UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ASTROLOJİ MERAKLILARI DİKKAT! 22 KASIM (YARIN) YENİ AY YAY BURCUNDA NELER OLACAK? İŞTE ŞENAY YANGEL'DEN ETKİLEYİCİ YORUMLAR!..

FLAŞ! ASTROLOJİ MERAKLILARI DİKKAT! 22 KASIM (YARIN) YENİ AY YAY BURCUNDA NELER OLACAK? İŞTE ŞENAY YANGEL'DEN ETKİLEYİCİ YORUMLAR!..

FLAŞ! ASTROLOJİ MERAKLILARI DİKKAT! 22 KASIM (YARIN) YENİ AY YAY BURCUNDA NELER OLACAK? İŞTE ŞENAY YANGEL'DEN ETKİLEYİCİ YORUMLAR!..

22 Kasım 2014 12:32 Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Özellikle Koç Aslan ve Yay burcunun ilk 10 gününde doğanlar bu enerjiden fazlası ile olumlu etkilenecekler.

Güçlü ve olumlu değişimler sürüncemede kalan konuların ortadan kalkması haklılıklarının ön plana çıkıp zorluklardan sonra gelen huzur ve başarının takdirini alacaklarını özel ve keyifli bir süreç.

YAY burcu farklı kültür inançlarla, uluslararası iş ve girişimlerle, seyahatler ve turizmle, eğitim ve hukuk sistemiyle, yasal konularla ilişkilidir. Yeni Ay enerjisi medyada beklenmedik  gelişmeleri tetikleyebilir  bu alanda sarsıcı gelişmeler, önemli değişiklikler söz konusu olabilir. Ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde gizli belge ve dökümanların ortaya çıkması inançlara yönelik konuların suistimaline bağlı sosyal patlamaların olabileceği hassas tehlikeli ve riskli bir sürecin içine giriyoruz. Yay burcu değişken burçlardan biridir. Yeni ay enerjisi  iş ve ev değişikliklerini karar verme güçlüğünede neden olabilir. Yeni aylar daima yeni başlangıçlarla ilişkilidir bu etkiyi olumlu yönde kullanabilmek için iç huzurumuza önem vermeli dua meditasyon gibi konularla yorgun ruhumuzu beslemeliyiz.

 

KOÇ: 22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek ve hayatınızda sağlık sorunlarınız başta olmak üzere finansal rahatlamalar ilişkilerde iyileşmeleri beraberinde getirecek sizlere. İşle ilgili konularda da şans sizden yana yeni bir projeye başlayabilir kısa süre içinde popüler olabilirsiniz.BOĞA:22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek ve sizlere kendi yakınlarınız anne baba kardeşten gelecek maddi manevi güzellikleri de beraberinde

etirecek. Aşk hayatınızda ise romantizm rüzgarı esmeye başlayacak.

 

İKİZLER: 22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek ve sizleri çok daha yaratıcı ve yenilikçi kılacak. Orijinal fikirleriniz dikkat çekip kabul görecek. İş arıyorsanız Yeni ay enerjisi sizleri başarıya taşıyacaktır. Finansal konularda rahatlamalar alacakların tahsili ile karlı yatırımlar gerçekleştirebilir bu dönemde yeni bir ev yada araba alabilirsiniz. Bekar ve aşka küskün İkizler sizler de bu enerjiyle uzun zamandır size ilgi duyan birinin tüm cesaretini toplayarak aşkını itiraf etmesi ile uzun zaman sonra aşkın kutsallığını en yüce hali ile deneyimleyebilirsiniz.

 

YENGEÇ: 22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek ve aşka küskün mutsuz Yengeçlerin yüzlerini güldürecek. Bu olumlu enerji iş arayan ve olumsuz cevap alan Yengeçler içinde mutlu olup yeteneklerini ortaya koyabilecekleri iş imkanını yakalamalarını sağlayacak. İş bulabilir güçlü insanlardan gelecek iş birlikleri ile kariyer hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

 

ASLAN:  22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek ve kariyeriniz iş hayatınızla ilgili konularda etkili olacak. İş hayatınızda rahatsızlık duyduğunuz haksızlığa uğradığınız bir konunun bitmez tükenmez öfkesi içinizi yer bitirirken buna teslim olmadan rahatsızlıklarınızı birlikte çalıştığınız fikirlerine güvendiğiniz kişilerle  paylaşmalı doğru sözlerle beklentilerinizi huzursuzluklarınızı ifade etmelisiniz. Etmelisiniz ki, Sorunlar çözülsün ve haklıyla haksız ortaya çıksın.  Aşk hayatınızda ise arkadaşlarınız la ilişkileriniz özel hayatınızda krizlere sevdiğiniz insanla gerginliklere neden olabilir.

 

BAŞAK: 22 Kasımda saat 12:32 de iYay burcunda yeni ay gerçekleşecek. Uzun zamandır ilişkisi devam eden  yada yeni bir ilişkiye adım atmış olan Başaklar birlikte olduğunuz kişinin  yakınlarından kaynaklanan sorunlar söz konusu olabilir bu kişilere karşı net bir şekilde HAYIR demeyi bilmeli ve özel yaşamınızla ilgili kimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Başaklar sizde doğru yerde doğru insanla karşılaşabilir ve kendinizi aşkın gücüne teslim olmuş bir halde bulabilirsiniz.

 

TERAZİ: 22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek bu enerji ile ruhunuza yorgunluklarınıza bilinçaltınıza yönelin zihninizin derinliklerinde yer etmiş sürekli rahatsızlık duyduğunuz haksızlıkları acıları yanılgıları kendinize itiraf etmekte zorlandığınız her şeyi tüm çıplaklığı ile ele alın… Kendi gerçeklerinizle yüzleştiğiniz an hayatınızda yeni bir sayfa açar karanlıktan aydınlığa yürüyebilirsiniz. Bunu yaptığınız anda iş ve aile hayatınızda yükünü taşıdığınız pek çok ağırlık kalkacak üzerinizden ve siz gideceğiniz yolu özgürce seçebilecek ve kararlılıkla bu yolda ilerleyebileceksiniz.

 

AKREP: 22 Kasımda saat 12:32 de Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek ve AŞK hayatınız aydınlatacak. Siz evli ve çocuk sahibi olmayı isteyen bir Akrepseniz ailenize katılacak bebek haberi bu konuda görülen tedavinin olumlu sonucu bu ayın en güzel getirileri arasında. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrep’ler doğru yerde doğru zamanda sizin için doğru insanla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız arkadaşlarınızdan gelecek davetleri karşılıksız bırakmayın olabildiğince sosyal olun ve yaşamın güzelliklerinin parçası olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

 

YAY: 22 Kasımda saat 12:32 de iburcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek. sağlığınızla ilgili konularda etkili olabilir bu dönemde ruh ve beden sağlığınız güçlenecek. Kariyer hayatınızda ise yükselen enerjiniz ve başkalarından gelecek olumlu teklifler söz konusu olabilir, Bu dönemde aktif ve girişimci davranın hızlı düşünüp hızlı kararlar almalı ve işinizle ilgili gelişmelerde gizliliğe önem vererek hareket etmelisiniz.

 

OĞLAK: 22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek ve aşk hayatınızda etkili olacak Bekar Oğlaklar evlilik kararı alabilirsniz. Aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor. Özel hayatınızda ki istikrar iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacaktır.

 

KOVA: 22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek siz bu yüksek enerji ile bir çok imkanla karşılaşacaksınız. İş ve eğitim hayatınızda hızlı ve önemli gelişmeler söz konusu fakat  hırsla yükselmenin baş döndürücü etkisi ile hareket ederseniz şansı şansızlığa doğruyu yanlışa çevirebilirsiniz çook dikkatli davranın. Ayrıca hafta boyunca resmi belgelerle ilgili ayrıntılara önem verin ve imza atmadan once iki kez düşünerek hareket edin.

 

BALIK: 22 Kasımda saat 12:32 de ise Yay burcunda yeni ay gerçekleşecek maddi manevi sorunlarınızın aşılabilir olduğunun bilinci ile savaşçı yönünüzü ortaya koyarak başarılı olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Sezgileriniz ve rüyalarınız ay boyunca size rehberlik etmek için son derece güçlü yansımalarla donatacak sizleri. Aşk ve iş hayatınız  da bir dönem kapanıp yeni bir dönem başlıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  astrolog