UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BÜLENT ERSOY'UN MENAJERİ FEVZİ SİVEREK ÇIKAN HABERLERLE İLGİLİ UÇANKUŞ TV'YE ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

FLAŞ! BÜLENT ERSOY'UN MENAJERİ FEVZİ SİVEREK ÇIKAN HABERLERLE İLGİLİ UÇANKUŞ TV'YE ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

FLAŞ! BÜLENT ERSOY'UN MENAJERİ FEVZİ SİVEREK ÇIKAN HABERLERLE İLGİLİ UÇANKUŞ TV'YE ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

Magazin gündeminin en sıcak konularının Uçankuş TV’de tartışıldığı program ‘Magazin Merkezi’ bugün yine dopdoluydu.  Erol Köse’yle Begüm Sürek Coşarer’in sunumu ve magazindeki gelişmelerin içtenlikle yorumlanması programa oldukça renk kattı.

Gündemde yer alan "Bülent Ersoy'un vasiyeti açıklandı!.." haberleri de program da değerlendirildi. Konuya ilişkin divanın menajeri Fevzi Siverek Uçankuş TV'nin canlı yayınına telefonla bağlandı ve Uçankuş TV'ye çok özel açıklamalarda bulundu.

‘500 DOLAR DAHA ALMAYALIM!'

Konuya ilişkin açıklamaların yapıldığının doğru olduğunu ama atlanılan konuların da yer aldığını ifade eden Fevzi Siverek, “ Açıklamalar yapıldı, fakat bazı konular atlanılmış sanırım. Bülent Ersoy’un mal varlığını açıklayamayız, herhalde bilinenler sorulmuştur onlar cevaplanmıştır!..” dedi ve Ersoy’un ‘Koy’u var iddialarına da şu şekilde yanıtladı: 

“Bülent Ersoy’un koyu var, oraya otel yaptıracakmış diye soruldu. Bende ‘Bülent Ersoy herhangi bir işletmeyle uğraşamaz yalnız müşteri olursa Bülent Ersoy orayı satmak istiyor.’ dedim. Hatta müşteri çıktı, Bülent Hanım da satalım dedi. 2 sene öncesi gittiğimizde 100 Milyon istedik, ‘Bunun oluru nedir?’ diye sorduğunda ise Bülent Hanım ‘500 dolar daha almayalım!' deyince adamlar gülmekten yerlere yattılar!..”

“SÜREKLİ ÇALIŞAYIM” DÜŞÜNCESİ VAR!..

Ersoy’un menajerliğini üstlendikten sonra ivme kazandığını ifade eden Erol Köse’ye Siverek şu yanıtı verdi: “Bülent Ersoy’un gerçek anlamda parayla pulla işi yok! Ersoy’un bankadaki takılarını çıkarıp sergi açsak herhalde dünyanın farklı yerlerinden birçok insan gelir! Bülent Ersoy sürekli çalışayım sürekli bir yerde olayım düşüncesi var! Albüm çalışmasına giriyoruz. ‘Ne gerek var?’ diye sorduğumda Fevzi bey yapmak lazım diye yanıtladı.”

BİR ÇÖP DAHİ BAĞIŞLAMAYI DÜŞÜNMÜYOR!..

Zeki Müren’in Türk Silahlı Kuvvetleri’ne de bağışlaması hakkında gazetecilerin soru yöneltmesi hakkında konuşan Siverek, “ Zamanında senelerce beni Kenan Evren yasakladığı için Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bir çöp dahi bağışlamayı düşünmüyorum! Demişti ve konu bu şekilde gelişti.” dedi.

FEVZİ SİVEREK'İN UÇANKUŞ TV'YE YAPTIĞI AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfevzi siverek  bülent ersoy