UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI GÖKSEL, DANSLARI VE ŞARKILARIYLA İZLEYENLERİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI GÖKSEL, DANSLARI VE ŞARKILARIYLA İZLEYENLERİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI GÖKSEL, DANSLARI VE ŞARKILARIYLA İZLEYENLERİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI!..

Trump Cadde'de sahne alan Göksel, alışveriş merkezi ziyaretçilerine erken yılbaşı kutlaması yaptırdı. Sahneye dar siyah bir elbise ve üzerinde kürk şalıyla çıkan Göksel, "Soğuk diye Bülent Ersoy gibi çıktım sahneye" deyince dinleyicilerini güldürdü. Yaklaşık 5 bin kişiye konser veren Göksel, konserin ikinci yarısı ile birlikte hem kürk şalını hem de hırkasını çıkardı. "Coşkunuz beni ısıttı" diyen Göksel, sahnede mini bir oryantal şov da yaptı.

Yeni albüm hazırlığı içinde olan ünlü şarkıcı Göksel, Trump Alışveriş Merkezi'nin teras katındaki Trump Cadde'de yılın son konserini verdi. Yaklaşık 5 bin kişiye erken yeni yıl kutlaması yaşatan Göksel, şarkıları ve danslarıyla dinleyenleri coşturdu. Sahneye siyah dar bir elbise, hırka ve üzerinde kürk şal ile çıkan Göksel, "Hava soğuk diye Bülent Ersoy gibi çıktım sahneye, ona benzedim" deyince izleyenleri güldürdü.

SAHNEDE ORYANTAL DANS

Kendi eserlerinin yanı sıra eski Yeşilçam şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Göksel, yaptığı danslarla ısınınca hayranlarına "sizin coşkunuz beni ısıttı" şeklinde seslendi ve hem şalını hem hırkasını çıkardı. Enerjisiyle dikkat çeken Göksel sahnede mini bir oryantal şov da sergiledi. Darbuka eşliğinde göbek atarak şarkısını söyleyen sanatçı izleyenleri şaşırttı, sevenleri "Göksel ısınınca açıldı, enerjisine hayran kaldık" şeklinde yorumlar yaptı.

"Niye hep kadınlar depresyonda?" dedi, şarkıyı erkeklere söyletti

Göksel, “Depresyondayım” adlı şarkısını seslendirirken “Bu şarkıyı hep kadınlar söylüyor, bir de erkeklerin ağzından duyalım” dedi ve müzisyen arkadaşlarından birine şarkıyı söyletti. Göksel'in bu davranışı kadın dinleyicilerinden büyük alkış aldı.

Konser sonunda Trump Caddeye gelen yüzlerce hayranının yeni yılını kutlayan Göksel, yılın son Cumartesi gecesi izleyenlere eğlence dolu bir akşam yaşattı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgöksel  oryantal dans