UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. DEMET AKALIN DA MENAJER HALUK ŞENTÜRK’Ü BIRAKTI!.. BÜLENT ERSOY VE HADİSE’DEN SONRA DEMET AKALIN DA KENDİNE YENİ BİR YOL ÇİZDİ!

FLAŞ!.. DEMET AKALIN DA MENAJER HALUK ŞENTÜRK’Ü BIRAKTI!.. BÜLENT ERSOY VE HADİSE’DEN SONRA DEMET AKALIN DA KENDİNE YENİ BİR YOL ÇİZDİ!

FLAŞ!.. DEMET AKALIN DA MENAJER HALUK ŞENTÜRK’Ü BIRAKTI!.. BÜLENT ERSOY VE HADİSE’DEN SONRA DEMET AKALIN DA KENDİNE YENİ BİR YOL ÇİZDİ!

Ünlü popçu Demet Akalın da menajer Haluk Şentürk’le “menajerlik” ilişkisini bitirdi.

Demet Akalın, bu kararını da kibarca ve kendi üslubuyla twitter’dan şöyle duyurdu.


Zaten kendisine direkt çok iş teklifi alan Demet Akalın’ın menajerliği artık aile içinde çözeceği ve yanına yeni bir hanım asistan aldığı,menajerliğini de zaten hiç yanından ayrılmayan en büyük destekçisi olan eşi Okan Kurt’un yapacağı öğrenildi.

Okan Kurt da yaşanan bu gelişmeyi ünlü prodüktör Erol Köse’ye bire bir açıkladı.

BÜLENT ERSOY, HADİSE, GÜLŞEN VE TUĞBA ÖZERK DE BIRAKTI!

Bilindiği gibi Demet Akalın’dan önce Bülent Ersoy, Hadise, Gülşen ve Tuğba Özerk de Haluk Şentürk’le olan menajerlik ilişkisinikesmişlerdi.

Hatta Bülent Ersoy çok ağır açıklamalar yapmış, aslında kendi çapında bir organizatör olan Haluk Şentürk’ten şimdi çalıştığı menajerinegelecek iş tekliflerini bile kabul etmeyeceğini söylemişti.

Hadise’nin ise menajerliğini geçtiğimiz aylarda Haluk Şentürk’ünyerine ablası Hülya Açıkgöz üstlenmişti. Ancak Hadise ve Hülya Açıkgöz artık sadece organizatör olan Haluk Şentürk’ten gelen iş tekliflerinden kendilerine uygun olanları kabul ediyordu. Aynı şekildeGülşen’le Tuğba Özerk de aynı yolu tercih etmişti.

Yine aynı şekilde Demet Akalın ile eşi Okan Kurt’un da artık hiçbir şekilde menajer görüntüsü sergilemesini istemedikleri Haluk Şentürk’ten gelebilecek iş tekliflerini değerlendirebilecekleri ve kendilerine uygun olanları kabul edecekleri öğrenildi.

Ancak Haluk Şentürk’ün özellikle de Demet Akalın’la yaşanan buayrılık gelişmesinden son derece rahatsız olduğu iddia edildi.

Çünkü Demet Akalın’ın da menajerliğini ondan almasıyla birlikte(ki zaten aralarında yazılı bir anlaşma da yokmuş) Haluk Şentürk sadeceüvertür sanatçılara kaldı.

Konser isteyenler de direkt sanatçının kendi menajerini aradıklarındaHaluk Şentürk’ün kendisi için üste koyacağı rakamdan kurtulacakları için son ismi geçenlerle de bu şekilde uzun vadede çalışması zor görünüyor.

BU ŞEKİLDE ÇALIŞANLARA “ÇANTACI” DENİLİYOR.

Yanından ayrılan kişilerin maliyeye çok ilginç iddialarla başvurması ardından hakkında mobbing iddiasıyla dava açılması yüzünden müzik piyasasında çok zor günler yaşamaya başlayan Haluk Şentürk’ün artık yanında star kalmadığı için etiket olarak da olağanüstü zorlanacağı belirtiliyor.

Ancak sadece dışarıdan iş ayarlayıp, kendisini bırakan starlarla beraber yine konserlere “yanlarında” gidebilecek olan Haluk Şentürk’ün bu yeni çalışma şekline ise piyasada “çantacı” deniliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalan  haluk şentürk