UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ENGELSİZ YAŞAM VAKFI, "5. YILIN EN İYİLERİ ÖDÜL TÖRENİ” İLE ÖDÜLLERİNİ EN İYİLERE VERMEYE HAZIRLANIYOR!..

FLAŞ! ENGELSİZ YAŞAM VAKFI, "5. YILIN EN İYİLERİ ÖDÜL TÖRENİ” İLE ÖDÜLLERİNİ EN İYİLERE VERMEYE HAZIRLANIYOR!..

FLAŞ! ENGELSİZ YAŞAM VAKFI,  "5. YILIN EN İYİLERİ ÖDÜL TÖRENİ” İLE ÖDÜLLERİNİ EN İYİLERE VERMEYE HAZIRLANIYOR!..

Engelsiz yaşam vakfı, bu akşam Yağmur AYAZ’ın Kırmızı Halı röportajlarıyla ve Vatan ŞAŞMAZ’ın sunuculuğuyla Wow İstanbul Hotel & Convention Center Yakut  Salonu’nda görkemli bir tören yapacak.

Bu yıl Vizyon Production & Next Door İletişim tarafından gerçekleştirilen organizasyon KRAL TV, Kıbrıs Genç TV ve Uçankuş TV tarafından banttan yayınlanacak. Sanat, Politika, Sinema, TV, Sahne ve İş Dünyasının EN’leri Vakfın yaptığı anketlerle 2014 yılı için YILIN EN İYİLERİ’ni belirlendi. Ayrıca ENGELSİZ YAŞAM VAKFI  2014 Yılının En Başarılı SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ’nin yanı sıra SİNEMA ve SAHNE  dünyasının duayen sanatçılarına da  “YAŞAM BOYU MESLEK  ve ONUR ÖDÜLLERİ’ni bu gecede alacaklardır. 

Bu önemli gecede ödül alacak olan isimlerden bazıları şöyledir; İstanbul Büyükşehir Belediye Bşk. Mimar Sayın Kadir TOPBAŞ, Demet Sabancı, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Muazzez Abacı, Muazzez Ersoy, Perihan Savaş, Halit Kıvanç, Beyazıt Öztürk(Beyaz), Demet Akalın, Nükhet Duru, Bengü, İvana Sert, Nur Yerlitaş, Ömür Gedik, Kibariye…

Vakıf ayrıca bu yılki galada sanatçılarında desteğiyle Sosyal Sorumluluk olarak TÜRK KIZILAYI ile işbirliği yaparak KAN BAĞIŞININ önemine, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ  ile işbirliği yaparak  “Eğitim Her Engeli Aşar“ çalışmasıyla da eğitimin önemine dikkat çekmek için fuayede stand kuruldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13