UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT!.. ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YENİ HAFTADA BURÇLARI NELER BEKLEDİĞİNİ YAZDI!..

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT!.. ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YENİ HAFTADA BURÇLARI NELER BEKLEDİĞİNİ YAZDI!..

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT!.. ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YENİ HAFTADA BURÇLARI NELER BEKLEDİĞİNİ YAZDI!..

KOÇ: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Umduğumuz gibi olsaydı hayat, Sandığımız gibi yaşardık. Bulduklarımızla yetinseydik, Kaybettiklerimize ağlamazdık. Tolstoy

 

5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ise duygusal konularda yaşanacak gelişmeler olarak yansıyacak ilişkisinde sorunlar yaşayan Koç’lar da başkalarının ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmalarına izin vermeden eşinizle ilişkinize farklı bir boyut kazandırıp beraberliğinizi her iki taraf içinde çok daha iyi bir hale getirecek siz yeter ki isteyin ve beraberliğinize sahip çıkın!. Bitmesi gereken sorunlu ilişkiler çıkıp gidecek hayatınızdan. Bekar Koç’lar Ruhunuzu Aşk’la güçlendirecek yaşama sevincinizi arttırıp hayata bambaşka bir yönden bakmanızı sağlayacak çok özel bir beraberliğe adım atabilir, İlerleyen zamanlarda Aşkınızı evliliğe taşıyabilirsiniz. İş hayatınızda ise akılcı davrandığınız takdirde krizleri fırsata çevirebilir maddi olarak istikrarlı bir sürecin startını verebilirsiniz.

 

BOĞA: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: İyilik yap hatırlanmaz, yanlış yap unutulmaz. Sen kimsenin yapamaz dediğini yap; çünkü söylemeseler de akıllarından çıkmaz. Tolstoy  5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ise sizleri güçlendiriyor güçsüz hissettiğiniz her konuda ruhsal bedensel duygusal iş ve özel yaşamınızda şans sizden yana,  Siz yeter ki acıları sevince çevirebilin gerisi kendiliğinden gelecektir. Göksel enerjiler geçmişte kalması gereken hemen her şeyi yaşamınızdan söküp atacak adeta. Ruhsal anlamda kendinizi yenilemenizle başlayacak unuttuğunu heyecanlarınız hem iş hem de özel yaşamınızda kendini göstererek devam edecek. Kariyer hayatınızda ki düzensizlik yaşanan maddi sıkıntılar ödeme haftanın ilk gününden itibaren düzelmeye başlayacak. Bu hafta önemli bir iş teklifi alabilir  ya da bulunduğunuz yerde önemli bir terfi alabilirsiniz. Aşk hayatınızda da tüm güzellikler sizinle birlikte.

 

İKİZLER: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Her sabah yeni bir gün doğarken, Bir gün de eksilir ömürden; Her şafak bir hırsız gibidir Elinde bir fenerle gelen. Ömer Hayyam  5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ile aşk hayatınızda problemler yaşayabilir, Kendinizde ilişkinizde ki sorunları kaldıracak gücü bulamayabilirsiniz. Sizlere tavsiyem bugün kendinizle baş başa kalacağınız bir zaman ayırın ve ruhsal enerjinizi yükseltin dışarıdan gelecek olumsuz etkilere karşı kendinizi güçlendirin. Dolunay enerjisi ile kendinizi her konuda haklı görerek sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Haftanın ilk 3 günü sakin kalmaya çabalamalı ve radikal kararlar almamalısınız. İş hayatınızda ise finansal konularda dikkatli olduğunuz takdirde şans sizden yana. Gizliliğe önem verin ve projelerinizi hayata geçirin.

 

YENGEÇ Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Bil ki; Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma; Ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın. Tolstoy 5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı burcunuzda gerçekleşecek sizlere etkisi ise iş ve özel yaşamınızda gizli düşmanlarınızın ortaya çıkmasını ve zarar görmenizi engelleyecek. Sizler için arınma ve yenilenme zamanı. Hayatınızda önemli kararlar alıp başarı ile uygulayabileceksiniz kendinize ve sezgilerinize güvenebildiğiniz takdirde ayrıca evli burcunuzda gerçekleşen Dolunay evli olanlarınız için eşinizle ilişkinizi çok daha keyifli ve özel bir hale gelecek birbirinizi çok daha iyi anlayabileceksiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç’ler sizi sevene şans verin ve geçmişin gölgesini taşımanın sizin seçiminiz ve pişman olacağını bilerek hareket edin! Perşembe gününden itibaren iş köklü ve olumlu değişimler söz konusu olabililr. Aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin. Finansal konularda oldukça şanlısınız. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun.

 

ASLAN: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. N.Hill 5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ile Enerjinizi dengelemekte zorlanabilir ve değişken bir ruh halinde olabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda hiç kimse ile tartışmamaya özen gösterin. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın ilk 2 günü akışa ayak uydurun ve değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek hareket edin. Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda yeni imkanlar yeni projeler için sürpriz teklifler alabilirsiniz. Size bu teklifleri getiren insanlar neyi yapıp yapamayacağınızı bilerek teklifte bulunuyorlar. Siz yeter ki kararlı olup zamanı akıllıca değerlendirin. Özel yaşamınızda ise evli Aslanlar sizler için oldukça hassas ve seçimlerinizin fazlasıyla önem taşıdığı bir haftadasınız. Sorunlarınızı çözüme kavuşturmanız için pek çok imkanla karşılaşacaksınız. Siz yeter ki ne istediğinize karar verin? Sorunları daha da zorlaştırmak mı? Sevgi ve anlayışla çözüme kavuşturmak mı? Cevapta kararda sizin!

 

BAŞAK: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Alınyazımı değiştiremem ; Ama istemediğim kadere de boyun eğmem...! O.Wilde  5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ise aşk hayatınızla ilgili konularda etkili olacak. Evli ve ilişkisi devam eden Başak’lar eşinizle iletişime önem vermez karşılıklı olarak haklılık çabası içine girerseniz her ikinizde pişman olacağınız davranışlar sergileyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem sorunun ne olduğu  birbirinizi dinleyerek anlamaya çalışın. Öfke ile değil kalbinizin sesiyle hareket edin seviyor ve birlikte olduğunuz insana saygı duyuyorsanız ilişkinizi sürdürmek daha iyi hale getirmek için çaba gösterin. Bekar Başak’lar sizlerde bu dönemde başkalarının yanlış yönlendirmeleri sonucu yanılgılar yaşamak istemiyorsanız kararlarınızı kendiniz verin. İlişki iki kişi arasında yaşandığında özeldir. Bırakın başkaları kendi hayatını siz kendi hayatınızı ve duygularınızı yaşayın. İş hayatınızla ilgili konularda olumlu etkilerle istikrarlı bir haftadasınız.

 

TERAZİ: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Düzenim bozulur, Hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Şemsi Tebrizi 5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ise meslek hayatınızda istikrarlı bir dönemin müjdesi sizlere. Tüm zihinsel enerjinizi iş hayatınıza yöneltmeli ve son derece girişimci davranmalısınız. İş birliklerine açık olun ve yeni projelerin içinde olmaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise beraberliğinde ani bitişler yaşamış olan Teraziler Dolunay enerjisi sizleri yeniden bir araya getirebilir. İş hayatınızda da haftanın ilerleyen günleri ile birlikte olan biten pek çok konunun gün yüzüne çıkması ile kafanızda ki soru işaretlerini ortadan kalkacak ve düşünceleriniz belirsizlikler netleşecek.

 

 

AKREP: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Kalp ruha der ki Ben severim, aşık olurum ama acısını nedense hep sen çekersin. Ruh da cevap verir : Sen yeter ki sev. Şemsi Tebrizi  5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ise ile uzun zamandır iş hayatınızda finansal problemler yaşıyorsanız yaptığınız iş takdir edilmeyip hakkınızı alamıyorsanız şans size fazlası ile cömert davranacak. Çok uzun zamandır tahsil etmek için uğraştığınız bir alacağınızı alabilir finansal konularda bir anda rahata kavuşabilirsiniz. Bu hafta alım satımlar sizler için karlı kazanımlar getirecektir. Özel yaşamınızda ise tam bitti diye düşündüğünüz bir ilişki çok daha güçlü ve sağlam bir şekilde yaşamınızın merkezinde yerini alabilir.  

 

YAY: Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Varolan her kusursuz şeyin ardında acılar gizliydi. En sıradan çiçeğin açması için dünyanın çile çekmesi gerekiyordu sanki. O.Wilde  5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ile iş ve özel yaşamınızda ki arkadaşlarınızla ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın iğneleyici sözleri ile kendinizi baskı altında hissederek yanlış kararlar verebilirsiniz dikkatli olun. Bu günlerde duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeli ve başkalarının baskısı ile kendinizi zor bir duruma sürükleyecek davranışlar içinde olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise kısa bir süre önce yeni bir ilişkiye adım attıysanız karşınızda ki insanı tanımaya çalışın ve ön yargılarınızın mutluluğunuzu gölgelemesine izin vermeyin. Kilo problemi olan Yay’lar diyete başlayabilir ve kısa sure içinde istedikleri sonucu kolaylıkla alabilirler

.

OĞLAK Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Küçükler ot gibidir, büyükler ise rüzgar: Rüzgar ne yöne eserse, otlar o yöne eğilir. Konfüçyüs  5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı karşıt burcunuz olan Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ise  özellikle Kronik sağlık sorunları olan Oğlaklar hafta boyunca sağlığınız hassasiyet kazanacak geçmişte yaşanan rahatsızlıklarınız tekrar edebilir. Stres ve gerginliğe bağlı sorunlar sağlığınızı etkileyebilir. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Oğlaklar onların sevgi ve ilginizi suiistimal etmeleri sizleri duygusal olarak fazlası ile üzebilir ve bu durumu kabullenmekte zorluk çekerken kendi kendinizi baskı altına alabilirsiniz. Sizlere tavsiyem gerçekçi olun ve gerçeklerden kaçmadan hareket edin. Bunu yaptığınız anda doğru kararlar alabilir yaşamı kendiniz için daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinize daha fazla vakit ayırmalı ve sosyal olmalısınız. Bekar Oğlaklar  Ruh eşiniz her an karşınıza çıkabilir. İş hayatınızda ise girişimleriniz olumlu sonuçlanacaktır.

KOVA Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; sevgi yürekli olana yakışır. Şemsi Tebrizi  5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ile İş ve özel yaşamınızda sizin dışınızda gelişen olaylar gerginliklere neden olabilir güven ve sevginin yetersiz kaldığı ilişkiler sorunları daha da içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Sizlere tavsiyem haksızlığa uğramanıza neden olan kişi ya da olaylara karşı tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun ve gerçekleri görmezden gelmeden cesaretle kararlar verin ve sorunlu her şeyle ilişkinizi noktalayın. Aile büyükleri ile ilgili sağlık sorunları yaşayan Kova’lar bu hafta bu konu ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda geçmişin ağır perdesi aralanırken sizlere düşen akışa ayak uydurmak olmalı.

 

BALIK Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Herkes hep mutlu olmak ister, mutsuzluğu yaşamadan. Oysa düşünsene, hiç gece olmasaydı güneşin tadını çıkarır mıydı insan? Tolstoy  5 Ocak 2015 te Saat:04:55 te yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek sizlere etkisi ile iş ve özel yaşamınızda başkalarının sizden beklentilerini bir tarafa bırakmalı ve artık yeteneklerinizi istek ve arzularınızı gerçekleştirmek için harekete geçmelisiniz.  Dolunay enerjisini pozitif yönde kullanmayı seçerseniz hayatınızın yeniden yapılanması için gereken güce sahip olduğunuzu da fark edebilirsiniz. Kendinize güvenin ve harekete geçin. Aşk hayatınızda ise gerginlikler sizi anlamak için çaba sarf etmeyen eş ya da sevgilinizden kaynaklanabilir. Sizi anlaması gerektiğini ifade etmelisiniz. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  astrolog