UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! YENİ HAFTADA SİZLERİ NELER BEKLİYOR? ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL, YENİ HAFTANIN BURÇ YORUMLARINI YAPTI!..

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! YENİ HAFTADA SİZLERİ NELER BEKLİYOR? ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL, YENİ HAFTANIN BURÇ YORUMLARINI YAPTI!..

FLAŞ! ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! YENİ HAFTADA SİZLERİ NELER BEKLİYOR? ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL, YENİ HAFTANIN BURÇ YORUMLARINI YAPTI!..

KOÇ Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sahip olduğundan fazlasını istemeyen insan zengindir. Cicero

Gökyüzü güçlü enerjilerle dolu bir haftayı müjdeliyor sizlere hayatınızın her alanında olumlu etkiler inançlarınızı güçlendirip kişisel gelişimle ilgili konulara yönelebilir ve bu alanda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu hafta iş başvuruları yapabilir yeni yatırımlar işbirlikleri kalıcı ve başarılı çalışmalar içinde olabilirsiniz. Bekar Koç’lar sizlerde yen haftada aşk ı en saf en yüce  haliyle doğru insanla deneyimleyebilirsiniz. Sağlık sorunları olan Koç’lar sizlerde iyi etkilerle güçleniyorsanız. Evli Koçlar sahip olduğunuz sevgiyi emeği görmezden gelen bir tutum sergilerseniz pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

 

BOĞA Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Kaybetmekten korkma; bir şeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, Vazgeçtiğinde yenilirsin. Che Guevera

Gökyüzü bu hafta boyunca hayatınızda ki tüm karanlıkları aydınlığa kavuşturacak etkileri de beraberinde getirecek sizlere. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa’lar evliliğe giden yolda ilk adımı bu hafta atabilir sizi gerçekten seven insanların desteği ile daha önce olmadığı kadar güvende ve mutlu hissedebilirsiniz kendiniz. Evli yada ilişkisinde sürekli sorunlar yaşayan Boğa’lar eş ya da sevgilinizin hatalarının farkına varması sevgisiyle kendini geliştirmesi karşısında AŞK yeniden yapılanıyor hayatınızda. İş hayatınızda ise güçlü insanlarla zamanı doğru değerlendirerek büyük girişimleri başarı ile gerçekleştirebileceksiniz.

İKİZLER Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Beni yarı yolda bıraktığını sanıp, O yolda koşarken nefes nefese kalanlar. Yolun sonunda sizi bekliyorum. M.Twain

Bu hafta Aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmelerle moral bulacak belirsizliklerin sona ermesi rahatlayacaksınız, Aşka olan inancınızı kaybettiğinizi düşünüyorsanız bu duygudan uzaklaşmaya hazır olun. Aşk en tutkulu en saf en heyecanlı hali ile titretecek yüreğiniz. Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evli İkizler sizlerde eşinizi sevginizle şımartmalı kelimelere takılıp kalmadan niyetinde ki güzellikleri görerek hareket etmelisiniz. Hafta boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu finansal konularda riskli işlerden ve ilişkilerden uzak durmak olmalı.

YENGEÇ Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı:Sevmediklerinize sabretmedikçe, Sevdiklerinize kavuşamazsınız. Hz.Muhammed

Gökyüzü iş hayatında sorunlar yaşayan Yengeçlerin yüzlerini güldürecek mutlu olup kazançlarında artış sağlayabilecekleri bir haftayı müjdelemekte. Süreklilik arz etmeyen bir işiniz varsa bu sure içinde daha profesyonel düşünmeli işinizi sürekli hale getirmek için sosyal ilişkilerinize önem vermeli istemeyi bilmelisiniz! Bekar ilişkisi olmayan Yengeç’ler hafta sonuna  doğru bir arkadaşınız aracılığı ile tanıyacağınız biri hayat arkadaşınız olabilir. Evli Yengeçler sizlere tavsiyem eşinizle yola devam ya da tamam kararını vermeden tutarsız davranışlarınızın anlaşılır olmayacağının farkına varın.

ASLAN Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Eğer güven vαrsα bir kαlpte; O kαlpte sevgi de bulunur, Dürüstlük de ! Balzac

Gökyüzü iş ve arkadaşlık ilişkilerinizde kontrollü davranmanız sapla samanı karıştırmamanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde gerçek dostlarınızı kırabilir ilişkilerinizi derinden sarsabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranmanız gereken bir haftadasınız. Sevdiğiniz kişiyi anlamaya çalışmalı sorunları aşmak için mücadele etmelisiniz. İş hayatınızda bir anda gerçekleşen krizler daha büyük ve güçlü fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir. Hızlı düşünün hızlı kararlar verin ve kararlarınızı alırken sezgilerinize güvenerek hareket edin. Akraba ve yakınlarında sağlık sorunları olan Aslan’lar bu hafta bu konularla ilgili gelişmeler duygusal sarsıntılar yaşamanıza neden olabilir.

BAŞAK Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sen onun hayatında bir seçenek isen, Onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etme! P.Auster

Bu hafta iş ve eğitim hayatı devam eden ve iş arayan Başaklar şans size gülümserken kendinizi yeteneklerinizi beklentilerinizi rahatlıkla ifade edeceğiniz her ortamda bende varım demelisiniz. Ailevi konularda da fikir ayrılıkları fikir birliklerine dönüyor ve sizde üzerinizde ki baskıdan kurtuluyorsunuz. Haftanın son günlerine doğru her şey yoluna girmeye başlayacak sabırlı olun.  Özel yaşamınızda da eş yada sevgilinizle heyecanlı ve keyifli gelişmeler yaşayacaksınız.

 

TERAZİ Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Temiz bir kalp, Zehirli dillerin bozduğunu düzeltir. Homeros

Gökyüzü iş hayatınızda sürpriz teklif ve fırsatlarla karşılaşabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Önemli anlaşmaların süreklilik arz edecek başarıların altına imza edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise dargınlıklar sona erebilir ve yarım kalan mutluluğunuzu sevginin gücü ile tamamlayabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Teraziler sizler de hafta boyunca işinizle ilgilenmeli hafta sonuna doğru ise davetlere katılmalı ve sosyalliğinize önem vermelisiniz.

AKREP Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Hiçbir şeyden asla vazgeçme çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir. A.Lincoln

Bu hafta kendinizi her zamankinden çok daha hassas duygusal ve geçmişe özlem duyan bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. Bu durum özellikle mesai arkadaşlarınız tarafından yanlış değerlendirmelere neden olabilir. Sıkıntılarınız siz nereye giderseniz gidin sizinle gelecektir lakin bu durum günlük hayatınızı derinden etkileyecek noktalara gelirse insanlar her davranışınız her sözünüzün altında farklı manalar arayarak kendinizi daha da kötü hissetmenize neden olabilir. Sizlere tavsiyem iç dünyanıza yönelin ibadet edinm meditasyon yapın deniz kenarında doğayı gökyüzünüzü izleyerek ruhunuzu dinlendirin ve Yeni başlangıçlar yapmak için gereken gücü toplayabilin.

YAY Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Yapabileceğini düşünen yapabilir, Yapamayacağını düşünen yapamaz. Bu değişmez ve tartışılmaz bir kuraldır. Picasso

 

Gökyüzü aşk hayatınızda doğru yerde doğru zamanda sizin için doğru insanla karşılaşabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Bu olumlu etki iş hayatınızda da beklentilerinizi yükseltirken çalışma azminizi de arttıracak böylelikle isteklerinize ulaşmanız da bir hayli kolaylaşır. İşinize odaklanın ve sistemli bir çalışma içinde yer alarak şartlarınızı iyileştirmek için çaba gösterin. Evli ve ilişkisinde sürekli krizler yaşayan Yay’lar hafta sonuna kadar ilişkinizde radikal kararlar almamaya özen gösterin ve şartları almayı düşündüğünüz kararları tekrar gözden geçirmelisiniz.

OĞLAK Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Dünü unutmalı, Bugünü yaşamalısınız. Keza dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa; yarını kaybedersiniz! Balzac

Gökyüzü haftanın ilk 3 günü finansal konularda risk taşıyan ya da daha önce yapmadığınız bir işe girişimci olarak katılmak konusunda acele kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Özel yaşamınızda ise bu hafta arkadaşlarınız aracılığı ile yeni insanlar tanıyabilir yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Evli Oğlaklar sizler ise  Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabilir ilişkinize gölge eden tüm olumsuzlukları sevgiden aldığınız güçle silip atabilirsiniz üzerinizden. Hafta boyunca sezgileriniz ve rüyalarınızla  kendinizi yeniden keşfedebilir ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenilenebilirsiniz. A. Kararlı olun korkularınızı keşkelerinizi ardınızda bırakın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün.

KOVA Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Geleceği merak etme, nasıl olsa gelecek. Ama geçecek olanı iyi düşün, çünkü aklından silinmeyecek ! Balzac

Gökyüzü iş hayatınızda haftanın ilk 2 günü ulu orta konuşmamalar yapmamanız için uyarıyor sizleri. Yerin kulağı var sözünden yola çıkmalı ve rahatsız edici kelimeler sarf etmemeye özen göstermelisiniz. Aksi halde konuştuklarınız size pahalıya patlayabilir. Özel yaşamınızda ise ilişkinizle iş hayatınızda ki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ki stresleri eş yada sevgilinizle aşmaya çalışmalı onun fikir ve önerilerini de dikkate almalısınız.

BALIK Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı:Aldırmadan gidemiyorsa, aldırmadan kalmayı bilmeli insan. Çünkü henüz icat edilmedi; Anlamayana anlamayı öğretecek bir lisan. Neruda

Gökyüzü haftanın ilk günlerinde iş ve eğitim hayatınızla ilgili eleştirileri yapıcı olarak değerlendirmeniz gerektiğinin faydalarına işaret etmekte. Uzun süredir mücadele ettiğiniz maddi manevi zorlukların birikimi sevdiğiniz insanlara karşı olumsuz davranışlar sergilemenize neden olabilir. Üzmek ve üzülmek istemiyorsanız oto kontrollü davranın. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın ve size değer veren insanların görüşlerini önemseyin. Özel yaşamınızda ise eski eş ya da sevgilinizin samimiyetsiz ısrarına aldanmak aynı olayları yaşamanızı kaçınılmaz kılabilir dikkatli davranın.

NOT: Haftalık burç yorumlarınızı GÜNEŞ YÜKSELEN ve AY burçlarınıza göre okuyunuz.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Astrolog Şenay YANGEL

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  astrolog