UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ KARAR! YILDIZ FUTBOLCU 27 YILDIR FORMASINI GİYDİĞİ ÜNLÜ KULÜPTEN AYRILACAĞINI AÇIKLADI!..

FLAŞ KARAR! YILDIZ FUTBOLCU 27 YILDIR FORMASINI GİYDİĞİ ÜNLÜ KULÜPTEN AYRILACAĞINI AÇIKLADI!..

FLAŞ KARAR! YILDIZ FUTBOLCU 27 YILDIR FORMASINI GİYDİĞİ ÜNLÜ KULÜPTEN AYRILACAĞINI AÇIKLADI!..

Efsane futbolcu Steven Gerrard, aralıksız 27 yıldır forma giydiği Liverpool'dan ayrılacağını açıkladı. Gerrard, "Liverpool'la karşılaşmayacağım bir yere gideceğim" dedi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, kaptan Steven Gerrard'ın sezon sonunda kulüpten ayrılacağını resmen açıkladı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 34 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu, Liverpool yöneticilerine takımda kalmayacağını bildirdi. Gerrard'ın masadan kalkmasının ardından Liverpool, yıldız futbolcunun ayrılığını resmen ilan etti.

GERRARD'DAN AYRILIK SÖZLERİ...

Kararının nedenini açıklayan tecrübeli yıldız, "Bu benim kariyerimin en zor kararı oldu. Bu açıklamayı yapıyorum, çünkü menajerimin ve takımının spekülasyonlardan etkilenmesini istemedim. Şu andan itibaren, sezonun son maçına kadar, her zaman olduğu gibi, takımım için tam konsantrasyon yoluma devam edeceğim. İleride bir gün Liverpool'a, en iyi nerede hizmet edebileceksem, o noktaya dönmek istiyorum. Bu benim en büyük umudum ve dileğim" ifadelerini kullandı.

"LIVERPOOL'A RAKİP OLMAYACAĞIM BİR YERE GİDECEĞİM"

Taraftarlara mesaj gönderen Gerrard, "Sizi sahada bir oyuncu ve kaptan olarak temsil etmek, benim için bir ayrılacalık oldu. Her saniyesinden zevk aldım. Kararımı tamamiyle, kariyerimde ve hayatımda farklı bir şeyler tecrübe etme isteğimden dolayı verdim. Kariyerimin sona yaklaştığı bu dönemde, herhangi bir pişmanlığım olmasın istedim. Oynamaya devam edeceğim, ancak şu noktada nerede olacağı belli değil. Ancak, Liverpool'la karşılaşmayacağım bir yer olacak" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSteven Gerrard  ingiltere  liverpool