UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ŞENAY YANGEL YAZDI! 6 ARALIK 2014 SAAT:14:26 DA İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK! PEKİ BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

FLAŞ! ŞENAY YANGEL YAZDI! 6 ARALIK 2014 SAAT:14:26 DA İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK! PEKİ BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

FLAŞ! ŞENAY YANGEL YAZDI! 6 ARALIK 2014 SAAT:14:26 DA İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK! PEKİ BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

İkizlerdeki Dolunay Hint astrolojisinde “Mithun” olarak adlandırılır ve aklın doğumunu simgeler. Kişisel egoyu meydana getirecek biçimde spritüal ve fiziksel egonun bir araya gelmesini temsil eder. Mithun kişisi entellektüeldir. Çift yönlü doğası değişken tabiatı da beraberinde getirir. MERKÜR tarafından yönetilir.

 

KOÇ: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek sizlere yansıması ise iş hayatınızda başkalarından kaynaklanan gecikmeler aksilikler olarak yansıyacaktır. Sizlere tavsiyem sabırlı davranın ve bu enerjinin akabinde yatırım planlarınızı uygulamaya geçmekten uzak durun.

BOĞA: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek ve yaşam kalitenizi daha keyifli bir hale getirecek enerjilerle kuşatacak sizleri.  İş ve eğitim hayatınızda sürpriz teklifler alabilir pek çok insanın samimi duygularıyla desteğini alarak bu alanlarda pek çok ilki başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.

İKİZLER: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da burcunuzda dolunay gerçekleşecek ve Popülariteniz yükselecek. Bu enerji ile dikkat etmeniz gereken konu çevrenizde ki negatif insanların etkisinde kalmadan hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız ve insanların üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeye devam ederseniz. Bu şanslı süreçten payınıza düşeni alamayacağınız gibi kendinize olan güveninizi de fazlasıyla zedelemiş olursunuz.

YENGEÇ: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek bu enerjiyi doğru kullanmalı ve özel yaşamınızda Kendinize acımak ve mutsuzluğa teslim olmak yerine kendinize adil yaklaşımlarda bulunarak her ikiniz içinde doğru olanı bulmaya çalışmalısınız. Bu süreçte başkalarının beraberliğiniz üzerinde yanlış yönlendirmelerine karşı dikkatli olmalı anlık öfke ve üzüntüyle keskin kararlar almamalısınız. Gökyüzünün sizlere mesajı sakin ve gerçekçi bir tutum içinde davranmanız yönündedir.

ASLAN: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek ve İş hayatınızda ki düzensizliği yaşanan maddi sıkıntıları ödeme zorlukları ve belirsizliklerin düzelmesini sağlayacak. Yeni ay enerjisi ile önemli bir iş teklifi alabilir  ya da bulunduğunuz yerde önemli bir terfi alabilirsiniz. Ortaklıkları olan Aslan’lar yollarını ayırarak kendi işlerini kurabilirler. Yakın çevrenizle ilgili konularda radikal kararlar alarak kimilerini tamamen yaşamınızdan çıkaracağınız gibi kimilerine de sizin belirlediğiniz sınırlar doğrultusunda  yer vermeye devam edebilirsiniz.

BAŞAK: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek sizler için kendinize dönüş farkına varamadığınız mücadele etmekten ortaya koyamadığınız yetenekleriniz ve istekleriniz için bilinçlenme sürecini de beraberinde getirecek. Bunun farkına vardığınız anda bu sürecin sonunda hem iş hem de özel hayatınızda radikal kararlar alarak yaşamınıza başarı ile yansıtabileceksiniz.

TERAZİ: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek ve öncelik sıralamanızı değiştirecek güçlü bir rüzgarın esmesini sağlayacak yaşamınızda. Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız.

AKREP: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek sizlere yansıması ile yaşadıklarınızın değerlendirmesini yapıp eksik olan parçaları tamamlayıp gerçeklerle yüzleşerek doğru adımlar atmanızı sağlayacak. Şimdi karşılaşacağınız fırsatları akıllıca değerlendirebilmeniz için tamamlamanız gereken işleri tamamlamadan yeni bir girişimde bulunmak ya da iş değişikliğine gitmek umduğunuzu bulamamanıza neden olabilir.

YAY: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da karşıt burcunuz İkizler de dolunay gerçekleşecek ve her zamankinden daha temkinli davranmayı elden bırakmamanız gereken durumlar la karşılaşacaksınız. Dolunay enerjisi beklentilerinizi arttırırken isteklerinizin kısa vadede gerçekleşmesini beklememelisiniz. Bu süreçte; Özellikle uzun vadeli yatırımları iyice araştırmalısınız en doğrusu; Yılın son ayında önemli yatırımlar gerçekleştirmemeli bankalar resmi kurumlarla ilgili konularda dikkatli davranarak hesabınızı bilerek hareket etmelisiniz.  

OĞLAK: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek bu enerji ile rahatsızlıklarınızı karşınızda ki insanların kendi kendine anlamasını bekleyin ne de öfkeyle baskıcı tavırlar sergileyerek üstün gelmeye çalışın. Dengeleri sağlamayı öğrenmeli ve savaştan çok barışçıl yaklaşımlarda bulunmalısınız. Dolunay enerjisi ile özel yaşamınızda ki kalp kırıklıklarını sevgiyle onaracak ve bir daha tekrarlanmamak üzere sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabileceksiniz.  Aşkla sevgiyle ilişkinizi kurtaracak sahiplenecek mutlu olup mutlu edeceksiniz.

KOVA: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek ve başarılı azimli çalışmalarınızın karşılığını maddi manevi alacaksınız. Bu ay boyunca gündeminizde yurt dışı ile bağlantılı konular söz konusu olabilir. Sadece iş hayatınızda diye sınırlandırmamız doğru olmaz eğitim hayatınızda da bir burs kazanabilir size değer veren dost ve tanıdıklarınızın imkanları ile yurt dışında eğitim görmeye başlayabilirsiniz. İletişime verdiğiniz önem ve öğrenme kabiliyetinizin yüksek olması sizleri çok önemli pozisyonlara taşıyabilir. Kendinizi hiçbir konuda sınırlandırmamalısınız.

BALIK: 06 Aralık 2014 saat:14:26 da İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek ve İş hayatınızda engellendiğiniz hemen her konuda hakkınızı arayarak sizin dışınızda gelişen olayları objektif bir şekilde değerlendirerek yolunuzu çizecek şartlarınızı daha iyiye taşıyacak parlak fikirlerinizin peşinden gideceksiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu kararlarınızı ulu orta paylaşmamak olmalı. Yaratıcı fikirleriniz sayesinde iş hayatınızda başarılı projeler gerçekleştirebileceksiniz. Önemli anlaşmalar ev yada iş yeri taşınması değişikliği görüşme ve toplantılar maddi rahatlamaları da beraberinde getirecektir sizlere.

Astrolog Şenay YANGEL

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  astrolog