UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞOVMEN MEHMET ALİ ERBİL’DEN GÜLDÜREN YILBAŞI ANISI!..

ÜNLÜ ŞOVMEN MEHMET ALİ ERBİL’DEN GÜLDÜREN YILBAŞI ANISI!..

ÜNLÜ ŞOVMEN MEHMET ALİ ERBİL’DEN GÜLDÜREN YILBAŞI ANISI!..

Sahne aldığı otelde sevenleriyle buluşan ünlü şovmen sahne öncesi magazin muhabirleri ile bir araya geldi. Mehmet Ali Erbil konuşmasına öncelikle şu sözlerle başladı. ” Sokakta kalan insanların Allah yardımcısı olsun ” Sahne aldığı otelin yapma kar ile binaları ve sokağı beyaza boyaması ile alay geçen ünlü şovmen, kara alışık olduğundan da bahsetmeden geçemedi. Röportaj sırasında sokaktan geçen insanlara şu sözlerle takılan Erbil ” Millet kar yağıyor, hoş geldiniz Ardahan’a ” diyerek bütün sokağı ayağa kaldırdı.

CENTİLMEN MALİ

Kıbrıs halkının Mehmet Ali Erbil’le fotoğraf çektirme isteğini ” durun canım çalışıyoruz ” diyerek nazik bir şekilde bekletmesi gözlerden kaçmadı. Mali geçtiğimiz günlerde basında çıkan “Ayakkabı değiştirme ” olaylarına ise şu şekilde cevap verdi. “Değiştirme fişini vermişler, oradaki bir arkadaş ters yapınca, bizde bu hakkımızı sonuna kadar kullanmak istedik ve hemen değiştiler ” diyerek bağırdı ve gülerek ” Tüketiciyiz kardeşim hakkımızı sonuna kadar koruyacağız ” diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

MALİ’NİN UNUTAMADIĞI YILBAŞI ANISI

Son olarak Mehmet Ali Erbil’e magazin muhabirlerinin “Sanat hayatınızdan önce geçirdiğiniz en ilginç yılbaşı hangisiydi?” sorusuna içini çekerek cevap veren ünlü komedyen ” Biz çocukken beklerdik ki televizyonda askerler çıksın ki, İstiklal marşı okusun ve sonra bir bakardık test yayını girmiş” derken halkın yoğun ilgisi karşısında daha fazla dayanamayan Mali hızlıca program yapacağı otele koşar adım kaçtı.

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmehmet ali erbil  kıbrıs