UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. MUSTAFA SANDAL'DAN MAHSUN KIRMIZIGÜL HAKKINDA ÇOK SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ!.. MUSTAFA SANDAL'DAN MAHSUN KIRMIZIGÜL HAKKINDA ÇOK SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

FLAŞ!.. MUSTAFA SANDAL'DAN MAHSUN KIRMIZIGÜL HAKKINDA ÇOK SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

Akşam'ın haberine göre Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında'Mucize' filmi ile ilgili yapılan röportajlar ekrana getirildi. Zeynep Özek'in hazırladığı programda konuşan Mahsun Kırmızıgül, olumsuz hava başta olmak üzere çok zor koşullarda çektikleri 'Mucize'yi, "4 filmimden en iyilerinden biri oldu" diye nitelendirdi.

Filmi değerlendiren Mete Horozoğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün çektiği filmlerin her zaman geniş alan ve hikayeleri olduğunu belirtirken "İzleyicinin damarını her zaman iyi yakalayabilen bir mahareti var" dedi.
Mustafa Sandal da, Mahsun Kırmızıgül'ün bugüne kadar bilinmeyen en önemli yeteneklerinden birinin taklit olduğunu söyledi. Sandal, "Kırmızıgül'ün bu yeteneğini filmlerinde çok kullandığını düşünmüyorum. Bu yeteneğini ilk defa bu filmde görüyoruz" diye konuştu.
Oyuncu Seda Tosun, eşi 'Deli Aziz'i canlandıran filmin başrolündeki Mert Turak'ın büyük ilgi çeken kar üzerindeki sahnesine ilişkin şunları anlattı:
"Ben de orada değildim. Herkes gitti köyden. Sadece set arkadaşlarımız, set ekibimiz ve oyuncu arkadaşımız oradaydı. Mert’in sahnesi çok zorlayıcıydı. Zaten kış günü hava çok soğuk. Biz bile kıyafetlerimizle üşüyorduk; Mert ise çırılçıplaktı. O sahneler o kadar zorlayıcı sahnelerdi ki.."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13