UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! DUYGUN YARSUVAT'IN GÖREVE GELMESİYLE BİRLİKTE GALATASARAY'DA BİR DEVİR SONA ERDİ!..

FLAŞ! DUYGUN YARSUVAT'IN GÖREVE GELMESİYLE BİRLİKTE GALATASARAY'DA BİR DEVİR SONA ERDİ!..

FLAŞ! DUYGUN YARSUVAT'IN GÖREVE GELMESİYLE BİRLİKTE GALATASARAY'DA BİR DEVİR SONA ERDİ!..

Galatasaray'da eski başkan Ünal Aysal'ın en büyük projesi olan 'kurumsallaşma' modeli rafa kalktı. İşten el çektirilen üst düzey profesyonellerin yerine atama yapılmayacak. Bu kişilerin yaptığı görevleri yönetim kurulu üyeleri üstlenecek.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray’da Duygun Yarsuvat’ın başkan seçilmesiyle beraber, Ünal Aysal döneminde tartışılan ‘kurumsallaşma’ modeli de rafa kalktı. Buna göre, Aysal döneminde hiçbir karar mekanizmasında yer almayan yöneticilerin yerine, artık daha aktif ve etkili yöneticiler aldı. İdareciler adeta birer CEO gibi çalışmaya başladı.

Başkan Yarsuvat yöneticilerine üst düzey yetki verirken, bundan sonra kulüpte yönetimden habersiz kuş uçmayacak. Profesyonellerin eski dönemdeki hareket alanını kısıtlayan Yarsuvat, yöneticilerden bağlı oldukları bölümlerde karar verici isimler olacağını iletti.

Ayrıca Ünal Aysal’ın kongre kararı almasından sonra istifa eden Lutfi Arıboğan ve Faruk Işık ile bazı üst düzey profesyonellerin yerine de, aradan geçen yaklaşık 2 aya karşın atama yapılmadı, böyle bir görevlendirme de düşünülmüyor.

İCRAATİN İÇİNDELER

Aysal’ın getirdiği modelde, yöneticilerin yoğun iş hayatlarını dikkate alarak sadece strateji ve vizyon belirleme konularında aktif olmaları hedeflenmişti. Yarsuvat bunu değiştirerek, yöneticilerin günlük icraatin içinde olmalarını istedi. İşte yeni yapılanma ve görevler:

İŞTE GÖREV DAĞILIMI:

2. Başkan Hamdi Yasaman: Hukuk, resmi yazışmalar ve sözleşmelerin kontrolü, basın sözcülüğü ve voleybol şube sorumluluğu, Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak: Futbol komitesi, TT Arena ve taraftar sorumluluğu, Başkan Yardımcısı Dursun Özbek: İnşaat ve pazarlama, Mete İkiz: Mali konular, Ebru Köksal: Genel Sekreter ve koordinasyon, Cem Kınay: Emlak geliştirme ve finans bulma, Mehmet İpekdokuyan: Ticaret ve Medya, Can Topsakal: Basketbol, İsmail Sarıkaya: Türk Telekom Arena ve taraftar sorumluluğu, Murat Atay: Su sporları, Ahmet Akan: İnşaat, Ceyda Gürcan: Hukuk, Ural Aküzüm: Hukuk, Ali Yüce: Pazarlama ve finans, Selim Arda Üçer: İletişim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERduygun yarsuvat  ünal aysal  galatasaray