UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. BELÇİM BİLGİN VE FARAH ZEYNEP ABDULLAH, BAKIN NEREDE RAKİP OLDU!..

FLAŞ!.. BELÇİM BİLGİN VE FARAH ZEYNEP ABDULLAH, BAKIN NEREDE RAKİP OLDU!..

FLAŞ!.. BELÇİM BİLGİN VE FARAH ZEYNEP ABDULLAH, BAKIN NEREDE RAKİP OLDU!..

Bugün Gazetesi'nden Okan Işık'ın haberine göre Unutursam Fısılda’da Kenan Doğulu’nun yazdığı ve bestelediği şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah, piyasaya çıkan soundtrack albümüyle tıklanma rekoru kırdı.

Sadece oyunculuğu değil, sesiyle de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Farah Zeynep Abdullah’a, rakip geldi. Belçim Bilgin vizyona dün giren Çalsın Sazlar filminde bir şarkıcıyı canlandırdı. Bilgin’in filmde kendi sesiyle söylediği şarkılar çok yakında soundtrack olarak hem internette hem de müzik marketlerdeki yerini alacak. Böylece son dönemin en çok iş yapan iki ünlü oyuncusu sadece gişede değil, müzik listelerinde de büyük bir rekabet yaşayacak.

Müzik vazgeçilmezim

Soundtrack albümü çıkacağı için heyecanlı olan Belçim Bilgin, “Müzik, hayatımın vazgeçilmezi. Banyoda, mutfakta mırıldanırım. Evde her an fonda bir müzik vardır. Klasik de dinlerim, arabesk de... Ruh halime bağlı” diye konuştu.

BEREN FARK ATTI

Belçim Bilgin benzer bir rekabeti geçtiğimiz yıl yakın arkadaşı Beren Saat’le de yaşadı. Her iki oyuncu da görme engelli karakteri canlandırdıkları filmlerle izleyici karşısına çıktı, rekabeti kazanan Beren Saat oldu.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13