UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. HERKES “BAHAR HAVASI”NIN 2.BÖLÜMÜNÜ BEKLİYOR!.. TURGAY’A “BOYNUZ” TAKILIYOR!.. “KIBRISLI” BESTAMİ KALP KRİZİ GEÇİRİYOR!.. VEEEE!..

FLAŞ!.. HERKES “BAHAR HAVASI”NIN 2.BÖLÜMÜNÜ BEKLİYOR!.. TURGAY’A “BOYNUZ” TAKILIYOR!.. “KIBRISLI” BESTAMİ KALP KRİZİ GEÇİRİYOR!.. VEEEE!..

FLAŞ!.. HERKES “BAHAR HAVASI”NIN 2.BÖLÜMÜNÜ BEKLİYOR!.. TURGAY’A “BOYNUZ” TAKILIYOR!.. “KIBRISLI” BESTAMİ KALP KRİZİ GEÇİRİYOR!.. VEEEE!..

“Bahar Havası”nın 2.Bölümü Pazar akşamı Uçankuş’ta olacak.

Peki neler olacak 2. Bölümde?..

Telekız Demet, eski aşkı Kıbrıslı Bestami’yle temas geçecek. İstanbul’da idare ettiği “dede kurt”u çıldırtacak. O da Bestami’yle kapışacak. 70’lik dedeler fena birbirine girecek!.. O arada Kıbrıslı Bestami kalp krizi geçirecek. İstanbul’daki 70’lik “dede kurt” da çok ağır hastalanacak. Dostları “Dede kurt”u, Telekız Demet’ten kurtarmaya çalışacak. Telekız Demet şaşırıp kalacak.

Turgay, karısıyla cinsel ilişki problemi yaşayacak. İlaç tedavisine başlayacak ve bir yandan da kanser olduğunu öğrenecek ve işleri bir anda çok bozulacak.

Karısı ise bir yapımcıyla gönül ilişkisine girecek. Ve işin garibi ardından yapımcının tanıştırdığı genç bir oyuncuyla flört edecek.(Bu sahneler çok komik, biraz da erotik; bizden söylemesi)

Telekız Demet, dizinin itiraflar bölümünde, hem eşini, hem kızını tanıdığı adamla nasıl beraber olduğunu anlatacak ve çok kalabalık olarak gittikleri bir seyahatte onları nasıl enayi yerine koyduğunu ağlayarak yazacak!.. Ve seyahat sonrasında nasıl “çarpıldığını” itiraf edecek. Hiçbir şey bilmeden bu duruma alet ettiği, saf ve temiz kalpli Modacı Şeri’den nasıl özür dileyeceğinin hesabını yapacak.

Demet, “görüntü” kocasını “bombamız patlar” diye uyarıp, gerçek sevgilisiyle asla ortalarda görünmemesini isteyecek. Ve Kıbrıslı Bestami’ye giderken, Kıbrıs’ta kendisi hakkında çok şey bilindiğini için çekindiğini söyleyip, kendisini O’nun götürmesini isteyecek. Kocası artık isyan edip, herkesin kendisini gavat gördüğünü söyleyerek, Telekız Demet’le ilk kez kavga edecek ve boşanmakla tehdit edecek.

Turgay, kanser olduğunu öğrendikten sonra karısını sevgilisiyle yakalayıp, kıskançlık krizlerine girecek ve adamı öldürmeye kalkacak veeee…

Bomba gibi bir bölüm geliyor “Bahar Havası”nda…

İşte kaçıranlar için ilk bölüm:

“BAHAR HAVASI” 1.BÖLÜM:

UYARI:

Aylardır senaryolaştırılma çabası içinde olunan "Bahar Havası"nın hikayesini Oğulcan Tanrıyar yazdı.

Tamamen hayal ürünü olan kişi, kişiler, konular ve kurumların hikaye edildiği"Bahar Havası" senaryosunun telif hakkının da Oğulcan Tanrıyar'a ait olduğunu ve bu hikayenin tescilinin de yapıldığını belirtmek istiyoruz.

Çünkü her nedense, bu hayali hikayeye çok sahip çıkmak isteyen oldu. Ama tescili yapılmış bir hikaye olduğunu öğrendiklerinde kalakaldılar. Kısacası, "Bahar Havası", tescili yapılmış tamamen hayali bir senaryodur. Özellikle de bu konuyu televizyonlara geniş dizi olarak taşımak isteyen ve türlü şekillerde bize baskı yapmaya çalışan 3. şahıslara, rakip TV'cilere-yapımcılara duyurulur. O nedenle konuyu müthiş beğenen ve çok ses getirdiğini görüp hukuk dışı yollara başvurupçeşitli BASKILARLA senaryomuzu elimizden almaya kalkanlara önemle duyurulur. Şayet Oğulcan Tanrıyar'dan önce yazmışsanız, bunu kanıtlamanız gerekmektedir. Bilginize...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbahar havası