UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SÖZLEŞMESİ YENİLENECEK Mİ? FENERBAHÇELİ OYUNCU EMRE BELÖZOĞLU TAKIMDAN MI AYRILIYOR?

FLAŞ! SÖZLEŞMESİ YENİLENECEK Mİ? FENERBAHÇELİ OYUNCU EMRE BELÖZOĞLU TAKIMDAN MI AYRILIYOR?

FLAŞ! SÖZLEŞMESİ YENİLENECEK Mİ? FENERBAHÇELİ OYUNCU EMRE BELÖZOĞLU TAKIMDAN MI AYRILIYOR?

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun son zamanlarda maç içinde yaptığı hareketler ve gördü kırmızı kartlar taraftarı da çileden çıkarttı. Sosyal medyada da tepkilerini dile getiren Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler bir anlamda kaptanın ismini çizdiler!

Eurosport'ta yapılan ve "Emre Fenerbahçe'ye zarar mı veriyor?" başlıklı ankete katılım gösteren Fenerbahçeli taraftarların yüzde 83'ü "evet" şıkkını işaretleyerek kaptanın üstünü çizdiler.

Emre Belözoğlu’nun Eskişehir maçında hakeme bela okuması, Fenerbahçe kariyerini bitirme noktasına getirdi. Kaptan’ın Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs 2015’te sona eriyor. Tecrübeli futbolcu, verdiği demeçlerde birçok kez, 2 yıl daha futbol oynayıp, Fenerbahçe’de jübile yapmak istediğini açıkladı ve yönetime, “Sözleşmemi uzatın” mesajı gönderdi. Ancak bu mesajlar, Emre’nin çıkardığı olaylar yüzünden bir türlü yerine ulaşmadı. Yönetimden sözleşme uzatma konusunda güçlü sinyal gelmedi.

Yönetimin bu isteksiz tavrında Emre’nin Şükrü Saracoğlu’nda Emenike ile tartışması, Beşiktaş derbisinde Veli’nin gırtlağını sıkıp, Slaven Bilic’e de küfür etmesi de önemli bir rol oynadı. Bu vukuatları tam unutulmak üzereydi ki Eskişehir maçında hakemlere “Allah belanızı vermesin” dediği için skor 1-1’ken direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. F.Bahçe 10 kişi kalınca Eskişehir 2-1 öne geçti. Sow’un son dakika penaltısı imdada yetişmese Kadıköy’deki 28 maçlık yenilmezlik serisi de bitecekti.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da da her zaman sahiplendiği Emre'ye son hareketinden dolayı büyük tepki gösterdiği öğrenilirken, kendisini ciddi bir dille uyardığı ileri sürüldü. Yönetimden kritik maçta kaybedilen 2 puanın ardından Fenerbahçe’nin imajına artık zarar vermeye başladığı düşünülen Emre’ye "Boşuna kimseye kızma, hatayı kendinde ara” mesajı gitti."Hatayı kendinde ara” ifadesi Emre açısından "Bu son kırmızı kart bardağı taşıran son damla. Kredin bitti” anlamına geliyor.

Yani, 31 Mayıs 2015 saat 24.00’te sözleşmesi bittiği an Emre ile yollar ayrılacak. Emre, 31 Mayıs’a kadar kendini affettirip %10 ihtimalle kalsa bile artık yılda 2 milyon euro kazanamayacak. Yani, kaptan bu son hareketiyle pazarlık gücünü de yitirmiş oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemre belözoğlu  fenerbahçe