UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! IVANA SERT'TEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR! SERT VERDİĞİ RÖPORTAJDA HANGİ İSİMLER İÇİN 'FİYASKO' DEDİ?

FLAŞ! IVANA SERT'TEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR! SERT VERDİĞİ RÖPORTAJDA HANGİ İSİMLER İÇİN 'FİYASKO' DEDİ?

FLAŞ! IVANA SERT'TEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR! SERT VERDİĞİ RÖPORTAJDA HANGİ İSİMLER İÇİN 'FİYASKO' DEDİ?

İvana Sert, başrolünde yer aldığı ilk sinema filmi ‘Yapışık Kardeşler’le çok yakında beyaz perdede boy gösterecek. Sert, Hafta Sonu dergisi için ‘Bu Tarz Benim’ yarışmasını ve modaya bakışını da anlattı.

 

‘Yapışık Kardeşler’ ilk profesyonel oyunculuk denemeniz. Neler hissediyorsunuz?


Bir film çektik ve bu gerçekten bambaşka bir şeydi. Çekimler toplamda 20 gün sürdü. ‘Yapışık Kardeşler’ güzel bir film oldu. Kahkaha dolu bir komedi filmi. Senaryoyu ilk elime alıp okuduğumda çok güldüm ve inandım.


Peki sizi heyecanlandıran kısmı neresi oldu?


Ekip çok pozitifti ve enerjimiz hiçbir zaman düşmedi. Benim için kiminle çalışacağım çok önemlidir. Canlandırdığım ‘Yahşi Cazibe’ de eğlenceli bir karakterdi. Güçlü, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın.


BEN AİLE İNSANIYIM...


Canlandırdığınız karakterle benzer yönleriniz var mı?


Bu kadın başka bir şey, İvana Sert değil. Ben daha aile insanıyım. Ateş’le evde vakit geçireyim, mutlu oluyorum. ‘Yahşi Cazibe’ benden daha farklı.


Peki, herhangi bir oyunculuk eğitimi aldınız mı?


Hayır, almadım ama ihtiyacım olursa ya da yönetmenim söylerse tabii ki alırım. Çünkü her şeyin en iyisini yapmak isterim.


Karşılıklı oynamak istediğiniz Türk oyuncular var mı?


İsim vermem yanlış olur. İyi proje olduğu sürece herkesle, tüm oyuncularla karşılıklı oynayabilirim. Türkiye’de gerçekten inanılmaz iyi oyuncular var. Benim geldiğim memleket Sırbistan’da bile insanlar çılgınlar gibi Türk dizilerini izliyor ve oyunculara hayranlık duyuyor.


ÇOK EVCİMENİM


Moda üzerine kitap yazdınız; giydikleriniz, takıp takıştırdıklarınız olay oluyor. Sizin için artık Türkiye’nin moda otoritesi denilebilir mi?


İşimi seviyorum. Modaya sekiz yılımı verdim ve modadan anlayan bir insan olduğumu düşünüyorum. Dolayısıyla benim için bir moda otoritesi diyebiliriz. Ama bunu da böyle kendim söylemek istemiyorum çünkü moda büyük bir sektör. Hiç kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum. Şu an iş olarak modayla yatıp modayla kalkıyorum.


Yarışma programınızda şovlarınız da çok beğeniliyor. İleride albüm yapma gibi bir fikriniz var mı?


Şarkıcı olmayı düşünmüyorum. Aslında müzik okuluna gittim ama yine de albüm yapmayacağım. Çünkü bir insanın her şeyi yapmaya kalkışması güzel değil. Bence hayatta bir şeye konsantre olmak lazım. Çok fazla dağılırsanız, olmaz. Çok evcimen bir karakterim var. Bana göre değil şarkıcılık.


‘Bu Tarz Benim’ de reytingleri yüksek bir program. Sizce seyirci bu programın hangi yönünü sevdi?


Programda her şey doğal ve doğaçlama. Tabii ki jürinin de etkisi çok büyük ama her şey bir bütün olarak güzel. Heyecan bitmiyor. Halbuki kızlar şunu bilmiyor; hangi elbiseyi giyersen giy, eğer sen onu tavrınla, karakterinle, duruşunla taşıyamıyorsan şık değilsin.

 

BEREN SAAT’İN TARZI FİYASKO


Sizden, işinde top noktada bulunan üç tane ismin giyim tarzını yorumlamanızı istesem...
Demet Akalın, Beren Saat, Burcu Esmersoy...

Demet Akalın, kendi mesleğine göre ve şıkır şıkır giyiniyor. Kokoş olmayı seviyor. Benim tarzım değil ama kendisi güzel taşıyor. Giydiğinin içini dolduruyor.


Beren Saat, bazen çok iyi giyiniyor, bazen de tam bir fiyasko! Küçük hanım tarzı var. Bazen uyumsuz görünüyor ve yanlış kombin yapıyor ama kendi çok güzel, gülen bir yüzü var. Burcu Esmersoy’u beğeniyorum. Her zaman tarz ve şık giyiniyor.

 

IVANA SERT’LE SİNAN AKIMAN’IN UÇANKUŞ KAMERALARINA YAKALANDIĞI GÖRÜNTÜLERİ VE SACİT ASLAN'IN YORUMLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

İVANA SERT 23 YAŞINDA VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

FOTO GALERİ! IVANA SERT BODRUM'DA İŞLETMECİLİĞE SOYUNDU!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERivana sert  burcu esmersoy  beren saat