UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SEYFİ DURSUNOĞLU İSTEMEDİ, HANDE ATAİZİ “BENZEMEZ KİMSE SANA” YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇIKARILDI! İŞTE AYRINTILAR!..

FLAŞ! SEYFİ DURSUNOĞLU İSTEMEDİ, HANDE ATAİZİ “BENZEMEZ KİMSE SANA” YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇIKARILDI! İŞTE AYRINTILAR!..

FLAŞ! SEYFİ DURSUNOĞLU İSTEMEDİ,  HANDE ATAİZİ “BENZEMEZ KİMSE SANA” YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇIKARILDI! İŞTE AYRINTILAR!..

Üç ay önce anne olan Hande Ataizi “Benzemez Kimse Sana” yarışmasıyla Ocak ayında ekranlara dönmeye hazırlanıyordu. Yarışmanın diğer jüri üyesi Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin, Hande Ataizi’ni istemedi.

Yapım şirketine “Yarışmada iki yıl önce de Hande vardı, bu kez jüride farklı bir isim olsun” diye diretti. Bu sözler üzerine Ataizi’ni kadrodan çıkartan Endemol Yapım Dursunoğlu’nun yakın arkadaşı Nükhet Duru ile anlaştı. Diğer jüri üyesi de Ümit Erdim oldu. Seyfi Dursunoğlu’nun isteği üzerine “Benzemez Kimse Sana” yarışmasının jüri üyeliğinden  Hande Ataizi çıkartıldı.

“NİYE HANDE DEĞİL, BİR BAŞKASI?”

Star TV’de 20 Ocak’ta başlayacak olan “Benzemez Kimse Sana” yarışmasında bir süredir jüri üyesi krizi yaşanıyordu. Seyfi Dursunoğlu nam-ı diğer Huysuz Virjin, kadroda Hande Ataizi’ni istemiyor, yapım şirketi Endemol’e alternatif isimler öneriyordu. Bu kriz aylar önce basına yansıdığında Dursunoğlu’na “Niye Hande değil, bir başkası?” diye sorulduğunda ise “Yarışmada değişiklik olsun istiyorum” dedikten sonra gerekçesini şöyle anlatmıştı: “Jüri koltuğunda istediğim bir arkadaşım olursa birlikte azarız. Hande ile iki yıl önce çalıştım, ona bütün esprilerimi yaptım.”

Bu sözlerinin üzerinden 3 ay geçti ve Seyfi Dursunoğlu amacına ulaştı. Yarışmanın kadrosundan  Hande Ataizi çıkartılarak yerine Nükhet Duru getirildi. 3 ay önce anne olan Hande’nin ekrana dönme heyecanı da bir başka bahara kaldı.Aylık 100 bin TL

Oysa yapım şirketiyle bu program için aylar öncesinden el sıkışmıştı. Bölüm başına 25 bin lira kazanacaktı. Her ne kadar Seyfi Bey “Hande alınganlık yapmaz” dese de Hande’nin bu duruma çok üzüldüğüne eminim. Sonuçta kısa bir süre önce anne oldu, sorumluluğu daha da arttı. Uzun zamandır ekranda yok, hazıra da dağ dayanmaz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSeyfi Dursunoğlu  Hande Ataizi