UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNEM KOBAL VE İBRAHİM ÇELİKKOL’UN BİTEN AŞKLARIYLA İLGİLİ ÇOK İLGİNÇ BİR GELİŞME YAŞANDI!..

SİNEM KOBAL VE İBRAHİM ÇELİKKOL’UN BİTEN AŞKLARIYLA İLGİLİ ÇOK İLGİNÇ BİR GELİŞME YAŞANDI!..

SİNEM KOBAL VE İBRAHİM ÇELİKKOL’UN BİTEN AŞKLARIYLA İLGİLİ ÇOK İLGİNÇ BİR GELİŞME YAŞANDI!..

İbrahim Çelikkol’un annesi Ayper Çelikkol, gelini olmasını çok istediği Sinem Kobal ile annesi Nuray Kobal’ı yaşanan ayrılığa rağmen sosyal medyada takip etmeye devam ediyor.

Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol’un ani ayrılığının yankıları sürüyor.  Çelikkol yollarını ayırdıktan sonra Los Angeles’a giderken Kobal, rol aldığı Gönül İşleri’ne yoğunlaşmıştı. Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkaran çiftin anneleri ise 2 farklı tutum sergiledi. 

Sinem'i çok sevdi

Sinem’in annesi Nuray Kobal, yakışıklı oyuncuyu sildi. Bayramda elini öpmeye giden Kobal’ın gelini olmasını çok isteyen Ayper Çelikkol ise güzel oyuncuyu ve annesini takip etmeye devam ediyor. ,

Tanrılar Okulu’yla terapi

Yakın çevrelerinin “Bir daha barışmaları zor” dediği ikiliden İbrahim Çelikkol, dün Sunset Bulvarı yer bildirimiyle Stefano D’Anna’nın kişisel gelişim kitabı Tanrılar Okulu’nu okurken çektirdiği fotoğrafını “You may delay but time will not” (Sen gecikebilirsin ama zaman gecikmeyecektir)notuyla paylaştı. Öte yandan Sinem Kobal’ın, geçen günlerde  Las Vegas’ta Amerikalı model Anne Marie Morin’le fotoğrafları ortaya çıkınca Çelikkol’la çektirdiği tüm fotoğrafları instagram sayfasından kaldırması dikkat çekti.

Meryem’e partner oluyor 

Meryem Uzerli’nin ocak ayında Türk - Arap ortaklığında çekilecek yeni aşk dizisindeki partnerinin kim olacağı merak konusuydu. Deniz Akçay’ın senaryosunu yazdığı dizide, Uzerli’ye Reaksiyon’dan ayrılan İbrahim Çelikkol’un eşlik edeceği konuşuluyor. Uzerli ile Çelikkol, 2011’de Antalya TV Ödülleri’nde yaşadıkları kısa flörtle gündeme gelmişti.

SİNEM KOBAL FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13