UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR VE DİBE VURANLAR LİSTESİ YENİLENDİ! BU HAFTA KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?

Uçankuş’un olay yaratan İnenler, Çıkanlar ve Dibe Vuranlar listesi yenilendi.

İNENLER

1 NUMARA: SEDA SAYAN

İnenler listesinin en başında Seda Sayan var. Seda Sayanson dönemde yaşadığı talihsiz televizyon programıyla,yapımcısının ve kanalın yanlış format tercihiyle hiç hak etmediği bir duruma düştü.

Seda Sayan, farkında olmadan, program içinde “kast”olduğu sonradan ortaya çıkan isimlerle “evlendirme programı” yaparken, güvenirliliğine gereksiz yere sekte vurdu. Yanlış kişilerin ipiyle kuyuya inen Seda Sayan, inenler listemizde bir numarada

2 NUMARA: HANDE YENER

İmajı ve şarkılarıyla dönem dönem müzik piyasasında güzel işler yapan Hande Yener’i nedendir bilinmez son dönemde tanıyamıyoruz. Sürekli sevgilisi Ozan Öğüt’le gece gezmelerinde boy gösteren, ilginç açıklamalarıyla gündemde kalmaya çalışan aykırı şarkıcı, artık kendine gelmeli ve “Mükemmel” albümünün üstüne biraz düşmeli. Son zamanlarda sanatçı kimliğinden uzaklaşan Hande Yener inenler listemizde 2 numarada.

3 NUMARA: BU TARZ BENİM

Bu Tarz Benim erimeye devam ediyor desek yanılmış olmayız. İlk bölümlerindeki ilgiyi mumla arayan program, seyirciyi de kendisinden uzaklaştırmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Yarışmada her hafta devam eden sıkıcı tartışmalar artık kabak  tadı vermeye başladı. Zaten son günlerde de 17’inciliğe kadar düştü. Tartışılan programların başını çeken Bu Tarz Benim, inenler listemizde 3 numarada.

4 NUMARA: ARKA SOKAKLAR

Kanal D’nin en çok tartışılan projelerinden olan Arka Sokaklar, artık tat vermemeye başladı. Dizide yapılanbasit hatalar bunun en önemli örneklerinden… Aynı zamanda tekrarlarındaki düşük ratingleriyle, kendisinden sonra başlayan Kanal D Ana Haber bültenini de çok kötü etkileyen ve rating tablosunda sürekli düşüşü devam edenArka Sokaklar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA: GÜLŞAH SARAÇOĞLU

İstanbul Moda dünyasında bir türlü aradığını bulamayan ve ardından bize göre doğru bir kararla evlenip Gaziantep’eyerleşme kararı alan modacı Gülşah Saraçoğlu, şimdi yine ne yapacağını bilmez bir halde ve iki arada, bir derede…

Eşiyle mutlu bir yaşam sürmek ile eşinin kendisine bir türlü yakıştıramadığı İstanbul’daki  “yakışıksız”  arkadaşları arasında git-gel yaşayan, onlardan her nedense bir türlü kopamayan, bu yüzden eşinin tepkisini de almasına rağmen bunu da umursamayan tavrıyla ikilem içinde olan Gülşah Saraçoğlu kararsız tutumuyla hem özel hayatında, hem iş hayatında aşağılara doğru sürükleniyor. İki arada bir derede tutumuyla yıllardır çabalamasına rağmen kendini modacı listelerineyazdıramayan Saraçoğlu bu hafta inenler listemizde 5 numarada.

DİBE VURANLAR

 

1 NUMARA:  HALUK ŞENTÜRK

Bir dönemin çok konuşulan ama son iki yılın silik menajeri Haluk Şentürk’e aslında en çok müzik piyasası kızgın… Çok eskide kalmış, bakkal misali çalışma şekliyle, sanatçılarıyla iç içe bulanmış problemli ilişkileriyle, sürekli gece hayatında anılmasıyla, radyo ve müzik kanallarıyla arasının hep bozuk olmasıyla ve tartışmalarıyla konuşulan ve de aylar önce Bülent Ersoy’un da kendisini bırakmasıyla birlikte çöken Haluk Şentürk dibe vurdu.

Maliyeyle de çeşitli sorunlar yaşayan ve hakkında sürekli ihbar-şikayethaberleri çıkan ve de üstüne üstlük bir çalışanına mobbing uygulaması iddiası ve şikayeti-mahkemesiyle de anormal bir gündem yaşayan  Haluk Şentürk, “dibe vuranlar” listemizde bir numarada

2-NUMARA: MURAT BAŞARAN

Bir dönem Murat Başaran vardı…

Şimdi yok.

Kendine yazık edenlerden…

Kısacası, dibe vuranlar listemizde iki numarada…

ÇIKANLAR

1 NUMARA: EBRU ŞALLI

Ebru Şallı, pilates serisinin son Dvs’si ‘Ebru Şallı ile 3K (Kol-Karın-Kalça)’ piyasaya çıktı. Önceki Dvs’si “Skinny Jeans” ile de beğeni toplayan ve büyük rağbet gören Şallı,bu işte ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Şişman kadın kalmasın parolasıyla yola çıkan ve bir çok kadını hayal ettiği fiziğe taşıyan Ebru Şallı, bu hafta çıkanlar listemizde zirvede.

2 NUMARA: ERKAN PETEKKAYA

Erkan Petekkaya ne yapsa yakışıyor! Rol aldığı dizilerdeki karakteriyle unutulmayan ve çok iyi projelere damga vuran ünlü aktör yeni dizisi Paramparça ile de bu geleneği sürdürdü. Dizisi daha ikinci haftasında Karadayı’yı bile geçip ilk sıraya, zirveye yerleşti.

Usta oyuncu bu hafta çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 NUMARA: IŞIN KARACA

Güçlü sesiyle beğeni toplayan Işın Karaca’nın müziğini yazmayacağız bugün sizlere… Eşi Sedat Doğan’dan boşandıktan sonra adeta yeniden doğan Işın Karaca’yı görenler tanıyamaz oldu. 25 kilo vererek 36 bedene düşengüçlü ses bu hafta listemizde 3 numarada.

4 NUMARA: NURGÜL YEŞİLÇAY

Son dönemde başarısız projelerde yer alan Nurgül YeşilçayParamparça’yla resmen nefes aldı diyebiliriz. Dizinin kaliteli kadrosunda kendine yer bulan ve oynadığı rolün hakkını ilk bölümlerden vermeye başlayan güzel oyuncu, eski günlerine döndüğünün sinyallerini verdi. Son günlerin başarılı ismi Nurgül Yeşilçay çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 NUMARA: KAYAHAN

Usta isim Kayahan,  “Kayahan’ın En İyileri 1” albümüyle hemen çıkanlar listemizde yer buldu.

Kayahan’ın muhteşem albümünde büyük emeği olan yapımcısı Murat Yıldırım’ı da kutlamak gerek…

Müthiş starların seslendirdiği, şahane bir albümleKayahan, çıkanlar listemizde 5 numarada…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar  dibe vuranlar