UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. İŞTE YENİ YILIN İLK İNEN-ÇIKAN LİSTESİ!.. 2015’İN İLK GÜNLERİNDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. VE DİBE VURANLAR KİMLER?..

FLAŞ!.. İŞTE YENİ YILIN İLK İNEN-ÇIKAN LİSTESİ!.. 2015’İN İLK GÜNLERİNDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. VE DİBE VURANLAR KİMLER?..

FLAŞ!.. İŞTE YENİ YILIN İLK İNEN-ÇIKAN LİSTESİ!.. 2015’İN İLK GÜNLERİNDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. VE DİBE VURANLAR KİMLER?..

Uçankuş’un fenomenleşen ve olay yaratan İnenler-Çıkanlar ve Dibe Vuranlar listesi yenilendi.

İşte 2015’in ilk günlerinde listede yer alanlar…

İNENLER

1 NUMARA GÜLŞEN

Yaptığı şarkılarla dönem dönem başarıyı yakalasa da ,yaşam tarzı ve kimliğiyle sönük kalan Gülşen, yeni yıla da sönük girdi. Sahne aldığı mekanlarda seçici olduğu bilinen başarılı şarkıcı, artık bu kuralından da vazgeçip AVM’lerden gelen teklifleri bile kabul etmeye başladı.

Yeni yıl sahnesinde de çok yaşlanmış görüntüsüyle şaşırtan Gülşen, yanlış yönlendirilme kurbanı olmuş olabilir. 2015’in ilk günlerinde hayal kırıklığı yaşayan ve yaşatan  isimlerinden olan ünlü şarkıcı, bu hafta inenler listemizde 1 numarada.

2 NUMARA ŞEREF MESELESİ

Kanal D’nin bir hayli reklamı yapılan ve büyük umutlar beslenen dizisi Şeref Meselesi herkesi fazlasıyla şaşırttı.Kadrosunda büyük beğeni toplayan  Kerem Bürsin, Yasemin Allen ve Şükrü Özyıldız gibi oyuncular bulunan dizi, bir türlü beklenen seviyeye gelemedi. Yayından kaldırılması sürekli gündemde olan, Kanal D’nin hayal kırıklığı yaşatan ve Ab grubunda bir türlü ilk 10'a giremeyen sadece Totalde iyi giden  Şeref Meselesi bu hafta inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

Hüsnü Şenlendirici şüphesiz kariyerinin en kötü günlerini geçiriyor. Hakan Altun’un desteğiyle ayakta durmaya çalışıyor. Deniz Seki’nin tutuklanma sürecinde de yaptığıilginç açıklamalarla eleştiri oklarının hedefinde olmuştu.

Eski imajından bir hayli uzak kalan Hüsnü Şenlendirici bu hafta inenler listemizde 3 numarada...

4 NUMARA EZRA

Show Tv’nin fiyasko dizilerinden sadece bir tanesi Ezra…

Büyük tanıtımlar ve reklamlarla yayın hayatına başlayan ayrıca büyük umutlar beklenen Show Tv’nin yeni dizisi Ezra resmen çakıldı. Sadece 5 share alarak beklenenin altında kalan ve ilk bölümünde çakılan Ezra, ikinci bölümü sonunda da yayından kaldırılma kararı alındı. Ezra, inenler listemizde 4 numarada.

5 NUMARA EMİR

Yıllardır çırpınma aşamasında olan Emir, yeni single’ı “Kendimden” ile yine başarılı olamadı. Hep bir umutla çıkardığı albümlerinde başarıyı yakalayamayan ve hepsinde hayal kırıklığı yaşayan Emir, 2014’ün son günlerinde yine hayal kırıklığı yaşadı. Yetenekli olmasına rağmen yıllardır yerinde sayan Emir, bu kafayla gittiği sürece yerinde saymaya devam edecek gibi duruyor.Emir’in artık acilen doğru bir yapımcı ve menajer bulması gerek…

Emir 2015’in ilk günlerinde inenler listemizin 5 numarasında.

DİBE VURANLAR:

1- MENAJER HALUK ŞENTÜRK(Çantacı Haluk): Müzik piyasası kendi içinde kendini temizliyor adeta… Bunun en önemli örneklerinden biri de eski menajer şimdi sadece organizatör kalan Haluk Şentürk… Son iki yıldır sürekli tartışmalar içinde yer alan, yardımcılarının vergi konusuyla ilgili ciddi iddia ve suçlamalarıyla maliyeye başvurduğu ve ayrıca mobbing iddiasıyla hakkında dava açılan Haluk Şentürk, müzik dünyasının dışında kalmaya başladı. 2014 yılı içinde menajerliğini yaptığı Bülent Ersoy, Tugba Özerk, Gülşen, Hadise ve son olarak da yıl sonuna doğruDemet Akalın’ın işine son verdiği Haluk Şentürk, bu gelişmelerle birlikte piyasada artık “Çantacı” denilen bir konuma geçti. “Çantacı Haluk”, dibe vuranlar listemizde doğal olarak ilk sırada…

 

2-KIBRIS MERİT OTEL:

Yılbaşı gecesi sahneden ünlü sanatçı Linet’i apar topar indiren, ardından otelden kovan ve bununla da yetinmeyip uçak biletini bile iptal ettiren Kıbrıs Merit Otel, çok büyük puan kaybetti.

Sahnede düet yapmadı diye yapılan bu davranış asla haklı görülemez.

Hatta her ne olursa olsun, sahne bitirilmesi tamam da, otelden kovmak ve hattauçak biletini iptal ettirmek, bu düzeydeki bir otele hiç mi hiç yakışmadı.

Bu nedenle Kıbrıs Merit Otel dibe vuranlar listemizde 2 numarada…

3-GÜLŞAH SARAÇOĞLU:

Moda dünyasının yüz akı değil adeta karası!!!  Moda dünyasının son yıllarda yükselen trendinin yanında adeta modası geçmiş elbiselerle(son yaptığı elbiseler artık espri konusu oluyor) bir çok ünlünün son derece eski-kötü görüntü vermesine sebep olan bir modacı… Zengin bir koca bulup, zengin ailesinin maddi yardımıyla sanatçılara “bedava” elbise yapıp-verip(biri hariç), onlara ismini söyleterek ayakta durmaya çalışan görüntüsüyle, gerçek moda dünyasından out olmuş bir isim… Modanın parladığı, Nur Yerlitaş gibi isimlerin fenomen olduğu bir dönemde, bedava’yı seven bazı ünlülere kıyafet vererek, kendisini tercih ediyorlarmış gibi görüntü veren ve yılların usta ismi Nükhet Duru gibi isimlerin bile gündemden düşmesinde-çağ dışı kalmasında önemli rol oynayan Gülşah Saraçoğlu, sonunda eşinin ailesinin sözünü (eşi değil, eşinin ailesi diyoruz çünkü genç eşi sessiz ve Gülşah karşısında çaresiz, eli kolu bağlı)dinleyip, tamamen İstanbul’u terk edip zaten esas evini taşıdığı Gaziantep’e yerleşecek gibi görünüyor. Müzik dünyasında out olan Haluk Şentürk gibi moda dünyasından out olan isim Gülşah Saraçoğlu, dibe vuranlar listemizde 3 numarada…

4-ASENA-CANER ERKİN:

Bazı şeylerin b…. çıkar ya… İşte bazı konularda bir türlü tavır koyamamaları, hatta bu konuların ekmeğine yağ süren davranışlarıyla dibe vuranlar listemizde 4 numarada Asena ve Caner Erkin çifti var.

5-ROMAN HAVASI:

Hürriyet gazetesi tarafından 2014 yılının “en kötü dizisi” seçilen “Roman Havası”, eşi görülmemiş kötü ratingler alarak (sadece yüzde 2 izlendi)dibe vuranlar listemizin dibine yerleşti. Dizi o kadar kötü ki, yayıncı Show TV’yi bile bir ayda göçertti. Show TV, bu dizinin prime-time’da aldığı inanılmaz kötü sonuçlar nedeniyle Aralık ayını Prime-Time AB’de 6’ncı sırada kapattı. Show TV gibi bir kanala hayatında yaşamadığı başarısızlığı yaşatan “Roman Havası”, ucuz-kötü oyunculuk-kötü senaryo ile artık “şansa” rating yakalamanın devrinin kapandığının en büyük göstergesi oldu. Yapımcısını, kanalı, oyuncularını yakan ve sadece bir inat uğruna apar topar yayına verildiği çok açık belli olan “Roman Havası”, Roman vatandaşların da çok büyük tepkisine neden olurken, gelmiş geçmiş en kötü dizi olarak tarihe geçti. Oyuncularına da büyük kariyer kaybettiren ve hatta final bölümünün de çekildiği, öbür hafta yayından tamamen kaldırılacağı söylenen “Roman Havası” dibe vuranlar listemizde 5 numarada…

ÇIKANLAR

1 NUMARA O SES TÜRKİYE

TV8’in en çok izlenen programlarından olan O Ses Türkiye, rating sıralamasında da görüldüğü gibi başarıyı yakalamış durumda. Jürinin sıcaklığına yarışmacıların da ilginç anları eklenince seyir zevki yüksek bir program kaçınılmaz oluyor. İzleyenlere eğlenceli anlar yaşatan O Ses Türkiye bu hafta çıkanlar listemizde zirvede.

2 NUMARA ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Engin Altan Düzyatan’ınNeslişah Alkoçlar’la evlendikten sonra şansı açıldı. Gece hayatını kesti, kendisini işlerine verdi. Trt’de başlayan yeni dizisi Diriliş Ertuğrul dizisini de seyirci sevdi. Zaten rating tablosundaki yeri de başarıyı özetliyor. Engin Altan Düzyatan bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 NUMARA AYŞE HATUN ÖNAL

Çak bir Selam şarkısıyla müzik listelerinde zirveyi zorladığını yazdığımız Ayşe Hatun Önal, Cem Yılmaz’la yaşadığı sürpriz aşkla herkesi şaşırttı. Kendisini artık müziğe verdi derken ünlü komedyenle ilişkiye başlayan Önal, hem işinde hem de aşk hayatında turnayı gözünden vurmuş oldu. Son dönemin başarılı isimlerinden olan Ayşe Hatun Önal bu hafta çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 NUMARA PARAMPARÇA

Star Tv’nin olay dizisi Paramparça, ortalığı alt üst etti. Kadrosunda Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay gibi yıldız isimleri bulunduran, yayınlandığı günden beri ratinglerde zirvede yer alan Paramparça dizisi bu hafta çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA MERYEM UZERLİ

Meryem UzerliTürkiye’ye bir döndü, pir döndü. Tüm magazin basını peşinde. Yeni dizi anlaşmasını da rekor bir fiyata yaptı. Ozan Güven’le de yeni bir aşka yelken açangüzel oyuncu bu hafta çıkanlar listemizde 5 numarada…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar  dibe vuranlar