmayan Okan Bayülgen çıkanlar listemizde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar