UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! FERHAT GÖÇER, BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ'NDE UNUTULMAYACAK BİR KONSERE DAHA İMZA ATTI!..

FLAŞ! FERHAT GÖÇER, BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ'NDE UNUTULMAYACAK BİR KONSERE DAHA İMZA ATTI!..

FLAŞ! FERHAT GÖÇER, BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ'NDE UNUTULMAYACAK BİR KONSERE DAHA İMZA ATTI!..

Ferhat Göçer, Bostancı Gösteri Merkezi’nde 10.kez konser vererek Bostancı buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Göçer, adeta yerinde duramadı. Sanatçının yüksek enerjisine, orkestrası da eşlik edince, büyük bir sahne şovu ortaya çıktı.

Repertuar Sosyal Medyadan

Sanatçının, konserinden önce sosyal medyadan ‘’istek parça gönderin’’ çağrısına binlerce hayranı cevap verdi. Göçer; 15. evlilik yıldönümünü kutlayan bir çiftin ‘Üzüm’ şarkısı isteğini  "Kolumuzu kırarız sevenlerimizi kırmayız" diyerek geri çevirmedi. Sahneden çift ile sohbet eden sanatçı, çiftin evlilik yıl dönümünü de kutladı.

Zeki Müren’e Doğum Günü Selamı

Ferhat Göçer, klasikleşen şarkılarının yanı sıra  ‘Bir Demet Yasemen’ ile ‘’Ustam’’ dediği ve 6 Aralık’ta 81. doğum günü olan Zeki Müren'i unutmadı. ‘Veda Busesi’ ile Türk Sinemasının 100. Yılına selam gönderirken, gitarını eline alarak Cem Karaca'nın ’Islak Islak’ şarkısını Bostancı Korosu’yla birlikte söyledi. 18 Mart 2015’te 100. yılını dolduracak olan Çanakkale Şavaşı’nı da unutmayarak, Çanakkale türkülerinden oluşan potporiye de konserinde yer verdi.

Bostancı’da Omuz Omuza Tribün Havası

Sanatçı kimliğinin yanı sıra futbola olan ilgisiyle de bildiğimiz ve yakın zamanda Sarıyer Spor Kulübü’nde As Başkanlık görevini üstlenen Göçer,  konser vedasında ‘Sürünüyorum’ şarkısını tezahürat yaparak seslendirdi. Telefonundan o anları kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan Ferhat Göçer, Bostancı’da tribün havası estirerek, sevenlerine muhteşem bir gece daha yaşattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERferhat göçer  bostancı  konser