UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TACİZE UĞRAYAN İKİ ALMAN KIZI KURTARMAK İSTEYEN ‘’KAHRAMAN TÜRK KIZI’’ TUĞÇE ALBAYRAK’TAN YÜREKLERİ DAĞLAYAN GELİŞME!..

TACİZE UĞRAYAN İKİ ALMAN KIZI KURTARMAK İSTEYEN ‘’KAHRAMAN TÜRK KIZI’’ TUĞÇE ALBAYRAK’TAN YÜREKLERİ DAĞLAYAN GELİŞME!..

TACİZE UĞRAYAN İKİ ALMAN KIZI KURTARMAK İSTEYEN ‘’KAHRAMAN TÜRK KIZI’’ TUĞÇE ALBAYRAK’TAN YÜREKLERİ DAĞLAYAN GELİŞME!..

18 Kasım'da Almanya'nın Offenbach kentinde Sırp gencin yumruklu saldırısı sonrasında beyin kanaması geçiren ve tedavisi devam eden Tuğçe Albayrak, bugün hayatını kaybetti.

ALMAN KIZLARI TACİZDEN KURTARMAK İSTEMİŞTİ

Bir restoranda tacize uğrayan iki Alman kıza yardım etmek isterken, tacizci Sırp gençlerinin saldırısına uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Tuğçe Albayrak, doktorların bütün uğraşlarına rağmen hayatını kaybetti. Hastaneye akın eden Tuğçe'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu

SIRPLAR TÜRKİYE'DEKİ ÖLÜMDE AYAĞA KALKMIŞTI

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray ile oynanan ve bir Kızılyıldız taraftarının hayatını kaybettiği olaylardan sonra Sırplar büyük tepki göstermişti. Ülkenin çeşitli yerlerinde Galatasaray taraftar grubu ultrAslan bayrağı yakılmış, Belgrad Türkiye Büyükelçiliği önünde eylem düzenlenmiş ve statta "İlk Türk kanını kim akıtacak" pankartı açılmıştı.

BAKANLIK BAŞSAĞLIĞI DİLEMİŞTİ

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, yaşamını yitiren Sırp taraftar ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Turkish Airlines Euroleague'de oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesinde maalesef spor alanlarında ve çevresinde hiç görmek istemediğimiz bir takım olaylar yaşanmış, olayların sonucunda bir Sırp taraftar hayatını kaybetmiştir.

Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması çok yönlü olarak devam etmektedir.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı olarak hassasiyetle belirtmek isteriz ki dünyanın neresinde olursa olsun spor, ancak dostluk, barış ve fair play ruhu ile anlam kazanabilir. Büyük üzüntü duyduğumuz bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, hayatını kaybeden Sırp vatandaşının ailesine, yakınlarına, Kızılyıldız camiasına ve Sırp milletine başsağlığı diliyoruz."

SIRBİSTAN'DAN SES SEDA YOK!

Sırbistan'ın Almanya'da öldürülen Türk vatandaşıyla ilgili herhangi bir başsağlığı veya özür mesajı yayınlamaması ve ülkenin herhangi yerinde protesto düzenlenmemesi dikkat çekti


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtuğçe albayrak  üzücü haber