UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

''ÜNLÜ SANATÇI'' HÜLYA AVŞAR, KATILDIĞI TENİS TURNUVASINDA KENDİNİ KESTİ!..

''ÜNLÜ SANATÇI'' HÜLYA AVŞAR, KATILDIĞI TENİS TURNUVASINDA KENDİNİ KESTİ!..

''ÜNLÜ SANATÇI'' HÜLYA AVŞAR, KATILDIĞI TENİS TURNUVASINDA KENDİNİ KESTİ!..

Estetik International Sağlık Grubu ana sponsorluğunda ve T.E.D. Spor Kulübü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva 12  gündür devam etmekte ve tenis sporu adına başarıyla geçen müsabakalara sahne oldu.

HÜLYA AVŞAR YİNE PARAMPARÇA…

Sakat olduğu için bu yıl turnuvaya katılamayan Hülya Avşar gösteri maçı yapmakla yetindi.. Avşar kızı kortta giydiği kıyafeti ile yine tüm dikkatleri üzerinde toplamasını bildi.. Giydi şort ve tişortün modeli gösteri macını izleyerinden dikkatinde kaçmadı. Giydiği kıyafetleri,kendi eliyle kesen sonrasında giyen Hülya Avşar, bu kez şortunuda kesmişti.

Hülya Avşar’ın  sosyal sorumluluk bilinci ile başlattığı ve 14 yıldır sürdürdüğü turnuvada yarı final ve final maçlarının yanısıra, “ Tekerlekli  Sandalye Tenisi “  Engel Tanımayan Karışık Çiftler “ kategorisinde de müsabakalar yapıldı. 28 Kasım Cuma günü oynanan engelli sporcuların yarı final müsabakaları sırasında Hülya Avşar’da sürpriz yapıp kortlara inerek genç sporcularla karşılıklı tenis oynadı.

Sabah saatlerinde  başlayan ve kıran kırana geçen final maçlarının ardından 

Hülya Avşar ve partneri milli tenisçi Yavuz Erkangil rakipleri, Emekli Tümgeneral Nejat Müldür ve Estetik International Bölge Müdürü Canan Şenbayram bir gösteri maçı yaptılar. Hülya Avşar ve partneri Yavuz Erkangil rakipleri Nejat Müldür ve Canan Şenbayram’ı  yenerek maçı kazandılar.

Müsabaka hem izleyenler hem de korttaki izleyiciler için tam bir spor ziyafeti idi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhülya avşar  tenis