UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. “SHOW TV VE HABERTÜRK, HEM BU TARZ BENİM’DEN GİDENLERİ YERDEN YERE VURUYOR, HEM DE SÜREKLİ SHOW TV’DE GÖRÜNTÜLERİNİ KULLANIYORLAR!”

FLAŞ!.. “SHOW TV VE HABERTÜRK, HEM BU TARZ BENİM’DEN GİDENLERİ YERDEN YERE VURUYOR, HEM DE SÜREKLİ SHOW TV’DE GÖRÜNTÜLERİNİ KULLANIYORLAR!”

FLAŞ!.. “SHOW TV VE HABERTÜRK, HEM BU TARZ BENİM’DEN GİDENLERİ YERDEN YERE VURUYOR, HEM DE SÜREKLİ SHOW TV’DE GÖRÜNTÜLERİNİ KULLANIYORLAR!”

Tam bir “Bu ne perhiz, bu ne lahana durumu!..”

Show TV ve Habertürk gazetesi TV 8’e transfer olan “Bu Tarz Benim”i ve oradaki jüriyi yerden yere vuruyor, hem de dünden başlayarak onların yer aldığı programların tekrarlarını kullanıyor. (O da hiç olmadı; dün totalde sadece 8, AB’de ise 10 share almış bu tekrarlar)

Daha da garibi, reklam seperatörlerinde de sürekli Nur Yerlitaş, İvana Sert’e yer veriyorlar!!! (Bari yılbaşı tanıtımlarına da koysalar, oradan, TV 8’deki yeni yıllarını kutlasalardı, giden jüri üyelerinin:)!..)

Bu trajikomik bir durum!..

Bitik dizileri ve bu yüzden gününü değiştirdikleri “Roman Havası” da sanki 10 rating alıyormuş(sadece 1 rating alıyor) gibi devamlı reklam seperatörlerinde…

Bir gariplik var Show TV’de…

Bu inanılmaz hatalar, bir panik yüzünden mi ortaya çıkıyor bilmiyorum ama, televizyona yeni aldıkları stajyerler bile yapmaz bu hataları!..

Peki, Show TV’de kim yapıyor, böyle komik hataları?..

Show TV büyük bir markadır.

“Gidene güle güle” demeyi bilmesi gereken bir markadır.

Ama o marka her geçen gün eriyor, mum ışıkları için bile kıyamet koparıyor artık… Sanki elektrikleri kesilmiş bir Show TV var artık ortada…

Show TV şovunu yapacağına, ağlıyor, sızlıyor, gazete sayfalarında göz yaşı döküyor!!! Yakında belki Başbakan’a bile seslenebilirler!.. “En iyi programımızı aldılar” diye!..

Aslında bu duruma gelineceği de belliydi Show TV’de

Çünkü bir takım olaylarla “duvarlar” artık yıkıldı Show TV’de… Takke düşüp, kel görünmüştü Show TV’de!.. Gelen vuruyor, giden vuruyor diye bir laf vardır ya zaten o hale gelmiş, çoluk çocuğun diline düşmüştü!!!

Eee öyle olunca da Show TV yönetiminin herhangi bir tepkisinden ne çekinen, ne de alınan var artık.

Piyasada birileri “Kral çıplak” dediğinden beri, ağırlık sıfıra indi, haberleri yok.

Ve hala bu kafada devam ediyorlar!..

Televizyon dünyasında en büyük hata inattır!..

Show TV inadı adeta bir prensip gibi görme hatasına düşerek, Acun Ilıcalı’nın kapısında ağlayacak kadar alçak bir mevkiye düşürüyor kendini…

Koskoca grup, her yerde “Acun Ilıcalı’nın daha büyük para verdiğini” anlatıp duruyor.

Bu mu ya, büyüklük?..

Birileri, yönetimin en başındakileri ya fena kandırıyor, ya da içtikleri çaylara bir hap atıp, uyuşturup uyutuyorlar haftalardır!..

Ancak bu yazıdan sonra(şayet önlerindeki bilgisayarları kapatmazlarsa) çaylarına “iki hap” birden atmaları gerekecek!!!

Mail: sahinkayali88@gmail.com

Twitter: @sahinkayali88

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsahin kayalı  bu tarz benim