UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TÜPRAŞ TESİSİ AÇILIŞINDA OPERASYONA DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

FLAŞ! CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TÜPRAŞ TESİSİ AÇILIŞINDA OPERASYONA DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

FLAŞ! CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TÜPRAŞ TESİSİ AÇILIŞINDA OPERASYONA DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

"Bugün Türkiye çok büyük bir gurur yaşıyor. Bu zamana kadar tek kalemde yapılmış en büyük hizmet. Hepimizi için büyük bir iftihar kaynağı... Ben buradan TÜPRAŞ yöneticilerine teşekkür ediyorum böyle bir yatırımı ülkemize yaptıkları için.

Bu tesis her açıdan ülkemize büyük fayda sağlayacak. Enerjide atılacak adımlar ile Türkiye enerjide kilit bir konuma yükselecek. Türkiye enerjiye yön verecek bir ülke olacak.

Bazı gazeteler ülke ekonomisine yönelik gerçek dışı bir algıyı yerleştirmeye çalışıyor bütün bu saldırılara rağmen Türkiye'nin en büyük sanayi tesisinin açılışını gerçekleştirmemiz son derece manidardir. O yüzden kervan yürüyor."

OPERASYON YORUMU

"Hiçbir şekilde Türkiye'ye yönelik saldıranlara diz çökmeyeceğiz. Sevgili dostlar siz yalanlara kanmayın. Türkiye'de son derece güzel şeyler yaşanıyor. Tüm yaşananlar normalleşme sürecidir. Yeni Türkiye'nin tohumlarının atıldığı süreçtir.

Türkiye'nin eski Türkiye'ye dönmesi için kirli irtifaklara girenler gereken dersi alıyorlar ve alacaklar. Ben tüm vatansever vatandaşlarıma sesleniyorum bunlara asla taviz vermeyin. Paralel yapılara kol kanat gerenler er ya da geç mahçup olacaklar.

Siz kuyruğuna basıldığı için feryat figan edenlere bakmayın.

Türkiye'de çok güzel gelişmeler yaşanıyor.

Bütün bunlar normalleşme sürecidir. Yeni Türkiye'nin tohumları atılıyor.

Kirli odaklara boyun eğenler milletin karşısında yok olacaklardır.

Vatanını seven herkes bu kirli çevrelere inanmasın. Bitaraf olan bertaraf olur.

Dün tamamen hukuk içerisinde yürütükel operasyon karşısında içeride ve dışarıda bir akım tepkiler gösteriliyor.

Savcılarımıza hakimlerimize baskı yapmaya çalışıyorlar."

SİZ KENDİ AKLINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Dün bağımsız savcılar tarafından başlatılan ve tamamen hukuk içinde yürütülen operasyon karşısında içeride ve dışarıda haddi aşan insafı aşan asıl niyetleri ortaya koyan bazı tepkiler sergileniyor. Eski Türkiye ‘nin bütün aktörleri eski Türkiye’yi özleyen bütün taraflar ittifak halinde, koro halinde, savcılarımıza, hakimlerimize, emniyet görevlilerimize belli merkezlerden idare edilen bir baskıyı uygulamaya çalışıyorlar. Adımlar atıldığı anda AB’ den hemen birisi çıkıyor açıklama yapıyor. Sen neye göre bu açıklamayı yapıyorsun. Neyi biliyorsun. 50 yıldır bu ülkeyi AB  kapısında bekletenler, acaba bu atılan adımın ne olduğunu biliyormusunuz?

Ulusal güvenliğimizi tehdit eden unsurlar ister basın mensubu olsun, ister şu olsun, ister bu olsun gerekli cevabı alacaklardır. Onları bizim bu ülkede egemen duruma getirmemiz mümkün değildir. Böyle bir adımı atarken de acaba AB ne der acaba bizi alır mı?, almaz mı? bizim böyle bir derdimiz yok. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Siz kendi aklınızı kendinize saklayın” dedi ve ekledi "Olay bir basın özgürlüğü meselesi değildir. Türkiye'ye artık eski Türkiye değil adalet egemen olacak. Dostlar biz yalanlara, iftiralara, algı operasyonlarına bakmadan Türkiye'yi büyüteceğiz. Biz çözüm sürecini de geliştireceğiz."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13