UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU ŞEBNEM BOZOKLU ‘’ULAN İSTANBUL’’ DİZİSİYLE BİR İLKİ YAŞAMIŞ!..

ÜNLÜ OYUNCU ŞEBNEM BOZOKLU ‘’ULAN İSTANBUL’’ DİZİSİYLE BİR İLKİ YAŞAMIŞ!..

ÜNLÜ OYUNCU ŞEBNEM BOZOKLU ‘’ULAN İSTANBUL’’ DİZİSİYLE BİR İLKİ YAŞAMIŞ!..

Ulan İstanbul dizisinin oyuncularından Şebnem Bozoklu, 25 bölümde 10 kadar şarkıyı söylediklerini anlatırken, "Kendimi bir müzikal filmde oynuyor gibi hissediyorum" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında ’Ulan İstanbul’ ekibi ile yapılan röportajlar ekrana getirildi. Zeynep Özek’in hazırladığı programda, ‘Yaren’ karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu, ‘Karlos’u canlandıran Erkan Kolçak Köstendil ile7 yıl öncesine gittiklerini ilk defa ‘Yanarım’ şarkısını söylediklerini anlattı.

Bozoklu, dizinin pavyonda çekilen bölümünde yaşamı boyunca hiç giyemeyeceğim şeyleri giyip, taktığını, yapmayacağı makyaj ve saçlarla pavyon sahnesinde rol aldığını anlattı. Şebnem Bozoklu, şöyle dedi:

"Yanarım’ın şahane bir şarkı olduğunu düşünüyorum. Arabesk bir şarkı. O müzikle arası olmayan birçok insan Yanarım’ı çok sevdiğini ve sürekli dinlemek istediğini söyledi. Kendimi bir müzikal filmde oynuyor gibi hissediyorum. 25 bölümde 10 kadar şarkı yaptık. Bu şarkıları önce stüdyoda söylüyoruz çalışıyoruz sonra sete geliyoruz onların kliplerini çekiyoruz ve gerçekten bir müzikal havasında geçiyor bunların hepsi. Ulan İstanbul için müzik çok önemli bir dinamik." 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşebnem bozoklu  ulan istanbul  ilkler